Lechia ma szansę polecieć dalej, może pociągnie za sobą ten psi patrol...
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
- Edytowany
Sekcja Turystyczno-Krajozawcza KS Cracovia świętuje uroczyście Nowy Rok Świętego Zwisława!
Piękna noc w górach...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/img-20230524-wa0001-jpg-79562092.jpg[/img]
Kurwaa ludziee!!!
Słychać wycie?
Znakomicie!!!⚪❤️⚪❤️
Kraków to NASZE miasto CRACOVII księstwo!
Inwestowałbym w akcje producenta worków na psie kupy.
Ekstraklasa na Reymonta Puszcza Niepołomice. Co to będzie za wyjazd. Żadna kurwa w stoczni nie poleci. Już się zapisuje na ten mecz.
Bo murawa była nieodpowiednia😄
I piłka też
500 chłopa na forum, rzeka kończy sezon z czterema pizdami po okiem od Puszczy. Srogi wpierdziel 😀
Piłka nożna czasem jest sprawiedliwa.
A teraz na spokojnie jak się da :)
Wiadomo że są w ciężkiej dupie ,nie będzie kasy z c+
Jest pięknie!!
Psia karma niePuszcza kolejny sezon 2 poziom.
To jest jak piękny sen z którego nie mam najmniejszej ochoty się budzić! Oni naprawdę poszli grubo z kasą licząc już budżet z kasą z C+. Teraz oni muszą wszystkich pizdo hiszpanow sprzedać, wszystkich murzynow, wszystkie młode talenty i grać trzecim sortem milicyjnym na kierownicy ze śmieciem bileterem. Teraz jeszcze tylko czekać na jego reprezentacyjne pożegnanie na smutasa. Coś pięknego.
Kocham Puszczę do końca mojego życia. Jak będą grać ze Stalą u siebie to jadę na mecz.
A jutro obowiązkowo na obiadek do Niepołomic i na wycieczkę do Puszczy.
Nie oglądałem pierwszej połowy, mówię nie puszczam meczu żeby nie zepsuć. Chciałem włączyć końcówkę ale patrzę że strzelili więc wyszedłem na fajkę. Żałuję bo chciałem usłyszeć skowyt w tv. Ma to ktoś nagrane?
W sumie fajna ta Wisła, dała się ograć Puszczy i jeszcze im stadion użyczyła.
Ponoć w kolejce do psychiatry dwóch gości się bije który wejdzie pierwszy. Mówią że to Santo z białońskim 😀
Santo nie powinieneś się wypowiadać w tym temacie już, niewierny Tomasz 😄
- Edytowany
[quote]#post1579295 Kap, kap, płyną łzy.
Po przegranej jeden-cztery,
Nie ma w Ekstraklapie,
ormowskiej zwisły.
PS. Jakby ktoś nie znał melodii (refren):
[/quote]
A paradoks tu jest jeszcze jeden - że twórcą tej piosenki jest Andrzej Sikorowski z grupy "pod Budą" (świetny piosenkarz i autor zresztą, jego i grupy Pod Budą wykonanie "Bardzo smutnej piosenki retro" jest o kilka klas lepsze niż to na tym linku - jakby ktoś chciał zobaczyć dobre wykonanie, w przeciwieństwie do tego dość żałosnego, to jest tu
https://www.youtube.com/watch?v=mdroVVA0EQY ^*) - a prywatnie Sikorowski jest, co bardzo przykre, kibicem gts, do czego się publicznie przyznaje
^* śpiewa grupa Pod Budą, vocal Andrzej Sikorowski i Anna treter, solówki na gitarze Jan Hnatowicz - piosenka z 1978 roku
Ale już na poważnie... gts nie mógł awansować, nie minęło jeszcze 40 lat od spadku...
Miód na moim sercu, przeżywałem ten mecz z palpitacją serca, jakbyśmy to my wygrywali. Brawo Puszcza !
I po jakiego ..ja Janusz likwidował rezerwy.
Panowie może się zrzucimy na reaktywacje Cracovii II? Mogą być derby!
Daj Pan Bóg awans Puszczy
Przecież na mecz Puszcza- Cracovia
Zrobimy taki najazd na reymonta , że aż im gwardyjskie pamiątki z gablot pospadają
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)