Ja pier....... dole
Co oni robią!!!!!!!!!!!!
-
-
CRACOVIA - UB-eccy zdrajcy Ojczyzny 13.12.2017 (środa), godz..20:30
- Edytowany
Jeb.ana mać...czy na tych skr.wysynów juz nie ma rady? Jest, ale nie w tej drużynie, niepoukładanej
macie kur.. tego swoje wilka wychowanka.. w pizdu
Tylko taki pojebus, moze taki skład ustalić
żegnamy trenera po meczu
Żegnam Michale ogrodniku.
[quote='del_piero' pid='1294623' dateline='1513196475']
żegnamy trenera po meczu
[/quote]
Ty z kolegami żegnasz?
Ciekawe ... Wilk winny? ?
wzruszyła mnie ta historia. Dobrze ze na ławce mamy trenerskiego geniusza.
Ciekawe ile osób po tym meczu się obudzi.
Wstyd i żenada show na konferencjach żenada na boisku.
Probierz spierdalajjjj!!!
Strach się bać.
ian torphe będzie i tak go usprawiedliwiał jak zawsze. Znawcy jeb.ana mać
Zieliński be Probierz be przyjdzie nowy trener kilka miesięcy będzie be
[quote='kasior' pid='1294634' dateline='1513197051']
Zieliński be Probierz be przyjdzie nowy trener kilka miesięcy będzie be
[/quote]
Pierd.olisz - Zieliński na 4 mecze z psami miał 2 zwyciestwa i 2 remisy.
ja wysiadam
Hehehe ale jaja, to już się robi parodia.
Załamka
Żadna Cracovia, ani ta Stawowego, ani ta Szatałowa, Lenczyka, Zielińskiego, ani nawet Ulatowskiego nie pokazałaby takiej żenady. To jest mentalno taktyczne dno, do którego doszliśmy po kilkunastu latach. Dziesięć lat temu przegrywaliśmy u siebie derby jedną bramką w sytuacji kiedy suka miała trzykrotną przewagę w budżecie. Nie wyobrażam sobie, żeby po czymś takim nie doszło do wypierd. trenera i połowy składu. Suka jest słabsza niż kiedykolwiek. To my gramy na poziomie 4 ligi.
Dramat!Na całej linii...szkoda czasu i nerwów! 4 strzały i 3 bramki...
Ciekawe na ile zamknął nam stadion
Michał... Co? Ty wiesz, co!!!
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
[quote='Korba' pid='1294648' dateline='1513198431']
Ciekawe na ile zamknął nam stadion
[/quote]
Oby jak najdłużej. Kibice Pasów nie są święci, ale żadna zbrodnia nie zasługuje na taką karę jak oglądanie tych łajz. To nieludzkie.
witaj malarzu w dziale piłkarskim
jebać wisłę i policję!
Jeśli przyjąć że byliśmy na dnie , to - parafrazując pewnego kabareciarza - dzisiaj dokonaliśmy odwiertu ...
Zamiast tego upokorzenia lepszy już byłby walkower ! :@
- Edytowany
Pomijając wynik i grę to te wszystkie transparenty przypominające gts 13,12,1981 poszły się jebać w drugiej połowie .
A sportowo i organizacyjnie to leżymy na łopatkach i dogorywamy nawet nie ma kogo wpuścić z ławki.
Żenujące bylo oklaskiwanie tych łajz, i śpiewanie czy wygrywasz.. przwgrywamy z największym wrogiem 4-0 u siebie te panienki nie walczyły przeszly obok meczu!!! I sa nagradzani oklaskami??
Jacek Zieliński wróć!!!
Chlopaki nie udzwigneli ciezaru derbow. Ciezko sie gra majac splatane nogi i kilogramowa kupe w majtkach ... ale Probierz nie jest lepszy, bo to ze Sandomierski jest w fatalnej formie to jest jedno, ale na taki mecz wposcic kompletnie nieprzygotowanego mlodego Wilka to totalny brak kompetencji (zreszta o tym pisalem juz pare razy).
Blamaz kibicowsko i sportowo ..
Dobre meczycho zafundował nam trener po 19 sparingach. Ta budowa idzie w fajnym kierunku. Ziarno zasiane i podlane. Czekamy aż coś urośnie.
