Artykuł który zacytowałem był z 9 czerwca. Być może od tego czasu coś się zmieniło, ale nie ma o takich zmianach żadnej wzmianki w prasie, a przynajmniej ja nic nie znalazłem.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Mam nadzieję, że przez to nie będzie jakiejś dyskwalifikacji, lub odjęcia punktów.
Tomasz Bała i Mateusz Pieńczak w kadrze Cracovii
19-letni napastnik Tomasz Bała i 17-letni obrońca Mateusz Pieńczak zostali zgłoszeni do rozgrywek PKO Ekstraklasy w barwach Cracovii.
Obaj zawodnicy znajdowali się ostatnio w kadrze rezerw Cracovii.
http://www.90minut.pl/news/305/news3050691-Tomasz-Bala-i-Mateusz-Pienczak-w-kadrze-Cracovii.html
@Santo - miałeś rację. Jak zobaczyłem różnice w premiach za miejsca 4-8 + finał za moment + start nowego sezonu bez okresu przygotowawczego... Zakończmy dwoma sparingami. Jeden już się odbył
Mam nadzieję, że Bała to się przez przypadek znalazł na boisku w meczu z Lechem, by za bardzo nie utrudniać rywalowi zdobycia punktów.
Dawno nie widziałem na zapleczu tak surowego zawodnika. Bała nawet w juniorach grał tak, że zęby bolały, Strózik to był wirtuoz. Oczywiście, czasem coś tam strzelił, ale te gole wynikały z przewagi fizycznej nad obrońcami rywali a nie z umiejętności. Liczyłem, że zobaczę Zauchę a jak wszedł Bała, to mi witki opadły po raz drugi, bo za pierwszym razem jak zobaczyłem go na ławce rezerwowych.
Jeżeli z Bały (lat 19) Probierz zrobi średniej klasy piłkarza Ekstraklasy, to uznam go za cudotwórcę. Surowe moje słowa, ale nie róbmy jaj z Cracovii.
Dimun do Bały i goooooooool.
pff, Dimun pieta do Baly, Bala nozyce, omg widly, goooool!
Też się zastanawiałem co ten Bała robi na boisku. Raczej nie ten poziom. Mówił Probierz na konferencji, że Strozik wypadł zaraz przed meczem.
Trenuje więc dostał szansę a jak ją wykorzystał i co pokazał było widać . Może przykre ale trzeba oddzielać ziarno od plew .
4 dni później
- Edytowany
Panowie jestem strasznie ciekawy waszej opinii...
Luźna propozycja składu na następny sezon:
Transfer 1
Hanca Helik. Jablonsky. Siplak
Loshaj. Van Amersfoort
Fiolic. Alvarez. Pik ( ew inny junior)
Lopez
Transfer to oczywiście jakiś ogarnięty bramkarz ?
Jeszcze raz podkreślam że wrzucam to tylko żeby poznać waszą opinię ?
[quote='yogii42' pid='1439839' dateline='1595351692']
Transfer 1
Loshaj. Van Amersfoort
[b] Lopez[/b]?
[/quote]
To Rubio wraca czy ściągamy Carlitosa?
Chociaż to w sumie popularne nazwisko, wiesz o jakimś transferze?
Dobrze napisany komentarz. Redaktor Franczak jak zwykle imponuje trzeźwą oceną sytuacji.
[url=https://postimg.cc/nC15hwv5][img]https://i.postimg.cc/8z8Vw2s1/110131886-2925021204290952-2387742539823780808-n.jpg[/img][/url]
Wklejam w wersji niecyfrowej, bo nadal prenumeruję DP, mimo że - niestety - ten tytuł zdycha. Ostatnio dowiedziałem się, że deadline wydania przesunęli na 21, przez co mecze rozpoczęte od 19:30 wzwyż nie będą relacjonowane w następnym dniu w gazecie :(
Konferencja przed finałem Pucharu Polski
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/konferencja-trenera-michala-probierza-przed-finalem-totolotek-pucharu-polski-video/
[quote='leszeczek' pid='1439840' dateline='1595352567']
[quote='yogii42' pid='1439839' dateline='1595351692']
Transfer 1
Loshaj. Van Amersfoort
[b] Lopez[/b]?
[/quote]
To Rubio wraca czy ściągamy Carlitosa?
Chociaż to w sumie popularne nazwisko, wiesz o jakimś transferze?
[/quote]
Dla Wdowiaka brakło miejsca!?
- Edytowany
Skoro mowa o budowie struktur, dwóch kolejnych Pasiaków zostało trenerami, tym razem drużyn młodzieżowych. Dla mnie b. pozytywny trend:
https://dziennikpolski24.pl/cracovia-nowi-trenerzy-mlodziezy-pasow-marcin-dudzinski-i-pawel-szwajdych/ar/c2-15090547
Brak trofeum=dymisja
Co najwyżej odda się do dyspozycji .
[quote='zubereg' pid='1439991' dateline='1595464249']
Brak trofeum=dymisja
[/quote]
Dokładnie, cały zarząd do dymisji. Zacznijmy w końcu wymagać. Teraz jest nasz czas.
Mi bardziej chodzi o to, że bezsensu po raz setny wymieniać trenera/piłkarzy. Trzeba zrobić coś nowego - czyli zmienić zarząd.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów"
Po prostu to wygraj a wielu, wiele Ci wybaczy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)