Monitoring musiał go widzieć :D Tylko czy przypadkiem czy jako TW albo JW nie ma jakiegoś immunitetu?
-
-
Kopacz Krzoska (kierownik drużyny Wisły)
Garbaty ! Padłem!
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po co my wogóle remontujemy kible na sektorze J?
>
> może lepiej je po prostu zamykać na mecze
> podwyższonego ryzyka? Albo zrobić dwie wersje
> toalet normalne dla ekip które potrafią
> uszanować stadion i "białoruskie" (dziura w w
> podłodze) dla tych innych...
>
> [b]Swoją drogą to słoma z butów wychodzi gtsow[/b]i -
> no ale klasę pokazujesz po tym jak potrafisz się
> pogodzić z porażką - tylko czego ja oczekuję
> po spadkobiercach aparatu umacniania realnego
> socjalizmu?
Całkowicie zgadzam się z wpisem, ale nieco mniej hipokryzji w zaznaczonym fragmencie. Nie tak dawno (2-3 lata wstecz) nasza ekipa zrobiła podobną akcję na Gejmonta, więc nie unośmy się świętym oburzeniem na ubeków, tylko nazwijmy bydło bydłem niezależnie od barw klubowych
Akcja na Reymonta była nieco inna-na nasz sektor wkroczyły służby porządkowe, zresztą nie wiem po jaką cholerę i poleciało w ich kierunku trochę krzesełek. Też głupie może, ale jednak porównania z rzucaniem płytkami do zawodnika, wyrywaniem kranów i rzucaniem do kibiców, zalewaniem pomieszczeń, niszczeniem mienia przez kierownika drużyny, niszczeniem szatni gości to jednak lekka przesada.
Swoją drogą jeżeli sprawa trafia do sądu, to nie wiem czy nie powinniśmy pisać - o niszczenie mienia podejrzany jest kierownik drużyny Wisły Kraków - Jarosław K. Każdy co prawda jakoś to "K." sobie już tam rozwinie prawidłowo, czy nie ale formalnie tak.
No i jeszcze jedna myśl mnie nachodzi. Otóż za niszczenie mienia, ewidentnie należy się zakaz stadionowy, który notabene powinien obowiązywać na wszystkich stadionach. Zatem osoba z takim zakazem nie powinna mieć wstępu na żaden mecz - czy ligowy, czy reprezentacji itp. Nic mi nie wiadomo o immunitetach w tej sprawie, z racji np. wykonywanego zawodu. Prawo chyba nie wskazuje jakiś wyjątków oraz powinno być równe dla wszystkich i oczywiście respektowane.
nie Krzoska, tylko Jarosław K.
[url=http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,10604105,Derby_Krakowa__Incydent_na_lawce_rezerwowych_Wisly.html]- Zdarzenie zostało udokumentowane przez stadionowy monitoring. Świadkiem incydentu jest też sędzia, obok którego lądowały przedmioty - informuje Ireneusz Smaś, szef bezpieczeństwa Cracovii.
Kibice Wisły w 82. minucie rzucali na boisko płytki podłogowe zabrane z pomieszczenia cateringowego. Celem ataku był piłkarz Cracovii Sławomir Szeliga, który leżał w rogu boiska, niedaleko sektora gości. Sytuację opisano w protokole sędziowskim. Komisja Ligi Ekstraklasa S.A., podczas najbliższego posiedzenia zadecyduje, czy ukarać Wisłę lub jej kibiców.
Zdemolowane zostały także łazienki. Wyrwanymi m.in. kurkami od kranów kibole rzucali w stronę kibiców gospodarzy. Na skutek uszkodzonych baterii woda zalała kilka pomieszczeń.
Nie tylko kibice zachowali się podczas spotkania nieodpowiednio. Na ławce rezerwowych gości zniszczono pleksę. Nieoficjalnie miał to zrobić jeden z członków sztabu szkoleniowego. - Szkoda przekroczy koszt 250 zł, dlatego zgłosimy sprawę na policję. W znalezieniu sprawcy pomoże monitoring, który zarejestrował zdarzenie- stwierdził Smaś.[/url]
Mentny ,
Zapomniałeś dodać jeszcze lecących kiełbasek w dzieci na sektorze rodzinnym. To już było ponizej krytyki.
