[quote]#post1713947 ... Mieliśmy Kroczka, który grał ofensywnie...[/quote]
Toś mi rozjaśnił sprawę!
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
Coś źle napisałem? Strzelaliśmy dużo goli i dużo traciliśmy. Nie mówie,że to była widowiskowa gra ale wydaje mi się,że mecze były duzo ciekawsze.
Tak. Źle napisałeś. Graliśmy ultra defensywnie, a taktyką ofensywną była laga na Kallmana. Gdy gra ofensywna drużyny jest oparta na kontratakach trudno określić grę drużyny jako ofensywną. Ale fakt. Strzelaliśmy więcej goli. Pewnie dlatego, że Kallman nie zaciął się tak jak Stojilković w pewnym momencie a i SFG mieliśmy lepsze (tutaj opieram się na pamięci nie na statystyce).
Ok, dziękuje za wyjaśnienie. W takim razie byłem w błędzie🙂
[quote]#post1714000 Ok, dziękuje za wyjaśnienie. W takim razie byłem w błędzie🙂[/quote]
Skład ofensywny ;-)
[img]https://media.tenor.com/JH8jsXiNSWMAAAAC/kallman-cracovia.gif[/img]
- Edytowany
[quote]#post1713998 . Pewnie dlatego, że Kallman nie zaciął się tak jak Stojilković w pewnym momencie [/quote]
Nawet wprost przeciwnie - rzekłbym, że Kallman "odpalił na dobre" w pewnym momencie
Zgadza się, jak do nas przyszli Makuch i Kallman to początkowo pierwszym wyborem był Makuch .
Znalazłem takiego kwiatka.
Chłop tyle lat w profesjonalnym futbolu. Tyle lat ćwiczeń okołosiłowych, a taka amatorka. I to jeszcze pod okiem trenera przygotowania fizycznego. No tak to my dalego nie zajedziemy....
https://x.com/KamilloLce/status/2027006754442166710?s=20
- Edytowany
Co się z Tobą Mati dzieje ?
W czasach słusznie minionych nie zadawałbym takiego pytania bo znałbym przyczynę…
Ale tak jawnie sabotować grę ofensywną?
Zewniaczek po rożnym, przeniesione dośrodkowania…
Ciężko uwierzyć w taki zjazd.
- Edytowany
Przeciez to jest orlikowy emeryt,nie ma co sie dziwic,jesli ktos zna sie na pilce. Nic sie nie dzieje,po prostu gra Stojanova bo wiele wiecej nigdy nie zagral w karierze.
A,ze ma tutaj swoich fanow,takich mocno oddanych,ktorzy beda zawsze zakrzywiac rzeczywistosc,to inna sprawa,tego nie da sie zmienic,to choroba umyslowa. Zamiast tego pozoranta,mozna bylo szukac mlodego,ambitnego zawodnika do gry,ale niestety taki plan sobie ulozyl prezes chcem.
Gdzie są Ci wszyscy którzy twierdzili że Klich nas zbawi i nakryje czapką tę ligę? Kolejny Radomski....
Oczywiście, że gra chujowo, ale to co odpierdala Praszelik to się nie mieści we łbie
wez wypierdalaj stad,
Niestety gra Mateusza woła i pomstę do nieba
A komu na podać kiedy wszyscy stoją , schowani za obrońcami rywala . Pozostaje grać do boku lub tyłu .
Zajebisty wolny w 92 minucie. Balon w stylu Rupy. Ręce kurwa opadają.
Nie takiego powrotu twojego oczekiwałem..
Dramat , to co Chłop gra to woła o pomstę do nieba . Hamulcowy!!!
[quote]#post1714758 Zajebisty wolny w 92 minucie. Balon w stylu Rupy. Ręce kurwa opadają.[/quote]
Chyba nikogo to nie dziwi. On tak zwykle bije wolne o od razu było wiadomo jeszcze zanim wrzucił.
- Edytowany
Panowie, ja wiem, ze nie jest mocarzem. Ale jako jedyny poza obroncami biega w kazdym meczu ponad 10-11 km. Tylko niestety reszta nie dojeżdża. Nie ma z kim grac z przodu. Owszem ostatni wolny, to byl piach. Ale on nie podawal do przeciwnika pilek jak inni nasi zawodnicy...patrz Traore, Henrikson czy Hasic. Na zachodzie gral zawsze w klubach otoczony lepszymi pilkarzami pilkarsko od siebie. I wtedy to wychodzi. U nas jest odwrotnie. Mati podaje pilke, a kolegom odbija sie od nogi, bo jej nawet nie umieja przyjac itd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)