Przewraca się na tym filmie jak nie przymierzając nasz dzik Alvarez.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
ilość Pestek ma się zgadzać :D
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/image-png-67517347.png[/img]
[quote]#post1630252 @SaNtO#842
Łydki Maigarda[/quote]
Dadok to sprawdzony ligowiec, który daje radę w ekstraklasie a ten gość ma niecelny strzał na filmiku więc na 73% jest szrotem
Jak te 73% wyestymowałes?
Lachowicz podpisał
- Edytowany
[quote]#post1630233 Dla lubujących się w filmikach
https://www.youtube.com/watch?v=INO90bnW_Us&t=1s[/quote]
[b]Super flagi na kijach przyjezdnej ekipy w biało-zielonych strojach.[/b]
Za swoje bym nie kupił, filmik dramat.
Od tego kluby mają działy scoutingu by nie oceniać po filmie. Okres kupowania po filmiku na youtube mamy mam nadzieję za sobą.
Uzupełnienie składu jest ! Zobaczymy czy będą wzmocnienia 😎
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/obraz-png-99417810.png[/img]
[quote]#post1630286 Uzupełnienie składu jest ! Zobaczymy czy będą wzmocnienia 😎[/quote]
Uważasz że Ravas jest uzupełnieniem ?
Czy to dobre okienko czy złe? Nie wiem i przestrzegam przed huraoptymizmem oraz pesymizmem. Zrobilismy kilka transferow, zobaczymy co z tego. Jak wypalą to wtedy bedziemy sie podniecac.
[quote]#post1630258 ilość Pestek ma się zgadzać :D
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/image-png-67517347.png[/img][/quote]
Trzyma koszulkę myszora, będzie miał pecha.
😁😁
[quote]#post1630214 Jeśli to prawda to napiszę tak:
Wreszcie widać, że za transfery w klubie wzięli się fachowcy.
Zaczynam z optymizmem patrzeć w przyszłość.
Odszczekuję wszystkie posty, które popełniłem gdy nie wytrzymywałem ciśnienia.[/quote]
Jeśli wypali kolejny transfer , ja też odwołuję !
[quote]#post1630259 ... Dadok to sprawdzony ligowiec,...[/quote]
Tak, sprawdzony zwłaszcza w niższych ligach. Jest prawym pomocnikiem - miałby konkurować z Rózgą, Maigaardem, Bochnakiem, Kakabadze... po prostu jest niepotrzebny.
Irakijczyk urodzony w Szwecji - czyli tak naprawdę Szwed, odbył tam całą edukację piłkarską, gdzie doszedł do pozycji kapitana ekstraklasowego klubu - plus tamtejsza opieka medyczna i nawyki żywieniowe - tym góruje niewątpliwie nad Dadokiem.
Ale najważniejsze jest to, że jako środkowy pomocnik jest ponoć szczególnie dobry w odbiorze, czego brakuje Michałowi, a niestety także cofnął się w tym elemencie Knap. Czyli może to być dobre uzupełnienie składu - w właściwym sensie słowa 'uzupełnienie', bo ostatnio było błędnie używane tak: "może jakimś cudem odpali, choć tak naprawdę nie wiemy, po co go wzięliśmy, no tani był".
- Edytowany
@leszeczek#4153 Kolego, ciśnienia nie trzymało wielu, więc tegoroczny wątek transferowy uważam za największy chlew w historii naszego Forum (akurat sam się tu mało udzielałem). Nawet w najgorszych czasach tabiszochujni, nie było tu tyle nakurwiania. Na szczęście, ponoć nie koniec. Oby się sprawdziło i te, już dokonane transfery, wypaliły.
Dadok to nie piłkarz ale u Santo jeśliby znalazł mu odpowiednią pozycję i zadania taktyczne to by grał 😋. Papszun też koniecznie potrzebował Makucha skoro tyle kasy wyłożyli.
Irakijczyk gra dziś normalnie w pierwszym składzie Halmstad - więc chyba transfer nie jest na ostatniej prostej
[quote]#post1630345 Irakijczyk gra dziś normalnie w pierwszym składzie Halmstad - więc chyba transfer nie jest na ostatniej prostej[/quote]
Bo dziś miał zagrać ostatni mecz
- Edytowany
No zaczyna to jednak jakoś wyglądać! Dyrektory coś tam ogarnęły .... A niech stracę! Karnet zakupiony więc jebać kotlety! Obym sobie w brodę nie pluł 🤪 zawsze można kotleta między dwie kromki chleba wziąść posmarować chrzanem lub keczupem i do plecaka zapakować wraz z półlitrówką w niedzielne południe ❤️
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
Goście (9)