Moze sie czepiam, ale dwa kluby bez transferu do Klubu to my i Lęczna - dobrowe towrzystwo :D (tffuuu)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1519886 Moze sie czepiam, ale dwa kluby bez transferu do Klubu to my i Lęczna - dobrowe towrzystwo :D (tffuuu)[/quote]
Oni tez juz nie maja matematycznych szans na mistrzostwo, to na cholere maja szastac kasa, zwlaszcza zima, jak trzeba grzac.
Moim zdaniem, nie ma co się grzać na brak transferów. Jeżeli nie ma możliwości ściągnięcia zawodników z wyższej półki niż obecnie to wolę poczekać, niż robić jakieś medialne szumo-ruchy jak niektórzy konkurenci w lidze. Nie chodzi mi o Lecha, Pogoń, czy Raków, bo to są w tym momencie drużyny w lepszej pozycji negocjacyjnej od nas, ale czy drużyny podobnego kalibru do nas (zostawiając na boku naszą znaną na całym świecie wyjatkowość) porobiły jakieś transfery, które by u nas powodowały spadek z krzeseł? Piastowi się udało przekonać Kaputa, z tego co wiem też byliśmy w grze, ale tam obiecali mu wejście w buty Sokołowskiego, którego wziął cwks. Oferty są na stole i czekamy, to jest zimowe okienko. Ufam Trenerowi Zielińskiemu, bo jest to trener ze świetnym warsztatem, który "czuje" zespół. Drużyny się tworzy, a nie kupuje.
- Edytowany
Pogonić wreszcie z klubu te kosztowne, probierzowe sieroty.W sensie dać im częściowe odprawy,które i tak w ogólnym rozrachunku wyjdą taniej,niż płacenie do końca ich kontraktów.Zarobku i tak nie będzie,ale straty można choć częściowo zniwelować,a dodatkowo będą w szatni wolne szafki dla nowych graczy.Tyle,że z tymi transferami to faktycznie musimy poczekać do końca okienka,bo dopiero wtedy okaże się kogo nikt nie chciał i na czyj widok będziemy spadać z krzeseł tej zimy.
Wg. www.90minut.pl Daniel Pik przymierzany do Sandecji .
[quote]#post1519858 Jak już, to Szymona Sobczaka z Zagłębia Sosnowiec, ma 5 lat mniej[/quote]
"[b]Wychowanek Wisły Kraków[/b] nadal ma ambicje, by zaistnieć w Ekstraklasie..."
Dyskwalifikacja z miejsca...
Nonsens. Węgrzyn, Skrzyński, Nowak wprowadzili i utrzymali Cracovię w e-klasie. Razem ze Stawowym, który zdobył z juniorami gts mistrzostwo Polski. Ale jak ktoś jest nowy i no name na tym forum, najłatwiej zdobyć popularność 'antywisłą'
[quote]#post1519962 Nonsens. Węgrzyn, Skrzyński, Nowak wprowadzili i utrzymali Cracovię w e-klasie. Razem ze Stawowym, który zdobył z juniorami gts mistrzostwo Polski. [b]Ale jak ktoś jest nowy i no name na tym forum, najłatwiej zdobyć popularność 'antywisłą'[/b][/quote]
Aha...
[quote]#post1519962 Nonsens. Węgrzyn, Skrzyński, Nowak wprowadzili i utrzymali Cracovię w e-klasie. Razem ze Stawowym, który zdobył z juniorami gts mistrzostwo Polski. Ale jak ktoś jest nowy i no name na tym forum, najłatwiej zdobyć popularność 'antywisłą'[/quote]
To juz nie te czasy.
Nie dla byłych i obecnych burków w Cracovii
- Edytowany
Co to znaczy nie te czasy?? czym sie rozna te czasy???czym sie roznil Nowak od tego Sobczaka czy Sobczyka?? czym sie rozni Ankowski wychowanek gtsu ktory gral u nas i teraz trenuje naszych juniorow od tego Sobczaka?? jak Nowak strzelal bramki czy Skrzynski to sie nie cieszyles?? to samo Niedzielan? jak gral to tez Ci nie pasowal bo gral wczesniej w ub? Jak Wegrzyn strzelil bramke z Pogonia na 2-2 w 90 minucie to opusciles warge i ze smutkiem wyszedles ze stadionu bo byly zawodnik gtsu strzelil??
