[quote]#post1735476 A napastnika jak nie było tak nie ma.
Towarzystwo, które ramię w ramię z bezpieką budowało swoją historię, pomagało ZOMO-wcom w tłumieniu manifestacji niepodległościowych sprowadziło najlepszego strzelca ligi szwajcarskiej, najlepszego skrzydłowego ligi szkockiej i ma najlepszego napastnika w Polsce Rodado. A w nagrodę, że żyli w symbiozie z agentami Moskwy i największymi zdrajcami z UB mają najdroższą koszulkę wartą kilkanaście milionów oblepioną reklamami firm. A my za to, że mieliśmy patriotów, którzy walczyli z ZOMO jak internowani w stanie wojennym Kubisiowski i Smagowicz czy skazywani przez UB na karę śmierci za działalność niepodległościową pływacy Cracovii Kot i Szelest w czasach stalinowskich - doświadczamy tylko pogardy i upokorzeń.
Oj opłacało się w tym kraju wspierać ZOMO i UB bo GTS na tym świetnie wyszło.[/quote]
Który to ten najlepszy strzelec ligi szwajcarskiej? Guillemenot, z tego, co widzę, to strzelił 7 bramek w 25 meczach zeszłego sezonu, a przez trzy lata łącznie 15 bramek w 85 meczach. Tymczasem zeszłoroczny król strzelców strzelił 18 bramek… wymagając szacunku do historii, sami nie ulegajmy niepotrzebnej panice i nie piszmy nieprawdy.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Czytałem opinie, że te transfery gtsu to takie bardziej na poziomie pierwszoligowym. Czas pokaże. Natomiast może być też tak, że awansujesz do Ekstraklasy, a Ekstraklasa i tak ci odjeżdża. Tak jak może odjechać też tym, którzy już w niej są.
Farciarzu ! ,, Rodado najlepszy napastnik w Polsce,, naprawdę jak Cię lubię przestań proszę😩
Bramkarz
Napastnik
Skrzydło
I będzie dobrze
[quote]#post1735497 Bramkarz
Napastnik
Skrzydło
I będzie dobrze[/quote]
Sponsor głowny
Sponsor stadionu
Napastnik
Skrzydlo
Bramkarz
I z dwóch rezerwowych na wypadek kontuzji
[quote]#post1735490 Farciarzu ! ,, Rodado najlepszy napastnik w Polsce,, naprawdę jak Cię lubię przestań proszę😩[/quote]
To już nie Kliment?
[quote]#post1735499 [quote]#post1735497 Bramkarz
Napastnik
Skrzydło
I będzie dobrze[/quote]
Sponsor głowny
Sponsor stadionu
Napastnik
Skrzydlo
Bramkarz[/quote]
No i jeszcze Nasza Działka.
Farciarzu, Historia lubi paradoksy i Ty jesteś tego najlepszym przykładem.
Mówił Ci już ktoś, że stajesz się naczelną tubą gts na tym Forum?
Rodado za najlepszego napastnika w Polsce uznają tylko kibice gts na czele z Jarkiem który sobie to wyliczył na swoim modelu AI i @farciarz2#4758 :)
Farciarzu nie krocz tą drogą
Żartowałem. Nie znacie się na ironii?!
Tylko chodzi o to aby zarząd naszego klubu potraktował to bardzo poważnie i naprawdę zabrał się za sprowadzenie dobrego napastnika do Cracovii. A to ostatnie to już nie jest żart.
- Edytowany
[quote]#post1735497 Bramkarz
Napastnik
Skrzydło
I będzie dobrze[/quote]
Lewy napastnik,
Środkowy napastnik,
I dwóch środkowych pomocników.
Ewentualne bramkarz
Mamy grać 4-3-3
Mi by wystarczył jeden BRAMKOSTRZELNY napastnik
NAPASTNIK ! ! ! ! !
napastnika, kurwa, na już
Napastnika na przedwczoraj!!!
Brakuje Benka
Napastnik rzeczywiście mile byłby widziany. Nie żaden fałszywy, podwieszony, tyłem grający, odgrywający itp. Żaden przymiotnikowy tylko po prostu napastnik. Coś a la Cabrera, Piątek, Benek, Stojilkovic.
Nie wiem ile dokładnie dała nam Fortuna za żółtą plamę na rękawie ale wyłożenie całości na napastnika się zwróci prezesie!
Ewidentnie brakuje mobilnej 9. Są dziury za duże i po przechwycie gubimy rytym zauważyłem.
Marchwiński też jakiś taki jest statyczny. Mimo zmiany systemu gry potrzeba konia nie do zajechania z przodu.
Poza tym lewoskrzydłowy. Minchev dużo biega walczy i ucieka na boki, łatwo go tam zepchnąć. Z kolei Hasic na odwrót, jego ciągnie do środka.
Łatwo to rozczytać. Musimy mieć kogoś piłkarsko dobrego na skrzydło przy tym pomyśle na grę. Jestem ciekaw jak boki obrony będą funkcjonować w meczu z łatwiejszymi przeciwnikami. Teoretycznej to one mają pełnić rolę skrzydeł, a pomocnicy ze skrzydła mają schodzić do środka raczej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Stary Kibic, Goście (7)