Atencjusz polaczony z Dramma Queen, naprawde, do zobaczyska na stadionie :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Co wyście się tak uwzięli na niego? Rozumiem szyderę jak swego czasu z frodo lub wszystkich jego kuzynów ale tu pocisk za każdym razem jak się tylko pokaże. A niechże sobie pisze. Nie podał żadnego info a zgrywa eksperta ale aż tak wam to przeszkadza?
Ze trzy tygodnie temu piłem wódkę z kuzynem i pyta mnie czy będą jakieś transfery na co ja że pewnie nie, on natomiast stwierdził że napewno chociaż jeden przyjdzie. Dzisiaj dostałem zdjęcie artykułu że Konoplianka ma podpisać kontrakt z dopiskiem "a nie mówiłem?". No mówił, tak jak kolega tutaj mówił. Obaj mieli rację i dobre, niech im będzie.
[quote]#post1522260 Konoplyanka już w Krakowie.
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/984612/transferowa-bomba-w-pko-ekstraklasie [/quote]
Szybki Lopez pisze już jak o fakcie dokonanym, z dokładnym życiorysem piłkarskim Jewhena.
swego czasu też pisał o Bustosie
[url]https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/866481/transfery-pko-ekstraklasa-alvaro-bustos-zagra-w-cracovii[/url]
potem donosił, że nie przeszedł medycznych bo ma kolana rozwalone całkowicie. mijają dwa lata a chłopak dalej sobie kopie i dalej mu te kolana się nie rozleciały :) już by mu się kontrakt u nas powoli kończył
- Edytowany
ja się zgadzam, że bp niewiele ujawnił bo i nie mógł i nie powinien, ale pocisk dostał przesadzony.
W Konopliankę uwierzę jak zobaczę, a cieszył się będę jak udowodni, że przyjechał grać, a nie odcinać kupony.
i tu właśnie jest pies pogrzebany...
Alvaro myślał że idzie do rzeki, a jak zobaczył gdzie przyjechał ,to mu się kolana, nie tyle rozsypały, co ugięły...
Jak ktoś pisze "wiem ale nie powiem" to jest irytujący, jak dokłada "a nie mówiłem" to robi się śmieszny, a jak na koniec pisze "nic wam więcej nie powiem" to żenujący... No ale ma całe 15 postów to sobie założy nowe konto i będzie reputacje od nowa budował. Wiele nie stracił ;)
Ja powiem tak, osobiście żadne przecieki od focusa, dziennikarzy na tt czy innych wiedzących więcej niż ja do szczęścia nie są mi potrzebne. Ba, pewnie wolałbym o takim transferze Konoplianki dowiedzieć się z oficjalnej strony i zobaczyć go pozującego z koszulką Cracovii tuż po podpisaniu kontraktu, może nawet z wrażenia spadłbym z tego krzesła ale jest jak jest. Rozumiem że każdy chce być pierwszy z informacją, każdy chce wiedzieć wcześniej i więcej niż inni. Jak byłem ciut młodszy to też mi się to podobało. Nie mam natomiast pretensji że ktoś coś wie ale nie powie, czasami lepiej nawet żeby nie mówił. A że komuś się wydaje że mu się dłuższy zrobi jak napisze że wie ale nie powie? No to niech mu się wydaje, zwisa mi to.
[quote]#post1522285 i tu właśnie jest pies pogrzebany...
Alvaro myślał że idzie do rzeki, a jak zobaczył gdzie przyjechał ,to mu się kolana, nie tyle rozsypały, co ugięły...[/quote]
A niby dlaczego w 2020 roku miałby woleć grać w rzece niż u nas? Ma rodzinne powiązania z Guardia Civil?