Derby Krakowa: zniszczony stadion Cracovii [ZDJĘCIA]
http://krakow.naszemiasto.pl/galeria/1152621,derby-krakowa-zadyma-na-meczu-zniszczony-stadion-cracovii,galeria,id,t,tm.html
Jak na dłoni widać efekt działań Jarka K. i bydełka z drugiej strony Błoń.
http://terazpasy.pl/var/ezflow_site/storage/images/fotogalerie/pilka-nozna/2011-2012/2011-11-06-wisla/2011-11-06-oe-cracovia-wisla_u_8615/397252-1-pol-PL/2011-11-06-oe-cracovia-wisla_u_8615_galleryfull.jpg
Jarosław K. w pełnej krasie. Mina tego pana... bezcenna:D Jak on ładnie pozuje Uli!
Krzoska zawsze był psem, nieraz robił dobra minę do złej gry na przykład komentując hokeja z Siedleckiego. Wiocha i tyle.
Kiełbaski? Ktoś robił im katering? Następnym razem to ja chcę im serwować posiłki!!!!!!
Pracuje ten gość jeszcze w radiu Kraków????
.
No i co się dziwicie, jakbyście w ciągu 5 dni taki podwójny wpierdol zebrali, też większości z Was nerwy musiałyby puścić. Najpierw daje dupy na europejskich salonach i zatrzymują mu 3 grojków na granicy, bo nie przygotował odpowiednio papierów, a następnie w pałę po raz pierwszy od ponad ćwierćwieku przy Kałuży. I to w jakiej sytuacji, my na ostatnim miejscu w tabeli, do tej pory 1 pkt w 6 meczach u siebie, one mistrz kraju, to bolało...
No dla ścisłości - to, że "dziennikarze" piszą, że po ponad ćwierć wieku (28 lat) Wisła przegrała derby na stadionie Cracovii, nie znaczy, że my mamy to powtarzać. To było niecałe ćwierć wieku...
Mentny Napisał(a):
> Nieoficjalnie miał to zrobić
> jeden z członków sztabu szkoleniowego. -[b] Szkoda
> przekroczy koszt 250 zł, dlatego zgłosimy
> sprawę na policję. W znalezieniu sprawcy pomoże
> monitoring, który zarejestrował zdarzenie-
> stwierdził Smaś.[/b]
Czy mi się zdaje, czy w klubie też mają ochotę się popastwić nad GTSem? :D Trzeba ciągnąc temat, czarny PR ma się za nimi ciągnąć kilka tygodni.
docent Napisał(a):
> http://terazpasy.pl/var/ezflow_site/storage/images
> /fotogalerie/pilka-nozna/2011-2012/2011-11-06-wisl
> a/2011-11-06-oe-cracovia-wisla_u_8615/397252-1-pol
> -PL/2011-11-06-oe-cracovia-wisla_u_8615_galleryful
> l.jpg
>
> Jarosław K. w pełnej krasie. Mina tego pana...
> bezcenna:D Jak on ładnie pozuje Uli!
co on ma skuhrwyhsyn po lewej stronie swojej gęby? Aż tak spasionym być nie można!
A co do tematu to ścigać gnoja za wszelką cenę, nie popuszczać świni i za mordę go przytargać- niech sam to naprawia spocony knur.
Fałszywy ryj, hokeja nam jeszcze komentowała menda zajehbana. Won wieprzu! W kadr się już nie mieścisz pihzdo!
tym razem to ubecy przynieśli na nasz stadion świński ryj w barwach gts
(zrzyna od bodaj JB sprzed lat, ale pasuje jak ulał).
Buhahah, muszą ponieść za to karę i to finansowa.Niewolno wnosić przecież świńskich ryjów zwłaszcza w barwach klubowych.
No właśnie , Oni powinni kare zapłacić za swoje psy , których nie wolno wpuszczać na stadion. A co dopiero świnie.
[img]http://terazpasy.pl/var/ezflow_site/storage/images/fotogalerie/pilka-nozna/2011-2012/2011-11-06-wisla/2011-11-06-oe-cracovia-wisla_u_8615/397252-1-pol-PL/2011-11-06-oe-cracovia-wisla_u_8615_galleryfull.jpg[/img]
[b]Prawie[/b] jak Elvis Presley...[b]Prawie[/b] robi [b]WIELKĄ[/b] różnicę...
