Zawodnik Polonii Warszawa. RIP.
-
-
NECRONOMICON
Wielki sportowiec , R.I.P.
11 dni później
Zmarl Franciszek Smuda...
Bardzo lubilem go jako trenera...
Mecze Widzewa z Legia na Lazienkowskiej bede pamietal do konca zycia...
- Edytowany
Zmarł Alain Delon .
R.I.P.
Smutny poranek.
RIP dla Alana i Franciszka.
Jeden barwny motyl francuskiego kina, drugi barwny ptak polskiej skopanej.
Zmarł Rafał Aksman były prezes Cracovii .
R.I.P.
Kolejny Pasiak w niebie....
Rafaĺ Wrześniak RiP
Spoczywaj w pokoju Rafał.
Rafał Wrześniak kolejny z mojej pierwszej jedenastki, jaką dopingowałem na Kałuży.
Niech Odpoczywa w Pokoju.
Jeden z bardziej niedocenionych zawodników, ostatnio w wywiadzie Paweł Zegarek na pytanie o najlepszego zawodnika z jakim grał, wymienił między innymi Rafała.
Spoczywaj w pokoju.
Prawdziwy Pasiak, odszedł zdecydowanie za wcześnie. Spoczywaj w pokoju.
Mnóstwo meczy w barwach Naszej Cracovii w czasach niełatwych , za wcześnie odchodzi. R.I.P
Osz kurde ,leci ten czas dość szybko.
Świeć Panie nad jego duszą.
Czyli że samemu trzeba się powoli szykować.
1993 rok. moje poczatki i od razu sie rzucal w oczy srodkowy pomocnik bardziej defensywny z rudymi wlosami... ciezko bylo go nie odroznic od innych 😉 szkoda ... troche zdrowia zostawil na murawie... ehhh jak ten czas szybko leci...
[']
R.I.P.
Szok. Przed chwilą przeczytałem o Rafale. Kolejny Pasiak odchodzi. Wielka szkoda.......
['] Spoczywaj w pokoju
Sven-Goran Eriksson nie żyje. Miał 76 lat.
Znakomity trener .
R.I.P.
- Edytowany
Zna ktoś okoliczności śmierci Rafała ? Ja pierdole przecież młody facet !!! 60 lat .... ehhhh
To był taki symbol Cracovii! Wychodził i wiedziałeś że to on i że jak jego by nie było to byłby dramat a był w zasadzie zawsze ... Cracovia to było wiadome że Rafał w składzie i Rafał kapitan... Rafał ? To była o prostu Cracovia
Dziś już nie ma takich zawodników ...
Z klepsydry - zmarł nagle . 🖤
- Edytowany
Masakra 😥
Johnny Gaudreau z bratem Matthew.
https://eurosport.tvn24.pl/hokej-na-lodzie/nhl/2024-2025/johnny-gaudreau-nie-zyje.-czolowy-napastnik-nhl-mial-31-lat_sto20033037/story.shtml
😥
Lubiłem go jeszcze z czasów Flames.
Spoczywaj w pokoju, Johnny Hockey.
😥😥
R.I.P 🥺
Brak słów, spoczywaj w pokoju mały Pasiaku.
R.I.P.
- Edytowany
.
Rodzina prosiła o niekomentowanie więc może warto to uszanować.
Tylko , że na FB i X informacje są , więc ...
- Edytowany
.
Zamykając dyskusje.
Ja wstawiłem ten post i zostałem poproszony w pw o jego usunięcie. I taką wiadomość napisałem do admina.
....
Należy uszanować wolę Rodziny w obliczu ich tragedii.
9 dni później
Zmarł prof. Zbigniew Lew-Starowicz (80)
4 dni później
W wieku 59 lat na chorobę nowotworową zmarł Toto Schillaci, król strzelców mundialu w 1990 roku.
Felicjan Andrzejczak (76) ... R.I.P.
Budka zdziesiątkowana.
Niech odpoczywa w pokoju.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Kamaz80, Goście (2)