Bustosa sam klub wycofał bo pojawiła się okazja zeby wypożyczyć z belgii Fiolica który lepiej rokował.
bo nie jesteśmy klubem pierwszego wyboru ?😉
- Edytowany
😆 😆 😆 alez afera koperkowa ... on cos wiedzial nie powiedzial i to bylo tak 😆 😆 😆
Janusz jednak ma leb... wymieni widownie z Polakow na Ukraincow transferem Konopylanki 😉
Ciekawe jakie bedzie mial podejscie do gry i treningow Jewhen... jestem tego bardzo ciekawy...nie gral dosc dlugo... forma rownia pochyla... ale na nasza buraczanke moze byc kozak grajek... pod warunkiem ze mu sie bedzie chcialo...
Od momentu jak pojawił się temat Konoplianki i info o jego nazwijmy to mocno rozrywkowym trybie życia to patrzę na ten potencjalny transfer jak na niegdysiejszy sensacyjny transfer Uli Borowki do Widzewa ;)
[quote]#post1522284 ja się zgadzam, że bp niewiele ujawnił bo i nie mógł i nie powinien, ale pocisk dostał przesadzony.
W Konopliankę uwierzę jak zobaczę, [b][i][h2]a cieszył się będę jak udowodni, że przyjechał grać, a nie odcinać kupony.[/quote][/h2][/i][/b]
No właśnie i tutaj jest kot pogrzebany, mimo, iż jest to transfer, przy którym spada się z krzeseł ( o ile w ogóle dojdzie do skutku) to martwi mnie to że....................... to za dobry transfer jak dla nas i gość może przyjść odcinać kupony.
Czuje się trochę jakbym szukał passata rocznik 2015, gość w tej samej cenie chce mi sprzedać Audi SQ7 - niby fajnie ale zaczynam się zastanawiać dlaczego tak tanio................... Bo nie sądzę, że Janusz skusił go zarobkami.
Ja tam bym jednak wolał żeby u nas grali nasze młode chłopaki a nie jakieś dziadki z rozwalonymi kolanami , nadwagą i horrendalnym kontraktem.
Dawno nie byłem na forum, aczkolwiek po tym jak zobaczyłem że jeden z forumowiczów wysyłany jest na gorszą stronę błon to postanowiłem wejść i coś napisać. Ludzie to że jego komentarze nic nie wnoszą nie znaczy że jest siersciuchem. 99% komentarzy tu zamieszczanych nic nie wnosi do dyskusji więc prawie wszyscy jesteśmy na 4 łapach?
Co do Konoplanki, uwierzę jak zagra u nas przynajmniej cały miesiąc, a nie jak podpisze. Elady też podpisal a po 2 meczach już go nie było 😁
- Edytowany
z glowy to Borowka byl starszy (edit: mial 35 lat) a poza tym wtedy to juz byl wiek gleboko emerytalny, teraz sporo pilkarzy planuje grac do 40tki, co w czasach Borowki nie istnialo (patrz czy nie nazywasz sie Roger Mila)
Do tego Borowka był zdiagnozowanym alkoholikiem
Mam nadzieję, że podpisują z nim kontrakt na pół roku z opcja przedłużenia o co najmniej o rok, a nie od razu na dwa lata...
- Edytowany
Jak już jedziemy po bandzie, to kto typuje, jaki numer wybierze? 9 po Alvarezie? Czy jakiś inny? Bo 10, 19 i 22 z którymi grał, zajęte.
A propos Zorilli, pomijając fakt, że absolutnie mi go nie było i nie jest żal, miał odwrotne motywacje: u nas zimno, u niego ciepły kraj i w domu; ośrodek na Wielickiej dla przybysza z Zachodu (nawet z 3 ligi), no ten tego... A w wypadku Konoplianki zimno takie samo jak w Charkowie, ale za to miasto fajniejsze i ciut bezpieczniejsze (Charków leży w takiej samej odległości od granicy z ZSRR jak Ługańsk).
Co do rozrywkowego trybu życia: był na ten temat 1 post, jak poprosiłem o jakieś szczegóły, nie pojawiło się więcej nic.
A tu dla przypomnienia zabawne memento:
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/sevilla-zaprzecza-porozumieniu-z-konoplianka/6hrd2m
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)