[quote]#post1622785 Dział PR proszęnie przespać tej chwili. Jest dość duże zapotrzebowanie na :
- obrazki komunijne ze św.Zwisławem
-obrazy w antyramie
-gromnice z wizerunkiem św. Zwisława
- kubki[/quote]I jeszcze ikony. Oczywiście pisane.
-
-
Dzień św.Zwisława
Jakoś by mi tak szczególnie pasowały kagańce,obroże i smycze ze Św. Zwisławem .....
Media głównego nurtu na razie Zwisława próbują zamilczeć 😁
...w procesji św. Zwisława truchło zomowskiego smoka tradycyjnie przeciągnął wokół krakowskiego rynku zaprzęg złożony ze słoni i żubrów...
Knura gdzie jesteś...
Hej Knura wieprzu gdzie jesteś...
A interia nie zaczerniona? A tow. tow. białoński, knura, miga, jawor nie zeszli na zawał? Ha, ha, ha...
Przy braku awansu do E, te puchary są im potrzebne jak wiśle majtki...
bądź błogosławiony św. Zwisławie
W 83 roku pamiętam, że była na naszych trybunach taka śpiewanka na melodię 1 Brygady: "Nie płacz, wiślacki psie, bo w drugiej lidze nie jest źle". No bo faktycznie: mają piękny stadion wypełniony kibicami. Wygrali Puchar Polski, będą grać (?) w Europejskich Pucharach, myślę że z jakąś drużyną z Azerbejdżanu albo Kazachstanu, zawsze tak losują. Atrakcyjny wyjazd. No to czemu się smucą, powinni być zadowoleni! Po co im ta esktraklasa, w 1 lidze jest w sam raz.
A nas czekają w przyszłym sezonie kolejne derby. Z Puszczą.
Ale to nie było na melodię 1 Brygady tylko "Rozszumiały się wierzby..."
[img]https://images2.imgbox.com/db/1c/UZXRmC97_o.png[/img]
Mogę wykorzystać tą piękną grafikę do wydruku?
[quote]#post1622835 Mogę wykorzystać tą piękną grafikę do wydruku?[/quote]
jest Twoja ;-)
[quote]#post1622763 A ha ha ha!!! 10 miejsce, dolna połówka :) W przyszłym sezonie będą bronić się przed spadkiem a potem won do 2 ligi :)[/quote]
Bez pośpiechu. W dwóch kolejnych sezonach miejsca 11-15, dopiero za 3 lata spadek. Zdychaj kurwo!
Takiego scenariusza nie przewidywalem ale jest pieknie,az sie morda cieszy
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/img-7388-jpeg-90558918.jpeg[/img]
Prawdziwy bohater dzisiejszego dnia 😁
[quote]#post1622860 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/img-7388-jpeg-90558918.jpeg[/img]
Prawdziwy bohater dzisiejszego dnia 😁[/quote]
Nazywa się Wolski. Słoń Wolski. Ma dwa kły. I nie lubi psów. Zwłaszcza czerwonych. Żywi się kukurydzą.
Czytała Krystyna Czubówna.
Mamy dość nietypowy sezon.
Od początku rozgrywek o mistrzostwo Polski tylko w 6 sezonach (1931 - Garbarnia, 1953 - Wawel, 1993/94, 1994/95, 1995/96 Hutnik i tegoroczny sezon - Puszcza) ani Cracovia ani Wisła nie były najwyżej sklasyfikowanymi drużynami z województwa krakowskiego/małopolskiego...
Miejmy nadzieję, że już od przyszłego sezonu sytuacja zostanie opanowana i Cracovia Puszczę wyprzedzi.
No i że na stałe będzie już panować w Małopolsce.
Gts po finale PP zdobył tylko jeden punkt i to ze spadkowiczem! Hiszpanie świętowali po polsku i forma siadła.
- Edytowany
Nie było mnie trochę na forum, rozumiecie uroczystości dnia matki troszkę się przeciągnęły, a że rodzina za Cracovią no to troszkę to trwało.
Jednakowoż : "W tym dniu wspaniałym wszyscy się radujmy!"
Do klubów wielce zasłużonych w zwalczaniu zomofilstwa trzeba dopisać :TERMALICA BRUK -BET NIECIECZA ( ta ostrzejsza od miecza).
Inne kluby które pamiętam to : Valarenga Oslo, Panatinakikos Ateny, Randomiak Random,Dynamo chyba Tibilisi, Puszcza Niepołomice, więcej klubów nie pamiętam za wszystkie serdecznie dziękuję.
(Jutro sprawdzę co dziś napisałem bo jeszcze za bardzo nie wywietrzałem).
Nie ma grafiki żeby słoń gonił starszą panią?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)