Przyjechał zespół, który nie miał nawet ochoty grać i to wystarczyło na ekipę Probierza. Błędy te same co w poprzednich meczach, nic nie trzeba było wymyślać. No i ten gol Helika, który dał nam 14 miejsce :D (na tą chwilę). Już się nie mogę doczekać tych postów o tym jak to potrzeba czasu, cierpliwości i kolejnych sezonów by wejść na wyższą półkę.
perspektywa walkowera nawet mnie ucieszyla kiedy sedzia nakazal zejscie do szatni, niestety
pamietam bodajze 0-4 w mecuz o jakas Tarcze czy cos na psiarni, my wtedy w 3ej lidze wiec nie ma o czym mowic, ale takiego upokorzenia jak wczoraj jeszcze nie przezylem na Kaluzy
cala praca nad zajebista oprawa rozmieniona na drobne , nie wiem kim sa ci ludzie, ale na pewno nie kibicami Cracovi
o para pilkarzach, para prezesie i paradruzynie nie wspomne
hanba
1. Żenada na boisku. To są wkłady do koszulek, a nie piłkarze, mecz przegrany już przed pierwszym gwizdkiem. Dno i kilometry mułu, aż dziw bierze, że Probierz jeszcze się nie podał do dymisji. Tak słabej Cracovii dawno nie pamiętam. 1liga zagląda mocno w oczy, na wiosnę 5meczów bez publiczności u siebie, tak więc grupa spadkowa pewna, spadek też raczej można obstawiać, bo przy takiej grze na więcej nie można liczyć.
2. Żenada na trybunach. O ile zawsze gdy zamykali nam stadion po odpaleniu rac, to mogłem stawać w obronie, bo często była to kara kompletnie nieadekwatna do tego co się działo na trybunach (wczoraj też tak by było jeśli skończyłoby się tylko na tym co w 1wszej połowie), tak teraz nie ma żadnego usprawiedliwienia i mam nadzieję, że zamkną nam stadion na kilka meczów, bo zwykły bandytyzm musi być karany. Przy okazji gdy tylko będzie decyzja o zamknięciu naszego stadionu np. do końca rundy (5meczów) i odwołanie nic nie przyniesie, od razu piszę maila do klubu o zwrot pieniędzy za te spotkania na które miałem karnet, a których nie zobaczę. Nigdy przy zamknięciu stadionu czegoś takiego nie robiłem i nawet o czymś takim nie myślałem, bo uważałem że kary były niewspółmierne do tego co się działo na trybunach, ale teraz zrobię to dla zasady, a nie dla kasy. Za wczoraj to klub ponosi odpowiedzialność za to co się stało, to klub daje przyzwolenie na coś takiego, to klub naraża ludzi na utratę zdrowia, to klub daje pozwolenie na bandytyzm, więc nie mam zamiaru odpuścić, niech klub płaci i oddaje kasę (nie mam ochoty też na żadne zniżki w ramach rekompensaty na przyszły sezon, bo po wczorajszym 10razy zastanowię się czy w przyszłym sezonie karnet kupię - a kupowałem go od dobrych 6-7lat).
3. Możecie hejtować to co napisałem, bo pewnie wielu się podobało strzelanie do Wisły - trudno, może być tylko przykro jeśli kogoś to bawiło czy nadal bawi. To było jawne działanie na szkodę klubu i dziwię się, że ktoś kto jest kibicem Cracovii może takie zachowania pochwalać, zresztą pal sześć szkodę klubu, gdy przez takie idiotyczne zachowania istniało ryzyko utraty zdrowia i to zarówno u kogoś w sektorze Wisły, jak i w naszych sektorach. Na oprawy meczowe to już nigdy, przenigdy nie wrzucę do puszki nawet 1grosza.
Przyznam się, że przez patałachów na boisku, ale bardziej przez idiotów na trybunach (swoją drogą jestem ciekaw na ilu meczach w tym roku byli ci ludzie? Strzelam - na jednym czy może na dwóch? Bo jakoś normalnie jest nas 5tys.) pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się wyjść z meczu przed 70minutą spotkania... Przeważnie zostawałem do samego końca, nawet jak dostawaliśmy baty, czasami wychodziłem parę minut przed zakończeniem, ale nigdy tak wcześnie. Dziwicie się, że ludzie nie przychodzą na stadion, to już macie odpowiedź, po tym wczorajszym nie będzie "ludzi masa", ale będzie coraz mniej ludzi na meczach, bo nawet mi już się odechciewa chodzić. Jak przyjść z rodziną, z dzieckiem?
Pierdol.... to mam, kompletnie dość po wczorajszym. Spadajmy do tej 1 czy 2ligi, mam to naprawdę głęboko w d... A teraz czekam na komentarze w stylu - jak się nie podoba, to spier... na Reymonta.
Na pierwszym meczu po karze obstawiam 3,5K ludzi i pusty sektor rodzinny.
[quote='quentin' pid='1294627' dateline='1513196657']
Ciekawe ... Wilk winny? ?
wzruszyła mnie ta historia. Dobrze ze na ławce mamy trenerskiego geniusza.
Ciekawe ile osób po tym meczu się obudzi.