Edit: teraz widzę, że już zdublowałem, a nawet potroiłem pomysł, więc post do kasacji ;)
Merol Napisał(a):
> niech sam to naprawia spocony knur.
no nie, drogi Merolu, bez aluzji do pewnego szlachetnego forumowicza... :D
[quote=Apoel_Nikozja]
Prawie jak Elvis Presley...Prawie robi WIELKĄ różnicę...
[/quote]
Hola, hola! Nie obrażaj mi tu wielkiego Elvisa!
Krzoska (kierownik drużyny Wisły) jest nieokrzesany.
Agnan Napisał(a):
> Merol Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > niech sam to naprawia spocony knur.
>
>
> no nie, drogi Merolu, bez aluzji do pewnego
> szlachetnego forumowicza... :D
No tak, przepraszam tego właściwego Knura :)
[b]"Jarosław Krzoska najgrubsza świnia zomowska"[/b] jak Ktoś trafnie napisał :)
Powiem szczerze, że kilka lat temu spotkałem przypadkiem tego wieprza w Centrum Handlowym Zakopianka i pytam się (a był on wtedy dziennikarzem sportowym w TVP3) "co taka nieobiektywna szmata robi w telewizji?" popatrzył na mnie z wyrzutem, po czym zaczął praktycznie spierd...ać z koszykiem na kółkach... dobrze że byłem z żoną i mi powiedziała żebym się pohamował chociaż w sklepie, bo bym za nim poszedł, ale odpuściłem...
Potem spotkałem jeszcze ćwoka na hokeju jak komentował, mówię do niego z trybun "szmato pamiętasz mnie?" a on udaje że nie słyszy bo ma telewizyjne słuchawki na uszach...
Ogólnie to typowa wiślacka tchórzliwa świnia, nie mam pewności tylko czy ta napompowana parówa jest kuzynem Jerzego Urbana czy jego przyszywanym bratem z drugiego miotu...
Krzoska- pół Krakowa (co najmniej) cię nienawidzi.
Większa część tej drugiej połowy ma cię pewnie w du pie.
Nie chciałbym być tobą :)
No ,no widzę że nowy IDOL nam wyrósł a już sie martwiłem co będzie jak Patrycja odejdzie z psiarni :)
e, juz dawno wysluchal swoje na play offach hokejowych ... co to sie pozniej odgrazal, ze nigdy wiecej nie bedzie trransmisji z Cracovii... pajac.
i śmierdziel, próbuje udawać przyjaciela krakowskiego sportu, a ma mózg wyprany przez gwardyjską przeszłość bardziej niż niejeden z innych pachołków bc
denzi Napisał(a):
> i śmierdziel, próbuje udawać przyjaciela
> krakowskiego sportu, a ma mózg wyprany przez
> gwardyjską przeszłość bardziej niż niejeden z
> innych pachołków bc
Każdy kibic,działacz,sportowiec gts-u udaje,że jest przyjacielem sportu a tak naprawdę ich nienawiść do Cracovii jest ogromna.Tylko dlatego mniej ją okazują bo Cracovia sportowo jest słabsza i tylko od czasu do czasu skopie im tyłek,ale jakby to było notorycznie fala nienawiści byłaby spotęgowana !Nienawidzę ludzi związanych z gts-em są fałszywi jak ich cała historia.
5 dni później
jak przebiega śledztwo? mam nadzieję, że sprawa nie zostanie zamieciona pod dywan
forum jest ostatnią "instytucją" , która powinna się tym zajmować.
niech sobie z tym radzi Smaś i nieomylny monitoring.
To prawda, ale Forum chce wiedzieć czy sprawa została ( zostanie) rzetelnie załatwiona.
Tak,bo monitoring wyłapie typa rzucającego flarę(vide mecz z Legią na wiosnę) ale już ma problem z grubym kabanem
czochrającym się o boks.Chyba że przyjaciele z UB i prokurator Skała go kryją? Dosłownie i w przenośni.
Tym powinien zajmować się Smaś i monitoring .Dobrze by było jakby udowodnili mu dewastacje i zapłacił za to z własnej kieszeni .Myślę że pojawi się na play off hokeja i się nasłucha od naszych kibiców.
pojawi sie jak sobie normalnie kupi bilet i wejdzie na trybune.
Nie sądzę żeby się pojawił, przychodził tylko z zawodowego obowiązku.
Od kiedy to w zawodowych obowiązkach kierownika drużyny gts jest chodzenie na hokej Cracovii?
zapewne chodzi o czasy redaktorzenia w TV GTS na Krzemionkach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)