[quote]#post1735476 A napastnika jak nie było tak nie ma.
Towarzystwo, które ramię w ramię z bezpieką budowało swoją historię, pomagało ZOMO-wcom w tłumieniu manifestacji niepodległościowych sprowadziło najlepszego strzelca ligi szwajcarskiej, najlepszego skrzydłowego ligi szkockiej i ma najlepszego napastnika w Polsce Rodado. A w nagrodę, że żyli w symbiozie z agentami Moskwy i największymi zdrajcami z UB mają najdroższą koszulkę wartą kilkanaście milionów oblepioną reklamami firm. A my za to, że mieliśmy patriotów, którzy walczyli z ZOMO jak internowani w stanie wojennym Kubisiowski i Smagowicz czy skazywani przez UB na karę śmierci za działalność niepodległościową pływacy Cracovii Kot i Szelest w czasach stalinowskich - doświadczamy tylko pogardy i upokorzeń.
Oj opłacało się w tym kraju wspierać ZOMO i UB bo GTS na tym świetnie wyszło.[/quote]
Który to ten najlepszy strzelec ligi szwajcarskiej? Guillemenot, z tego, co widzę, to strzelił 7 bramek w 25 meczach zeszłego sezonu, a przez trzy lata łącznie 15 bramek w 85 meczach. Tymczasem zeszłoroczny król strzelców strzelił 18 bramek… wymagając szacunku do historii, sami nie ulegajmy niepotrzebnej panice i nie piszmy nieprawdy.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Czytałem opinie, że te transfery gtsu to takie bardziej na poziomie pierwszoligowym. Czas pokaże. Natomiast może być też tak, że awansujesz do Ekstraklasy, a Ekstraklasa i tak ci odjeżdża. Tak jak może odjechać też tym, którzy już w niej są.
Farciarzu ! ,, Rodado najlepszy napastnik w Polsce,, naprawdę jak Cię lubię przestań proszę😩
Bramkarz
Napastnik
Skrzydło
I będzie dobrze
[quote]#post1735497 Bramkarz
Napastnik
Skrzydło
I będzie dobrze[/quote]
Sponsor głowny
Sponsor stadionu
Napastnik
Skrzydlo
Bramkarz
I z dwóch rezerwowych na wypadek kontuzji
[quote]#post1735490 Farciarzu ! ,, Rodado najlepszy napastnik w Polsce,, naprawdę jak Cię lubię przestań proszę😩[/quote]
To już nie Kliment?
[quote]#post1735499 [quote]#post1735497 Bramkarz
Napastnik
Skrzydło
I będzie dobrze[/quote]
Sponsor głowny
Sponsor stadionu
Napastnik
Skrzydlo
Bramkarz[/quote]
No i jeszcze Nasza Działka.
Farciarzu, Historia lubi paradoksy i Ty jesteś tego najlepszym przykładem.
Mówił Ci już ktoś, że stajesz się naczelną tubą gts na tym Forum?
Rodado za najlepszego napastnika w Polsce uznają tylko kibice gts na czele z Jarkiem który sobie to wyliczył na swoim modelu AI i @farciarz2#4758 :)
Farciarzu nie krocz tą drogą
Żartowałem. Nie znacie się na ironii?!
Tylko chodzi o to aby zarząd naszego klubu potraktował to bardzo poważnie i naprawdę zabrał się za sprowadzenie dobrego napastnika do Cracovii. A to ostatnie to już nie jest żart.
- Edytowany
[quote]#post1735497 Bramkarz
Napastnik
Skrzydło
I będzie dobrze[/quote]
Lewy napastnik,
Środkowy napastnik,
I dwóch środkowych pomocników.
Ewentualne bramkarz
Mamy grać 4-3-3
Mi by wystarczył jeden BRAMKOSTRZELNY napastnik
NAPASTNIK ! ! ! ! !
napastnika, kurwa, na już
Napastnika na przedwczoraj!!!
Brakuje Benka
Napastnik rzeczywiście mile byłby widziany. Nie żaden fałszywy, podwieszony, tyłem grający, odgrywający itp. Żaden przymiotnikowy tylko po prostu napastnik. Coś a la Cabrera, Piątek, Benek, Stojilkovic.
Nie wiem ile dokładnie dała nam Fortuna za żółtą plamę na rękawie ale wyłożenie całości na napastnika się zwróci prezesie!
Ewidentnie brakuje mobilnej 9. Są dziury za duże i po przechwycie gubimy rytym zauważyłem.
Marchwiński też jakiś taki jest statyczny. Mimo zmiany systemu gry potrzeba konia nie do zajechania z przodu.
Poza tym lewoskrzydłowy. Minchev dużo biega walczy i ucieka na boki, łatwo go tam zepchnąć. Z kolei Hasic na odwrót, jego ciągnie do środka.
Łatwo to rozczytać. Musimy mieć kogoś piłkarsko dobrego na skrzydło przy tym pomyśle na grę. Jestem ciekaw jak boki obrony będą funkcjonować w meczu z łatwiejszymi przeciwnikami. Teoretycznej to one mają pełnić rolę skrzydeł, a pomocnicy ze skrzydła mają schodzić do środka raczej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Goście (10)