Też czułem, że nie strzeli. A Alva na takim pewniaczku w poprzednim meczu...
-
-
Sergiu Hanca - Witamy w Cracovii!!!
Po co się pchać do strzelania karnych jak się nie umie tego robić?
W derbach od bohatera do zera... :(
On kopie te karne dokładnie w to samo miejsce i to jeszcze chujowe moejce
Pewnie pewnie zaszczujcie chłopa jak to już Polacy dobrze potrafią.
[quote='Khalid' pid='1485961' dateline='1619294648']
[/quote]
A czemu nie? Jak gts przegra do konca trzy mecze i ten pkt da im utrzymanie to nie chce pajaca widziec w Cracovii
Sergiu od września zeszłego roku jest bez formy więc wystawienie go do strzelania karnego to ... Niech każdy sobie dopowie .
Rumun Rumunem, a OGRODNIK OGRODNIKIEM! Wyjazd!!!!
Najsłabszy kopacz tej wiosny.
- Edytowany
[quote='pasiak91' pid='1485969' dateline='1619294805']
[quote='Khalid' pid='1485961' dateline='1619294648']
[/quote]
A czemu nie? Jak gts przegra do konca trzy mecze i ten pkt da im utrzymanie to nie chce pajaca widziec w Cracovii
[/quote]
Akurat za całokształt to Sergiu jako obcokrajowiec u nas ZDECYDOWANIE nie zasługuje na potępienie!
PS. Za dzisiejszego karnego mnie wkurzył delikatnie mówiąc.
Niestety będzie smutnym symbolem tego sezonu.
Niestety ten karny pokazuje jak amatorksim klubem jesteśmy. K.u.r.w.a. TRZY razy pod rząd w to samo miejsce strzelać?! Jaki to jest element zaskoczenia? Za czwartym razem też z.a.k.u.r.w.i w to samo miejsce? Nie ma w tym klubie kogoś kto mu powie żeby zmienił stronę? A jak nie umie to inny wykonawca? Przecież to jest prawie środek bramki.... Ręce opadają.
Od podpisania nowego kontraktu trwały zjazd formy w dół - szkoda bo dużo potrafi - ale karny to loteria
Poziom sportowy taki sam jak trenerski łysego MASAKRA.
[quote='paluch' pid='1486016' dateline='1619296054']
Od podpisania nowego kontraktu trwały zjazd formy w dół - szkoda bo dużo potrafi - ale karny to loteria
[/quote]
Nie, to nie jest loteria. To jest jeden z elementów umiejętności piłkarskich. "Loteria" to słowo na usprawiedliwienie partactwa.
Dokładnie, pitolenie 3 po 3, że to loteria. Przy dobrze strzelonym karnym bramkarz nie ma szans obrony.
Czego nie rozumiecie.On ma teraz rodzinę piłka go średnio obchodzi.Ma pewny kontrakt i zauważył że nikt go nie wyje bie z drużyny bo jest grzeczny siedzi cicho i nie zadaje pytań.
Z bohatera do zera. Dlaczego Sergiu, dlaczego?
Większą próbkę karnych w naszym wykonaniu widziałem w superpucharze w Warszawie i najlepiej wykonał to Sadiković, nie wiem dlaczego gość nigdy nie podchodzi do karnych ?
Pelle też szału nie robił.
- Edytowany
Hanca nie w formie itd, ale żeby nie strzelić karnego w takim ważnym meczu... :@
...najlepsi mają ponoć 77% skuteczności. Ciekawe ile skuteczności mają najlepsi nie w formie?
Trzeba było oddać Dzikowi jak nie czułeś się na siłach. Jakby Alvarez przestrzelił to byłoby na Dzika. ;)
PS. A tak abstrahując od Hanca i tego karnego to ku...brakuje nam 1 napastnika z prawdziwego zdarzenia.
PS2. Dobrze, że ja mam jeszcze setkę. Nie zmarnuję jej. :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)