porównywanie Marchwińskiego do Śmiglewskiego to tak jakby porównywać Ronaldinho do Jaapa Stama
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1730556 ... To jest ten nasz słynny scouting? Gość od dwa lata nie grał w piłkę....[/quote]
to idelany zawodnik do Cracovii... do odbudowy i a noz moze sie wyklepie i sie sprzeda,,,,
Ktoś puscił DWA pierdy....i zesrańsko na forum....
Jeśli będzie ze 3 konkretnych do grania, to jakiś tam czwarty napastnik do odbudowy niech się pląta po klubie :)
Dajcie się wykazać Sobiechowi. Keech niech ściąga gwiazdy od Beyonce, a Artur pokupi ligowego dżemiku...
Kurczę, nie wiem, co wybrać: ekscytować się doniesieniami medialnymi czy trzymać się tego, że transfery do klubu podobno mają być szczelne.
Cracovia podczas okienka zawsze jest medialna ale z pogłosek mało co wychodzi
Docet by Wam napisał że łykacie kazde doniesienie prasowe o tranaferach...bo pismaki mogą brednie pisać, gdyż Cracovia tego nie dementuje...
[quote]#post1730584 Ktoś puscił DWA pierdy....i zesrańsko na forum....[/quote]
Po to jest ten wątek.. co okienko kurwa to samo.. jak nie pasują plotki pierdy czy wysrywy to na kiego chuja tu wchodzisz i czytasz wątek do którego wlasnie te wysrywy należą...
Jak nie pasuje to czytać drugi o konkretnych informacjach... proste jak konstrukcja cepa...
Jakkolwiek nie podoba mi się ilość wulgaryzmów w poprzednim poście, to, no cóż, zgadzam się z przedmówcą.
Co do Marchwińskiego byłbym podobnego zdania jak Santo.
Tego Conrado to bym akurat chciał, potrafi wjechać z piłką na połowę rywala jak jego imiennik Conrado Moreno na skuterze do studia, Marchwiński to był na Ekstraklasę bardzo dobry zawodnik, nie wiem skąd ta srajda że to drewno
[quote]#post1730594 Docet by Wam napisał że łykacie kazde doniesienie prasowe o tranaferach...bo pismaki mogą brednie pisać, gdyż Cracovia tego nie dementuje...[/quote]
Piszą o nas bo się klika, a medialność i szum robi nam dobrze
Nie piszą -ŹLE!!
Piszą - jeszcze gorzej!
Dobrze, że piszą! Dobrze, że jest mały szum informacyjny. Można się interesować w okienku 60-ma nazwiskami, sądować możliwości obecne i przyszłe. Oprócz planu A trzeba mieć przygotowany plan B, C i ...
Do rozmów z piłkarzami i ich menadżerami trzeba podchodzić z różnymi opcjami, nawet, jeśli to nie jest plan A. Info o zainteresowaniu uznanymi w środowisku piłkarskim zawodnikami pokazuje menadżerom i piłkarzom, że nie jesteśmy zdesperowani, może nam na kimś zależeć, ale nie za wszelką cenę.
To tylko taki mały wstręt z negocjacyjnego ABC. Jak jest u Nas? - nie wiem, ale zakładam, że to jedna z prawdopodobnych opcji...
Filip Marchwiński to na nasze warunki bardzo dobry piłkarz, super do gry kombinacyjnej, z dobrą techniką, obunożny co daję spore możliwości, zawsze sprawiał wrażenie mobilnego, nieszablonowego zawodnika, ale i często znikał w meczach, miał również tendencję do omijania gry w defensywie.
Całościowo piłkarz na duży plus tylko... no właśnie ta jego kontuzja, gdybyśmy mieli ułożoną drużynę do której trzeba włożyć jakiś element świeżości, kogoś nieszablonowego, a jednocześnie po poważnej kontuzji, to super, ale w naszych warunkach sam nie wiem.
Zobaczymy jak się sprawa rozwinie.
- Edytowany
Marchwiński? Drugi Praszelik. Nie dziekuję.
Marchewa to dobry piłkrz (jak jest w formie) do takiego klubu jak Lech. Nam są potrzebni mobilni ludzie którzy zrobią przewagę, a nie piłkarz statyczny. Nam jest potrzebny ktoś w typie Zielińskiego, Kozłowskiego, Budzika z primeu, już mamy Klicha nie potrzeba kolejnego. Trzeba kogoś kto potrafi wygrać 1:1, przyspieszyć itp. Marchwiński jest typem gościa, który jest wolny, nie ma dryblingu, ma dobre podanie na nos, ale nie idźmy tą drogą :D
Też tak myślę, ale możemy sie nie znać , Conrado w swoim primie z czasów Lechii by się nadał teraz mam wątpliwości- tego typu zawodnicy szybciej się "zużywają"
Conrado z pianą na pysku na derby jako ostatni jeździec apokalipsy dobijający i łamiący kilka nóg niczym Katarczyk…
Zawodnik charakterny takich u nas brak. Jak sportowo nie dojeżdża to chociaż dobry na czystki etniczne
- Edytowany
Opcja Conrado mi się podoba, pytanie czy nie za stary.
Ja ufam Trenerowi Grzelakowi. I sądzę że taki Praszelik przy nim będzie wyglądał lepiej np
Conrado , Marchwiński - nie lubię odgrzewanych kotletów - Dominguez , Glik , Ravas , Praszelik , Klich szału nie zrobili
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (22 użytkowników)
Antoine, Goście (21)