Ciiii, pamiętajcie że przecież kiedyś była 3 liga, doceńcie że macie Ekstraklasę przy ul. Kałuży, na stadionie gdzie możesz zobaczyć:
1) zbieraninę pseudo piłkarzy 2) antyfutbol 3) taktykę "na chaos" 4) przyszłego mistrza Polski ........uuuups jednak nie bo cytując "te słowa były na wyrost" 4) profesjonalny sztab medyczny 5) najwybitniejszego prezesa w dziejach polskiego futbolu Pana Janusza, który siedząc w Skyboxie pilnuje czy wszystko jest na swoim miejscu, precyzując liczba cyfr na szwajcarskim koncie.
-
-
CRACOVIA - ARKA GDYNIA poniedziałek, 6 sierpnia godznia 18.00
[quote='termi1995' pid='1329840' dateline='1533586133']
Ciiii, pamiętajcie że przecież kiedyś była 3 liga, doceńcie że macie Ekstraklasę przy ul. Kałuży, na stadionie gdzie możesz zobaczyć:
1) zbieraninę pseudo piłkarzy 2) antyfutbol 3) taktykę "na chaos" 4) przyszłego mistrza Polski ........uuuups jednak nie bo cytując "te słowa były na wyrost" 4) profesjonalny sztab medyczny 5) najwybitniejszego prezesa w dziejach polskiego futbolu Pana Janusza, który siedząc w Skyboxie pilnuje czy wszystko jest na swoim miejscu, precyzując liczba cyfr na szwajcarskim koncie.
[/quote]
Pusty młyn i błąkających się po korytarzach weteranów. W większości z obłędem w oczach.
forma to dno.
Probierz buduje wciaz swoj zespol.
Jednak transfery jak narazie to jest jeden wielki szrot.
Dlatego ja tam jednak wole jak jest mniej transferow.
[quote='termi1995' pid='1329840' dateline='1533586133']
[/quote]
[b]Problem w tym, że są i tacy którzy pamiętają, że Cracovia kiedyś była najbardziej utytułowanym piłkarskim klubem w Polsce (np. w 1950 roku) i nieskromnie marzą by najstarszy klub Krakowa, któremu kibicowali najwybitniejsi Polacy Jan Paweł II i marszałek Józef Piłsudski wrócił do tych czasów gdy naprawdę był ceniony i startował do rozgrywek o mistrzostwo Polski zawsze jako faworyt![/b]
Marzą o tym by wyzwolił się z tej narzuconej przez komunistów bylejakości i minimalizmu i znów naprawdę stał się Wielki!
[quote='stary kibol' pid='1329693' dateline='1533561732']
Jak znam życie, przyjdziemy w ostatniej chwili na mecz ze starą kartą, a po meczu pojawi się nowy temat jaki to Pan F.T.B - jest zły bo na mecz weszliśmy z opóźnieniem. Było tyle czasu na wymianę karty, zakup karnetu czy też biletu, ale winny będzie oczywiście "okupant". :(
[/quote]
Ja chciałbym mimo wszystko być traktowany, w sposób, do którego przyzwyczaiło mnie kilkadziesiąt firm, których klientem jestem lub byłem. Jeżeli wymieniane są karnety, powinienem dostać e-mail, sms, lub kartkę pocztową z informacją oraz zdjęciem nowej karty. Powinienem też dostawać podobnymi kanałami inforamację o tym, że rozpoczęła się sprzedaż karnetów/biletów i że moje miejsce czeka na mnie jeszcze x dni. N[size=small]a poprzednich kartach nie było daty ważności, a ponieważ niedawno już wymieniałem kartę na nowszą, byłem przekonany, że tę nową już mam. Wczoraj dopiero zobaczyłem jej zdjęcie i okazało się, że znowu muszę wymienić. Przyjechałem na stadion dużo wcześniej i ... i tak mój karnet okazał się "pusty"[/size]
- Edytowany
Arka wygrała 0,5:0, bo słupek zaliczono za pół bramki. :)
Rapa i Dytiatiev zagrali dobrze. Ofensywa zero. Powodzenia z Pogonią.
Dramat, dramat, dramat.
Trudno o punkty skoro drużyny, z którymi graliśmy, wyjątkowo mobilizują się - co normalne - na mecze z (przyszłym) mistrzem.
Mamy pakę na grę l MP. Widać że Covilo nie łapie się nawet na ławkę. Brawo Tabisz!! Więcej takich oszczędności...
Przepraszam ze zaśmiecam temat ale mam nie typowe pytanie czy nie znalazł ktoś na meczu złotej bransoletki ? Siostra moja była na meczy na sektorze B i zgubiła i prosiła żebym dodał na forum. Nagroda na znalazcy. Przepraszam jeśli zaśmieciłem temat
Na tym meczu poczułem się jakby czas się cofnął o 30 lat.Ciepło godź 11:00 wtedy mecze o tej porze to norma na boisku nuda na trybunach nuda (tylko opakowanie piękne )a my wiemy że nasza Cracovia nie ma szans na awans do II Ligi bo nie ma kasy ale jesteśmy z nią na dobre i na złe.
A tu rok 2018 ekstraklasa i coroczne obiecanki...
[quote='RobertoBaggio' pid='1330249' dateline='1533724546']
Na tym meczu poczułem się jakby czas się cofnął o 30 lat.Ciepło godź 11:00 wtedy mecze o tej porze to norma na boisku nuda na trybunach nuda (tylko opakowanie piękne )a my wiemy że nasza Cracovia nie ma szans na awans do II Ligi bo nie ma kasy ale jesteśmy z nią na dobre i na złe.
[/quote]
Jeszcze tylko brakuje zwyczaju zabierania gazety na mecz żeby było co podłożyć …..
Ale krzesełka były tak u.j.ebane że gazeta śmiało by się przydała.
[quote='TOM76' pid='1330255' dateline='1533727819']
[quote='RobertoBaggio' pid='1330249' dateline='1533724546']
[/quote]
Jeszcze tylko brakuje zwyczaju zabierania gazety na mecz żeby było co podłożyć …..
[/quote]
Teraz to raczej laptopa;)
Dziadka z worem z preclami nie było
[quote='garbus' pid='1330261' dateline='1533730339']
[/quote]
Heh.... jak czytalem te wszystkie posty i meczu z Arka....to sobie pomyslalem wlasnie ze brakowalo wlasnie tego dziadka z preclami z betonu :D
- Edytowany
Siedział na vipach przed telebimem i wcinał precla, patrząc na powtórki i myśląc sobie: dobrze że teraz robią im te zapiekanki. ;D
[quote='garbus' pid='1330261' dateline='1533730339']
[/quote]
Pamiętam jak ktoś kiedyś krzyknął do niego: "Precel!!! C.h_u.ju !!!!! Po ile masz te kamienie ????" :D :D :D
- Edytowany
Ech, rozmarzyłem się... wiele razy jako szczeniak biegłem na złamanie karku, po ławkach na dół, po takiego pryskanego wodą, odświeżonego, przedwczorajszego precla.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)