Cały wywiad piękny, miód na moje skołatane serce . Jest tylko jedno ale . Od lat słyszę piękne słowa ale jak na razie to tylko obietnice a konkretów i efektów brak .Ja osobiście już przestałem wierzyć w piękne słówka pana prezesa . może zmienię zdanie jeśli za słowami pójdą wreszcie czyny i ja niewierny Tomasz zostanę przekonany .
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Możesz się uspokoić hank?! Chcesz właściciela przeganiać? Klub przejmować? Tęskno Ci do 3 ligi? Co nagle to po diable. Jak Filipiak mówi że zrobi, to zrobi. Nie trzeba mu przypominać co 5 lat.
Jak Filipiak mówi, że zrobi, tzn., że mówi.
Jak to powiedział...będą wyniki uspokoimy się...
tylko co to dla niego znaczy "będą wyniki" 13 miejsce w lidze ?
- Edytowany
No 13 miejsce na gdzieś około 6000 klubów w całej Polsce, to chyba jest nie lada sukces, nieprawdaż ? :D
[quote='zerox1906' pid='1353120' dateline='1545405876']
No [font=Arial Black]13 miejsce [/font]na gdzieś około 6000 klubów w całej Polsce, [font=Arial Black]to chyba jest nie lada sukces[/font], nieprawdaż ? :D
[/quote]
Jesli liczysz to wedlug comarchowej skali zadowolenia to super wynik wedlug kibicowskiej gooowniany...
[quote='ALRS' pid='1353108' dateline='1545400751']
tylko co to dla niego znaczy "będą wyniki" 13 miejsce w lidze ?
[/quote]
wg Filipiaka już są, podkreślał, że wygraliśmy trzy razy
panie Filipiak, nie lubię podawać tego przykładu ale sądząc po frekwencji, po drugiej stronie błoń są chyba w innej strefie klimatycznej.
Trudno odmówić Panu racji szanowny Panie ljmuiden, ale obstawiam, że akurat Pana post, choć do bólu prawdziwy, nie zyska poklasku, gdyż w tym przypadku tak łatwo diagnozowane wyparcie u Janusza Filipiaka zbiega się z wyparciem większości szacownych Pasiaków.
A wystarczałoby sobie powiedzieć wprost. Mamy coraz mniej kibiców, niestety na korzyść Wisły. I skupić się na tym jak odwrócić ten trend.
[quote='ian thorpe' pid='1352944' dateline='1545322455']
ależ mamy czasy. Uczniowie piszą wypracowania po przeczytaniu streszczeń a nie całych lektur. Wszystko na skróty. Daleki jestem obrony JF, ale jak się chcę wypowiedzieć, to najpierw wysłucham słów Filipiaka, a nie bazuję na gazetowych skrótach, lub jeszcze gorzej po paru słowach z forum.
Tutaj macie wywiad 14 minut
https://www.youtube.com/watch?v=2NEMT0yHbfY
nikt nikogo nie chce pałować, ani zamykać sektora, też logicznie brzmią słowa o Rącznej. Można mieć inne zdanie, ale nie przekręcajmy słów, bo wtedy nie jest to przekaz wiedzy, tylko zwykła napierdzielanka.
słowa Filipiaka , bez komentarza :
- 2-3 DOBRYCH zawodników do I drużyny na pozycje ofensywne
- zawodnicy chcą grać o wyższe cele.
- Filipiaka cieszą młodzi zawodnicy w Cracovii, że grają
- Filipiak miał chwile zwątpienia przy grze drużynie, ale ufa Probierzowi
- Filipiak popiera zmiany z grą młodzieżowcem
- pochwalił Wdowiaka
- nie wszystkie transfery są udane, zawsze tak jest. Na tym polega selekcja. Koszty są w to wliczone. Pewni zawodnicy odejdą
- Probierz dobrze szykuje młodych do gry
- liczą na kolejny zastrzyk finansowy z Piątka
- Marcin Budziński rozczarował
- sprawa Covilo w FIFA, jest złożona skarga
- Filipiak ceni naszych kibiców, chce rozmawiać
- Filipiak nie chce przy konfliktach stosować siłowych metod wobec kibiców, podnoszenia cen, zamykania sektora ultrasów
- będzie spokój, jak będą wyniki sportowe
- Rączna będzie zbudowana, na wiosnę rozpoczęcie prac. Najpierw projekt, bo w związku z publiczną kasa, nie będzie go można później zmienić nic w zabudowie.
- Kącik będzie dokończony zgodnie z założeniami. Będzie to ośrodek komercyjny, ale będą korzystali z niego tez zawodnicy.
,
[/quote]Szczerze mowiac, nie wiem czy ironizujesz ale tez mi sie spodobalo, co i jak Janusz powiedzial. Zobaczymy co czas przyniesie.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1353187' dateline='1545425454']
A wystarczałoby sobie powiedzieć wprost. Mamy coraz mniej kibiców, niestety na korzyść Wisły. I skupić się na tym jak odwrócić ten trend.
[/quote]
Jak odwrocic ten trend ??
Bardzo prosto ... zaczac w koncu dobrze grac w pilke .. bo jak bedzie wynik i dobra gra to i kibice przyjda na mecz.
Pamietajmy ze "fanatycznych" kibicow jest moze na stadionie 30% a reszta to janusze ktore chca ogladac dobra pilke.
