[quote='mariusz' pid='1474864' dateline='1614181549']
Jeszcze Kante :)
[/quote]
Kante idzie do Kazachstanu.
No chyba,że tego Kante bierzemy
https://www.transfermarkt.pl/ngolo-kante/profil/spieler/225083
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Diabel' pid='1474865' dateline='1614181598']
Kunta Kinte, info z tt
[/quote]
Sprostowali , jednak Zulus Czaka, znaczy syn Zulusa
[quote='HmIe7u' pid='1474821' dateline='1614168817']
A orientuje się ktoś czy Rocha już na 100%, czy jeszcze możemy się uratować?
[/quote]
"Ktoś się orientuje" [klasyk- kibic antyComarch Kajak] :D
[quote='morata' pid='1474844' dateline='1614176361']
Ktoś jeszcze ma być, tak piszą na tt niektórzy
[/quote]
To co będzie ktoś jeszcze xd
Wyobrażam sobie ile poświecenia musiały kosztować te transfery Pana Filipiaka.
Kosecki , Rocha , Budziński te nazwiska budziły respekt jeszcze 10 lat temu.
Nie wiem czy uda się uratować ligę ,ale w mistrzostwach skupu surowców wtórnych spokojnie zajęlibyśmy 3 miejsce.
Kto 1 i 2? :)
Nie patrzymy na innych!
No, to teraz mamy w końcu pakę i idziemy na miszcza...:D
Czasami jestem obiektem kpin, gdy twierdzę, że mamy pieniądze na transfery. Pokazaliśmy jednak, że te pieniądze mamy. Nie będę jednak sprowadzał na siłę zawodników, których nie chcemy, po to tylko, by udowodnić, że stać nas na nich. Piłkarzy musimy wybierać bardzo starannie, musi decydować o tym sztab szkoleniowy. To muszą być zawodnicy, którym chce się grać. Transfery będą. Jestem bardzo zdeterminowany, żeby ich dokonać, nawet za spore kwoty.
Gdzieś to już słyszałem. I wydaje mi się, ze nie raz.
To już nieaktualna strategia. Teraz ściągamy szrot.
Podsumowanie transferów z czasów Probierza
https://mymistrzowie.pl/hot-or-szrot-czyli-jaka-skutecznosc-transferowa-ma-cracovia/?fbclid=IwAR22ANDrGGOA_KnWVXfMILMna4z7JmZ0vZWgoVkI51TaiGM0AohFFI2xiMQ
Spoko tylko
Niko Datkovic – głębokie rezerwy w pierwszym sezonie, sporo gier w drugim i ponownie rezerwowy w trzecim. Oddany bez żalu.- [b]Mam inne zdanie, ale oki, każdy może mieć swoje. [/b]
Elady Zorrilla – w sumie przedziwna historia, bo napastnik przed transferem do Cracovii miał świetne statystyki w 3. lidze hiszpańskiej. U Probierza rozegrał 89 minut, [b]został pogoniony i…[/b] wrócił do strzeleckiej skuteczności w swojej ojczyźnie. - [b]chyba sam uciekł do chorej teściowej. [/b]
zarówno Oliva, jak i Zorrilla mieli niezłe CV. Wydawało się, że mogą zaistnieć w Polsce, a na dobrą sprawę nie dostali zbyt wielu szans od Michała Probierza.- [b]jeden uciekł, drugi miał cały sezon kontuzję, to kiedy mieli dostać szanse ? [/b]
[b]Jak się wspomina już skuteczność transferową, to pasuje wymienić wszystkich zawodników, w tym Gola czy Niemczyckiego, ale tylko zagranicznych, bo tak będzie lepiej do założenia artykułu [/b]
Podsumowanie super. Nic dodac nic ujac.
przestałem czytać po Eladim, który rzekomo został pogoniony po rozegraniu jednego spotkania. jeśli ktoś nie ma podstawowych informacji to trudno oczekiwać, że to podsumowanie ma jakąkolwiek wartość
[quote='SaNtO' pid='1475101' dateline='1614323943']
przestałem czytać po Eladim, który rzekomo został pogoniony po rozegraniu jednego spotkania. jeśli ktoś nie ma podstawowych informacji to trudno oczekiwać, że to podsumowanie ma jakąkolwiek wartość
[/quote]
Dokładnie. Artykuł napisany na kolanie tak po prostu aby jakieś bzdury/teksty na portalik wrzucać.
- Edytowany
[quote='Khalid' pid='1475103' dateline='1614326142']
[quote='SaNtO' pid='1475101' dateline='1614323943']
[/quote]
Dokładnie. Artykuł napisany na kolanie tak po prostu aby jakieś bzdury/teksty na portalik wrzucać.
[/quote]
Gol pominięty (pewnie dlatego iz trzeba by bylo podnieść ocenę transferów), dziwne, ze Luis Rocha juz jest w zestawieniu ( brak oceny) a np. Koseckiego juz nie ma, mimo, ze przyszedł dzień wcześniej :D
Ktos się średnio postarał...
pozostaję zaapelować do pasiastej braci by nie nabijała klików bo niczego tam nie znajdziecie.
ja się sam pokuszę chyba o takie podsumowanie. zapraszam w weekend na bloga ; )
Chętnie poczytam . :)
- Edytowany
A dla mnie po tak dużym osłabieniu (straciliśmy w porównaniu z poprzednim sezonem aż 7 podstawowych graczy: Gol, Helik, Lopez, Wdowiak, Jablonsky, Pestka, Peskovic)[b] te transfery nie są przekonywujące, a wydaje się, że nie rozwiązują największego problemu : braku skuteczności.[/b]
Potrzebowaliśmy snajperów, strzelców, graczy umiejących zdobywać bramki a tymczasem pozyskaliśmy obrońcę Rocha i pomocnika Koseckiego (zupełnie nie przygotowanego do sezonu, który też w gruncie rzeczy od pewnego czasu nie zdobywał goli, w Turcji w drugiej lidze przez dwa lata 1 bramka).
Jedyne na co ewentualnie możemy liczyć to zwiększenie rywalizacji w drużynie (np. niektórych obecnych graczy zmobilizuje to do większego zaangażowania np. może Alvarez zacznie wreszcie strzelać).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)