[/quote]
Ciekawe... Probierz winny? ?
Murinho z Guardiolą za asystenta by z tego gówna nic nie wykrzesali
Stwarzamy sytuacje, tylko paralitycy nie potrafią w bramkę trafić, czy celnie podać. Tego ma ich uczyć trener w E-klasie?
Winą Probierza jest, że się zgodził (a wręcz obiecał) skręcić bicz z gówna. Ale kto radośnie zaklaskał łapkami jak usłyszał, że z zawodników bez umiejętności będzie miał E-klasowy zespół?
Tylko i wyłącznie prezesy no to mają teraz blamaż i kompromitacje na całą Polskę.
- Edytowany
Mała strata biorąc pod uwagę kto przychodzi na stadion. Nie chce zostać źle zrozumiany, ale jak widzę przypadkowych ludzi w takiej liczbie na takim meczu to mam odruchy wymiotne. Upadek straszny.
Matthias89 piłkarze nie przegrali tego meczu przed gwizdkiem. Ta drużyna przez pierwsze 40min grała tak jak przez cały ten sezon. Po pierwszej bramce już się nie podnieśli, ale nic w tym dziwnego bo taktycznie jesteśmy przygotowani jak zespoły dziecięce grające w turniejach mikołajkowych. Na efekty nie trzeba było długo czekać. Co do drugiego punktu to rozumiem że po tym co wczoraj zobaczyłeś uznałeś że zamykanie stadionu to dobre rozwiązanie. W normalnej sytuacji nakładanie kar ma doprowadzić karanego do zmiany zachowań lub uniemożliwić takie zachowanie. Naprawdę jesteś tak naiwny że uważasz że to coś zmieni?
Leszeczku wrócę do tego tematu po rundzie jak będzie chwila spokoju. Generalnie masz racje w tym że jeśli piłkarz z 2 metrów nie potrafi strzelić do bramki to trener go już tego nie nauczy, ale dzisiejszą Cracovię trafi znacznie poważniejszy problem. Tą chorobą jest trener, który miał zagwarantować gruntowną zmianę a wygląda gorzej niż najwięksi parodyści na ławce Cracovii w ostatniej dekadzie. Szkoda klawiatury na to. Mnie gra i wynik nie zaskoczyły, są podsumowaniem tej rundy. Zabawne że jeszcze kilka dni temu część forumowiczów stawiała tezy że jest nieźle a po [s]wygranych[/s] derbach i podliczeniu punktów będą usatysfakcjonowani.
[size=x-large]Matthias89 - 1906% poparcia[/size]
Może tylko zwrotu kasy się nie będę domagał, bo mam to w dupie
Taka żenada nie mieściła mi się w głowie. Nigdy więcej złamanego grosza na oprawy.
[quote='Rock' pid='1294691' dateline='1513244333']
[/quote]
No tak bo jakby nie te race to na pierwszy mecz na wiosnę przyszedł by komplet ludzi zakochanych w stylu gry naszych piłkarzy, i nie piszcie proszę mi o niszczeniu klubu, bo ten klub jest zniszczony przez naszych prezesów jak Warszawa po powstaniu.
Logika kiboli Cracovii - wyzywaj Wisłę od ubeków którzy strzelali do Polaków, samemu strzelaj do kibiców gości zamkniętych w klatce...
Dla Cracovii ten mecz to ogromna kompromitacja piłkarska, a jeszcze większa kibicowska.
Zgoda, do utraty bramki gra wyglądała o.k. Wręcz mieliśmy wyraźną przewagę, tylko nasze melepety w kluczowych momentach nie potrafili celnie podać czy strzelić. Swoje dołożył też bramkarz psiarni, który obronił 2 fajne strzały (Deji i Helika). Pękło po utracie bramki, druga dobiła, trzecia rozdeptała. 3 bramki stracone w przeciągu 5 minut gry!
Strzelając pierwszą bramkę gtsowcy jakimś magicznym sposobem przełożyli gówno ze swoich spodenek do spodenek naszych "zawodników" podwajając ich wkład.
[quote='ALRS' pid='1294706' dateline='1513245527']
[quote='Rock' pid='1294691' dateline='1513244333']
[/quote]
No tak bo jakby nie te race to na pierwszy mecz na wiosnę przyszedł by komplet ludzi zakochanych w stylu gry naszych piłkarzy, i nie piszcie proszę mi o niszczeniu klubu, bo ten klub jest zniszczony przez naszych prezesów jak Warszawa po powstaniu.
[/quote]
Dla tych 3,5K przychodzenie na mecze Cracovii to niemal, a czasem dosłownie treść życia. Podejrzewam, że ci bandyci, którzy urządzili sobie igrzyska, częściej bywają na meczach gts niż Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)