I uprzedzam odpowiedzi typu "lepiej 100 prawdziwych niz 1000 piknikow" otoz nie prawda ::)
Pamietajmy tez ze to z tych januszy zyje klub bo to oni kupuja kielbaski i cole i to oni zapelniaja puste krzeselka na stadionie ... sa potrzebni tak samo jak ultrasi :)
[quote='Ijmuiden' pid='1353183' dateline='1545424478']
panie Filipiak, nie lubię podawać tego przykładu ale sądząc po frekwencji, po drugiej stronie błoń są chyba w innej strefie klimatycznej.
[/quote]Wybaczcie ze cytat pod cytatem ale w unych przypadku to chyba ubecja chcial pokazac kambodzancom ze im na nich zalezy. Tyle ze kambodzy nie o pilke chodzi i oby :) A dwa to chceli pozegnac ekstraklape
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Lata sukcesów sportowych zrobiły na gts swoje .gts o nich latami dbał więc w chwili próby są z nimi kibice .Tu kilka czynników bieda a świetna gra wygrane derby ,pół roku bez kasy to się u nich musi podobać .Dbał nawet i teraz nawet bez kasy wszyscy tam robili co się da by był jak najlepszy wynik sportowy .
U nas odwrotnie balon napompowany przez Probierza i sezon nr 2 wstydu i upokorzeń .Nie zmienią tego 3 ostatnie wygrane ludzie mają dość prowizorki i dyletanctwa tabisza ,bałdysa braku atmosfery itd .
My już w lecie dostaliśmy strzala takiego że szkoda gadać .3 pkt w 8 meczach i szczególnie strata Covilo i Siemiona dopełniło wszystko .
Co dalej ?Potencjał kibicowski mamy ogromny tyle że nie na byle jakość bo to już mamy od 15 lat .Dobra drużyna stadion zapełni .
Nie długo wyjdzie szydło z worka na ile Filipiak da się przekonać do radykalnych reform .Mam nadzieje że w końcu do niego coś dotrze że nie jest Prezesem koziej wólki tylko CRACOVII i to zobowiązuje do dabania o nią .Wizytówka dobrego prezesa jest drużyna piłkarska .Na razie to wizytówka nie prezesa tylko zatęchłego menela .
stowarzyszenie kibiców Manchester United Supporters’ Trust wydało oświadczenie, w którym popiera nowego szkoleniowca, zapewnia o wsparciu człowieka, który spędził w klubie w sumie 15 lat (11 jako piłkarz, 4 jako ambasador, później trener napastników i opiekun rezerw),[b]ale jednocześnie domaga się poważnych zmian w strukturach zarządzania MU. „Klub musi zatrudnić eksperta od spraw piłkarskich, który będzie szanował wybory nowego menedżera i transfery piłkarzy”[/b] – napisano. To ewidentna aluzja do wiceprezesa Eda Woodwarda, który zupełnie nie dogadywał się z Mourinho.
Kolejni kibole, którzy chcą przejąć klub? Jak widać nie tylko w Krakowie "trybuny" mają oczekiwania w stosunku do prezesa i zarządu. Ciekawe czy tam prezes poleci do mediów się wypłakac i rzucać oskarżenia.
Pewno już robią koktaile Mołotowa aby podpalić prezesowi dom.
https://youtu.be/oi6gokI2INU
w okresie Świąt Bożego Narodzenia, życzę spędzenia tych chwil tak jak nakazuje tego wiara czy tradycja.
Na Nowy Rok, życzę przemyślenia źródeł konfliktu, niezadowolenia rzeszy wiernych kibiców. Życzę spokojnej analizy swoich sukcesów oraz błędów na stanowisku WŁAŚCICIELA , oraz na stanowisku PREZESA NAJWSPANIALSZEGO KLUBU CRACOVIA.
Nie ma ludzi bez wad, nie ma ludzi nie popełniających błędów. Sztuką jest tylko z porażek wyciągać wnioski by je przekuć na sukcesy.
Było parę momentów w Cracovii, gdy ocieraliśmy się o jakiś tam sukces w postaci czwartego miejsca w tabeli. Sukces taki troszkę na wyrost, bo aspiracje nasze kibiców sięgają wyżej. Zawsze to jednak był to wynik wynikający z przypadkowych zbieżności różnych okoliczności ( trener, zawodnicy, słabsza forma rywali) niż by to wynikało z solidnych podstaw funkcjonowania naszego klubu.
Jesteśmy w momencie ponownego wspinania się w górę tabeli i...bardzo dobrze. Sam wielokrotnie wierzyłem w kunszt trenerski Michała Probierza. Jednak po raz kolejny muszę napisać, że nie widzę solidnych podstaw do tego sukcesu. Po raz kolejny jest, może to być wynikiem zatrudnienia trenera, graczy czy słabości rywali. Jest więc bardzo prawdopodobne, że może to być po raz kolejny taka bańka która po raz kolejny pęknie z chwilą np. odejścia trenera czy lepszych zawodników. Tego jako kibice nie chcemy po raz kolejny przeżywać.
Życzę więc Panu jak i nam kibicom doczekania sukcesów wynikających ze zbudowania FUNDAMENTÓW, BAZY OBIEKTÓW, PIONU SPORTOWEGO Z LUDZI CHCĄCYCH PRACOWAĆ DLA SUKCESÓW SPORTOWYCH CRACOVII. Ludzi znających się na sporcie, czujących ten sport.
Wszystkiego Najlepszego !!!
Panie Prezesie.
Czy mógłby Pan uporządkować sytuacje z Treningiem Noworocznym?
Czy są to zajęcia obowiązkowe czy nie?
Wychodzi Janusz Gol i przed kamerami mówi, że nie wie czy będzie miał czas... Nosz k...a kapitan.
Prezes uporządkuje sytuację.
Jak będzie miał czas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)