Jasne, że Wieczysta podzieli ten los. Kwestia co zrobi wcześniej.
Może dwa wicemistrzostwa Polski, Puchar Polski, 3 x europejskie puchary i wyeliminowanie Man City jak Groclin? Nie brzmi źle.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Jutro Domingez ma być w Krakowie i przejść testy medyczne. I na początku przyszłego tygodnia może się pojawić jeszcze jeden zawodnik.
I czekamy na piątkowy wywiad z Ela - zobaczymy co powie ciekawego.
@naki#14649 no i to jest news. !
[quote]#post1707197 Jasne, że Wieczysta podzieli ten los. Kwestia co zrobi wcześniej.
Może dwa wicemistrzostwa Polski, Puchar Polski, 3 x europejskie puchary i wyeliminowanie Man City jak Groclin? Nie brzmi źle.[/quote]
Najważniejsze żeby awansowali zabierając miejsce wiadomo komu i tylko to się liczy jak to ma nas kosztować Maigaarda to ja jestem za
[quote]#post1707140 [quote]#post1707114 [quote]#post1707109 Jak Maigaard zapakuje gtesowi zwycięskiego gola to będzie mu wybaczone![/quote]
Dopiero, jak ten gol spowoduje gnicie psiarni kolejny rok w 1 lidze.[/quote]
A ja tam jako kibic Cracovii nie mogę się doczekać aż Wisła wejdzie do ekstraklasy. Nie mogę się doczekać derbów, kocham ten klimat[/quote]
Ja tam ich wolę tam gdzie są, bo im się to należy, jak psu 1 liga.
[quote]#post1707140 [quote]#post1707114 [quote]#post1707109 Jak Maigaard zapakuje gtesowi zwycięskiego gola to będzie mu wybaczone![/quote]
Dopiero, jak ten gol spowoduje gnicie psiarni kolejny rok w 1 lidze.[/quote]
A ja tam jako kibic Cracovii nie mogę się doczekać aż Wisła wejdzie do ekstraklasy. Nie mogę się doczekać derbów, kocham ten klimat[/quote]
ten kto tak pisze, nie może być kibicem Cracovii. sprawdźcie gościa
[quote]#post1707145 [quote]#post1707143 @SzeryfzPC#42644
A ja mam nadzieję że te Ku🤬wy z gts-u nie wejdą.[/quote]
Jesteś bardzo zawistnym człowiekiem, więcej spokoju życie jest jedno. A takie mecze to jednak są piękne[/quote]
Nie ma w nich nic pięknego - i nie jestem zawistny, ja ich po prostu nie mam ochoty oglądać na naszym stadionie i w Ekstraklasie niech gniją ja najniżej razem z tym właścicielem mitomanem
Mnie z kolei obrzydza pisanie nazwy ubeckiego towarzystwa z wielkiej litery bez przedrostka przypominającego o ich przeszłości.
Ale wróćmy do transferów.
Myślałem że Wójcik wykaże większe przywiązanie do barw, jako o byłym zawodniku Tarnovii miałem ciut lepsze zdanie. Mógłby pisać tu swoją legendę a zamiast tego po jednym dobrym sezonie już myśli o jakimś brandy czy tam brondby...
Za legendy słabo płacą.
- Edytowany
[quote]#post1707206 ... Nie ma w nich nic pięknego - i nie jestem zawistny, ja ich po prostu nie mam ochoty oglądać na naszym stadionie i w Ekstraklasie niech gniją ja najniżej razem z tym właścicielem mitomanem...[/quote]
A ja tam chciałbym żebyśmy ich wylosowali w PP i pogonili 4:0
A co do Wójcika to nie ma co się dziwić. W tym sezonie pewnie będziemy walczyć o utrzymanie i wtedy kto go zechce?
Nie widzisz sprzeczności w tym, co piszesz?
Nie. Pierwsze to myślenie życzeniowe, a drugie to widzę co się dzieje w klubie i nie napawa to optymizmem.
- Edytowany
Niech już się przerwa w rozgrywkach skończy, bo ludziom nuda uderza do głowy i w stany depresyjne popadają.
Nawet po seriach meczów bez zwycięstw ludzie nie wypisywali takich głupot jak teraz.
[quote]#post1707140 ... A ja tam jako kibic Cracovii nie mogę się doczekać aż Wisła wejdzie do ekstraklasy. Nie mogę się doczekać derbów, kocham ten klimat...[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000061352-jpg-81979799.jpg[/img]
🤪
Wiadomo czy ktoś jeszcze dołączy oprócz tego domingueza z ligi brazylijskiej
[quote]#post1707219 Myślałem że Wójcik wykaże większe przywiązanie do barw, jako o byłym zawodniku Tarnovii miałem ciut lepsze zdanie. Mógłby pisać tu swoją legendę a zamiast tego po jednym dobrym sezonie już myśli o jakimś brandy czy tam brondby...[/quote]
Nic na razie nie wiadomo. Poza tym jeśli odejście jest inicjowane ze strony klubu i zawodnik jest proszony o zastanowienie się nad ofertą?
Teraz są inne czasy ale w biedniejszych jak tylko ktoś chciał za kogoś zapłacić za zawodnika to działacze prosili by odszedł bo będzie kasa na wypłaty :)
Nie czepiajmy się Wójcika bo on robi co do niego należy. Skoro klub rozmawia i nie odcina się od transakcji to zapewne może się potoczyć różnie.
Moze jednak lepiej, zeby ta liga nie startowala.....
Jeśli Wójcik odejdzie (czego sobie nie życzę), to miejmy na uwadze, że dziennikarze napiszą, że jesteśmy skończeni i nic nas nie uratuje. Po prostu o tym pamiętajmy i bądźmy przygotowani na takie interpretacje. Mamy prawo do własnych. Nie mówię jakich, ale własnych, a nie paczulowych czy innych.
- Edytowany
[quote]#post1707244 Jeśli Wójcik odejdzie (czego sobie nie życzę), to miejmy na uwadze, że dziennikarze napiszą, że jesteśmy skończeni i nic nas nie uratuje. Po prostu o tym pamiętajmy i bądźmy przygotowani na takie interpretacje. Mamy prawo do własnych. Nie mówię jakich, ale własnych, a nie paczulowych czy innych.[/quote]
Ehh, wszyscy winni, Maigaard, Turecki, Wójcik, dziennikarze, narzekacze, tylko nie zarząd widmo, ale no widzę, że obrońcy dobrze się mają. Do tego jeszcze dzisiaj Ela powie w tej ustawce, że wszystko jest cacy i będziemy spokojni.
Ludzie... im szybciej się obudzicie z tego, w jakiej ciemnej dupie jesteśmy, tym lepiej. Kiedy Wam się zaświeci lampka? W lecie, jak będzie wyprzedaż najlepszych zawodników i przyjazd wagonu szrotu?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)