Kruszyna, nie mieszajmy dwoch systemow walutowych, nie badzmy Pewexami. Bramki mogli strzelac, ale na chuj nam kolejne gwardyjskie pomioty w druzynie? Mamy biedaka z milionami, niech kupi kocurow z innych regionow kraju lub ewentualnie sciagnie kocurki z lepszych lig.
Interesuja mnie te inne czasy czym sie to niby rozni od dzisiejszych?? jak przychodzila "Proszowianka" do nas juz byly jakies pieniadze...Comarch byl sponsorem na pewno mniejsze bo to 3 liga byla ale w Ekstraklasie po awansach sporo dalej ich gralo.... Nie zebym chcial ubekow w Cracovii ale jakby grali i strzelali jak wtedy to wcale bym sie nie obrazil... wykupili by sie dobra gra...
[quote]#post1519969 Co to znaczy nie te czasy?? czym sie rozna te czasy???czym sie roznil Nowak od tego Sobczaka czy Sobczyka?? czym sie rozni Ankowski wychowanek gtsu ktory gral u nas i teraz trenuje naszych juniorow od tego Sobczaka?? jak Nowak strzelal bramki czy Skrzynski to sie nie cieszyles?? to samo Niedzielan? jak gral to tez Ci nie pasowal bo gral wczesniej w ub? Jak Wegrzyn strzelil bramke z Pogonia na 2-2 w 90 minucie to opusciles warge i ze smutkiem wyszedles ze stadionu bo byly zawodnik gtsu strzelil??[/quote]
A zaakceptowałby fakt jakby bramki strzelał dla nas: bileter błaszykowski, obrożek, głowacki???
- Edytowany
A zdajesz sobie sprawe ze takie zawziete ubeki do nas by nigdy nie przyszly... Owszem jakby przychodzili w takim wieku jak do na sprzychodzili za Stawowego to owszem bo nie byli przesiaknieci az tak bardzo...
Z mila checia bym zoabczyl takiego bocznego obronce jak wychowanek ubekow Radwanski... czy skrzydlowego jak Nowak czy obronce pokroju i z umiejetnosciami Wegrzyna czy nawet Skrzynskiego... nie przeszkadzalo by mi to gdzie kopali pilke w wieku juniora...kompletnie...
ód czasów Skrzyńskiego, nie przypominam sobie, żeby jakikolwiek ichni wychowanek grał u nas i niech tak pozostanie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Moje jest takie jak przedstawiłem powyżej. Możesz się z nim nie zgadzać
[quote]#post1519965 [quote]#post1519962 Nonsens. Węgrzyn, Skrzyński, Nowak wprowadzili i utrzymali Cracovię w e-klasie. Razem ze Stawowym, który zdobył z juniorami gts mistrzostwo Polski. Ale jak ktoś jest nowy i no name na tym forum, najłatwiej zdobyć popularność 'antywisłą'[/quote]
To juz nie te czasy.
Nie dla byłych i obecnych burków w Cracovii[/quote]
Co jak co ale jeśli Yeboah czy El Mahdioui chcieli by wrócić do Polski to raczej nie przeszkadzałoby mi jeśli trafiliby do Cracovii. Wiem nie realne
Proponuję przyjąć z satysfakcją, że teraz NIE MA kogo od nich kupić. Po prostu nie mają nikogo, kto nam by pasował i poprawił jakość naszej drużyny, która jest obecnie lepsza i wyżej w tabeli. Czy to nie wystarczy w temacie?
- Edytowany
[quote]#post1519852 Proponuję wszem i wobec - BARTOSZ PIOTERCZAK ze Stalówki
Młodziutki zawodnik, junior, zainteresowanie nim przejawia m.in Dinamo Zagrzeb (podobno jeszcze Ajax ale to nie jest pewne info)[/quote]
Bartosz Pioterczak ze Stali, był w zeszłym roku testowany przez wisłę U17 , ale ostatecznie do nich nie trafił.
Jedna z potencjalnych opcji niestety odpadła....
https://transfery.info/aktualnosci/oficjalnie-tomasz-holota-zagra-w-okregowce/161150
Mnie to wali czy ktoś jest wychowankiem gts, cwks czy innej chujni. Bardziej zastanawia mnie, że "Wychowanek Wisły Kraków nadal ma ambicje, by zaistnieć w Ekstraklasie" i jeśli nie wraca do gts to nie specjalnie ma umiejętności by wzmocnić Cracovię. Szanujmy się.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Seprioth, Goście (4)