Wszystkiego najlepszego trenerze. Życzę marszu w górę tabeli, uspokojenia sytuacji w drużynie i żeby udowodnił nam Pan wszystkim, że jest z Pana kawał trenera. Sukcesów z Cracovią a wszyscy będziemy szczęśliwi.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Masz wyjątkowa szansę na zgranie i podbudowanie morale zespołu. Mecz z było nie było zespołem drugoligowym (2 poziomy rozgrywkowe niżej) a później z prezentującym się niewiele lepiej od nas w lidze beniaminkiem z Sosnowca, który dodatkowo grać będzie trzeci mecz w okresie 6 dni (poniedziałek, czwartek PP, niedziela). Nie spierdol tego!
Dzisiaj 46 urodziny Michała Probierza. 100 lat i wielu sukcesów. Wytrzymaj presję i udowodnij, że jesteś fachowiec. Powodzenia.
Wszystkiego najlepszego trenerze . Życzę sukcesów . :)
100 lat Trenerze, sukcesów w życiu prywatnym, zawodowym i Mistrzostwa Polski z Cracovią :)
Ale przecież kibice śpiewali że Mistrzostwo już mamy teraz na LM czekamy !!! :)
Zdrówka Panie trenerze i oby jak najwięcej sukcesów z Naszą Cracovią !
[quote='piotrek67' pid='1339607' dateline='1537801366']
Ale przecież kibice śpiewali że Mistrzostwo już mamy teraz na LM czekamy !!! :)
[/quote]
Bo my, kibice Cracovii jesteśmy mistrzami Polski. Teraz czas na drużynę.
100 lat i sukcesów z Cracovią
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
A teraz czas na zbiory (pkt)
Zdrowia i owocnej współpracy z tymi tak wychwalanymi pod niebiosa.
O sromotnym rewanżu z psami to raczej nie trzeba przypominać !
Filipiak dał jasny sygnał, że nie interesuje go sukces sportowy i w tym upatruję szansy dla Pana, aby zostać w Cracovii na lata.
świetnie się Pan wpisuje
Widać że lekko się atmosfera uspokoiła, trener wszystko poukładał i są efekty w postaci 2 zwycięstw. Jak dla mnie pierwsza 8 jest dalej realna. Na szczęście co by nie mówić o Filipiaku, to ma jedną zaletę - cierpliwość do Probierza i mam nadzieję że mimo przeciwności losu to przyniesie efekty.
- Edytowany
[quote='kingkong' pid='1340079' dateline='1537994378']
Widać że lekko się atmosfera uspokoiła, trener wszystko poukładał i są efekty w postaci 2 zwycięstw. Jak dla mnie pierwsza 8 jest dalej realna. Na szczęście co by nie mówić o Filipiaku, to ma jedną zaletę - cierpliwość do Probierza i mam nadzieję że mimo przeciwności losu to przyniesie efekty.
[/quote]
Poukładał? Serio? Gonienie wyniku ze słabym II-ligowcem na to wskazuje?
Jakie przeciwności losu? To, że gramy w poniedziałki i piątki to nie ślepy los tylko "nagroda" za to, że na nasze widowiska nikt nie chce patrzeć.
[quote='kingkong' pid='1340079' dateline='1537994378']
[/quote]
Pewnie ! W zasadzie w każdym następnym meczu w bramce przeciwników bronił będzie taki Kozak jak ten z Płocka albo rywale będą klasy Rybnika , dwie wygrane po 3-1 z gigantami Polskiej piłki powodują że wracamy na wytyczony mistrzowski kurs!
Czyli lepiej było przeyyebac te dwa mecze żeby utwierdzic tylko wszystkich że spadamy i na sezon mamy wywalone? Nie rozumiem?
Zwycięstwo to zwycięstwo... piłka polega na tym by wykorzystywać słabości przeciwnika więc o co Ci chodzi?
