CRACOVIA NAD zwisłą drugi sezon z rzędu.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
[quote]#post1579288 Ale bedą emocje Puszcza , Nieciecza czy Rzeszów?[/quote]
Za dzisiejsze święto - Tylko Puszcza.
Mecz z Puszcza na reymonta bezcenne :)
[quote]#post1579319 To jest jak piękny sen z którego nie mam najmniejszej ochoty się budzić! Oni naprawdę poszli grubo z kasą licząc już budżet z kasą z C+. Teraz oni muszą wszystkich pizdo hiszpanow sprzedać, wszystkich murzynow, wszystkie młode talenty i grać trzecim sortem milicyjnym na kierownicy ze śmieciem bileterem. Teraz jeszcze tylko czekać na jego reprezentacyjne pożegnanie na smutasa. Coś pięknego.
Kocham Puszczę do końca mojego życia. Jak będą grać ze Stalą u siebie to jadę na mecz.
A jutro obowiązkowo na obiadek do Niepołomic i na wycieczkę do Puszczy.
Nie oglądałem pierwszej połowy, mówię nie puszczam meczu żeby nie zepsuć. Chciałem włączyć końcówkę ale patrzę że strzelili więc wyszedłem na fajkę. Żałuję bo chciałem usłyszeć skowyt w tv. Ma to ktoś nagrane?[/quote]
Dzięki Ci Santo. W przyszłym sezonie możesz kontynuować tą szydere
Jutro pierwszy pies napotkany w pracy zostanie poczęstowany hitem:
Czy Pani Puszcza się
Ta podoba ?
[quote]#post1579179 Święty Zwisławie, Święty Zwisławie, Święty Zwisławie 🙏
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/img-20230606-180718-jpg-33102155.jpg[/img][/quote]
Św. Zwisław i siła modlitwy. Co za moc!
No to teraz zasiądę do telewizora bo w końcu będzie jakiś poważny mecz.
Nieciecza -Stal Rzeszów.
szkoda że Sandecja spadła byloby extra
[quote]#post1579296 No to jadę na Rynek w Niepołomicach:) I czekamy jako kibice Cracovii i Puszczy na rywala w niedzielę :)
Ważne, że w I lidze za rok Polonia Warszawa, Lechia, Rzeka, Arka i Wisła Płock :)[/quote]
Jeszcze teraz play off wygra Wisła Puławy i będą 3 rzeki w 1 lidze ;-)
Podobno ktoś odwołał derby w przyszłym sezonie. Słyszałem, że jacyś ludzie z Puszczy, ale może to fejk.
[quote]#post1579343 Jeszcze teraz play off wygra Wisła Puławy i będą 3 rzeki w 1 lidze ;-)[/quote]
Żeby nie było tak kolorowo spada Wisła Sandomierz..
Ale na szczęście ich spadek będzie przypieczętowaniem awansu Stalówki :)
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/image-png-42121513.png[/img]
Binarny celuje w awans. Kurwa, leże.
Edit: Dobry motyw na wlepki.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/img-1-1686077705491-jpg-43606935.jpg[/img]
@SaNtO#842 Skoro nie oglądałeś 1 połowy, o czym piszesz w swoim poście "o śnie, z którego nie chcesz się obudzić" następujące słowa: "Nie oglądałem pierwszej połowy, mówię nie puszczam meczu żeby nie zepsuć. Chciałem włączyć końcówkę ale patrzę że strzelili więc wyszedłem na fajkę." To po damskiego chuja pisałeś w przerwie: "Puszcza łamańca zagrała. W drugiej gts siadzie na nich jak na Mariole". W chuja nas chcesz zrobić? Po co? Idiotów z Kolegów z KSC robisz?
W realu było pięknie. Teraz chciałbym żeby mi się przyśniła końcówka meczu decydującego o spadku gts do 2 ligi.
Ale wstanę rano radosny.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/img-2144-jpeg-42151210.jpeg[/img]
1-4 ... boli?? !! ma boleć ! gnij gnido milicyjna!!!
Po fatalnym meczu dziennikarze długo czekali na trenera Radosława Sobolewskiego, który na konferencji prasowej pojawił się tylko z obowiązku. Bo z nikim chęci rozmawiać nie miał. Gdy w końcu pojawił się, po dłuższym, niż zwykle czasie oczekiwania, mówił do mikrofonu mniej niż minutę i wyszedł z sali, nie czekając na pytania.
– Mało rzeczy w życiu nie lubię. Na pewno nienawidzę zawodzić ludzi – powiedział Sobolewski. Przeprosił kibiców, że nie zrealizował celu, jakim stał przed nim w tym sezonie i podziękował wszystkim w klubie za pracę. Potem wyszedł, a zaskoczona sytuacją rzeczniczka prasowa klubu Karolina Kawula jedynie przeprosiła zgromadzonych za taką sytuację.
Potem wizerunek Wisły ratował prezes Jarosław Królewski, który od razu po zakończonej konferencji wyszedł do dziennikarzy, odpowiadając na pytania. – Przepraszam za emocjonalną reakcję i to, że nie mogliśmy właściwie obsłużyć tej konferencji – rozpoczął. Mówił o zawodzie, ale i konieczności szybkiego zabrania się za pracę. Zarządzający klubem już wcześniej przygotował plan, także finansowy, na różne warianty - zarówno gry w ekstraklasie, jak i w I lidze. Dodał, że każdy zawodnik ma szansę zostać w klubie na kolejny sezon, a rozmowy o przyszłości – podobnie jak tej, dotyczącej trenera Radosława Sobolewskiego - dopiero będą się toczyć.
[quote]#post1579320 W sumie fajna ta Wisła, dała się ograć Puszczy i jeszcze im stadion użyczyła. [/quote]
Stadion użyczyć im mogą w Myślenicach. W Krakowie użycza stadion miasto.
To pasuje przemalować siedziska na "Puszcza"...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)