Nikt nie pisze o mistrzostwo oprócz Ciebie... czyli pokazuje to że lyknales jak pelikan słodkie piyerdolenie Probierza.. A wystarczyło ogarnąć na oko wydarzenia z Covilo i byś wiedział że z tym składem piasku i papy sukcesem bedzie miejsce 6-8..
- Edytowany
Przypominam, ze ten slaby Plock wygral np z legia kiedy my caly mecz w przewadze zdolalismy az zremisowac.
Wygrana podbudowuje i rosna morale druzyny. Wazne ze strzelaja, nievh wiedza ze potrafia to robic... Tak jak nas ich tez powinno to cieszyc
Dajcie spokój koledzy wygrane to wygrane .Grają lepiej i to widać ale nie na tyle by można było powiedzieć ze stabilnie na solidnym poziomie .
Fakt że Płock miał młokosa w bramce co zawalił im gola na 1-0 ale mimo wszystko to bardzo groźna drużyna .Szczególnie w przodzie .Za wiele nie pograli i jak by nie patrzeć nasze zwycięstwo było zasłużone .Mogło być wyższe .
Co do PP to specyficzne rozgrywki .Kluby z niższych lig grają jak o życie bo to możliwość pokazania się .Na całym świecie pada mnóstwo niespodzianek .Tak dla przypomnienia MC w tamtym roku odpadł z klubem 2 ligi grając w najmocniejszym składzie a wczoraj Huragan Morąg -Lubin 3-2 czy z zagranicy Denize -Club Brugge 2-0 czy St.Liege -Knokke 1-2 .Kursy u buka na te 2 mecze były 13 i 18 .
Myśmy wygrali zasłużenie 3-1 i koniec tematu .Mogło być wyżej .Najważniejsze bez kontuzji i w następnej rundzie .
Koledzy Orlean i Gronix kiedy się im należy krytyka też krytykuje i wylewam pomyje .Za te 2 mecze należą się im pochwały i trzeba chwalić a nie napierdzielać że jest źle . Mnie te mecze bardzo cieszą widać drużyna staje z kolan krzepnie .Nawet skrzydła zaczynają dobrze funkcjonować bo Zenjov i Wdówka od 2 meczy bardzo dobrze się prezentują i byle tak dalej .Wróci Cabrera po urazie i moim zdaniem może być tylko lepiej .
- Edytowany
[quote='KruszynaKSC' pid='1340100' dateline='1538022916']
Czyli lepiej było przeyyebac te dwa mecze żeby utwierdzic tylko wszystkich że spadamy i na sezon mamy wywalone? Nie rozumiem?
Zwycięstwo to zwycięstwo... piłka polega na tym by wykorzystywać słabości przeciwnika więc o co Ci chodzi?
Nikt nie pisze o mistrzostwo oprócz Ciebie... czyli pokazuje to że lyknales jak pelikan słodkie piyerdolenie Probierza.. A wystarczyło ogarnąć na oko wydarzenia z Covilo i byś wiedział że z tym składem piasku i papy sukcesem bedzie miejsce 6-8..
[/quote]
Piszę aby nie ulegać nastrojom euforii ( że zespół jest poukładany) po dwóch wygranych z przeciwnikami delikatnie mówąć średniej klasy, cieszą mnie wygrane bo mam jakoś tak że kibicuje ślepo tej drużynie, natomiast o mistrzostwie piszę sarkastycznie bo Probierz przez opowiadanie takich głupot dodatkowo ośmieszył społeczność Pasiastą.
Zagrali lepiej z Płockiem bo we wczorajszym meczu nie było nic lepiej wg mnie a że wynik do przodu to przynajmniej tyle. Wyciąganie wniosków, że Probierz sobie już coś poukładał zachęcam zrobić po paru kolejkach a nie jednym dobrym meczu w przeciwnym razie nie jest to wcale rzeczowa ocena.
Oby jednak to był początek pasma zwycięstw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)