Nie pomógł Madejski. Frajerzy w dalszym ciągu. Traore karny na awans strzelaj jak 5 latek. Perkovic dziś dno dna.
-
-
[PP] Znicz Pruszków 1 - 1 Cracovia, środa 2 września 2026, 17:30
mokra szmata w pysk
Ale to sa pizdy...nie pojęte kurwa .. Wieczne FRAJERSTWO w Pucharze!!!
haha a idźcie w pizdu kastraci piłkarscy
No coz ..mamy potwierdzenie z ligi ze potencjał tej drużyny jest 1 ligowy. Kolejny sezon walki o utrzymanie
Niestety wykrakaliśmy ehhhhh paralityki ładnie
Klich Twoja wina, piętki i strata w ostatnich minutach. Dramatyczna ta Cracovia
Skalnik Gracze, Błękitni Stargard, Sandecja, teraz jakiś Znicz... Ręce opadają...
wszyscy wypierdalać z trenerem i prezesem
Śmialiśmy się z towarzyszy, a dzisiaj wstyd !
W pizdu z Wami , dwa ostatnie mecze skutecznie leczą z oglądania Waszego kalectwa... 25 lat oglądam i jestem z Pasami, ale w tydzień potrafiliście mi obrzydzić oglądanie.
Na piechotę teraz zapierdalać do Rącznej i tam karny obóz do niedzieli. Wstyd
Są przeasy, przegrać wygrany mecz i jeszcze dorzucić sobie 30 minut gry extra, bo za mało pobiegali. Seba zrobił co mógł w karnych, nasi po prostu nie chcieli kolejnego niepotrzebnego meczu. Na ich miejscu byłoby mi wstyd po czymś takim.
Trzeba było wystawić drugi skład, byłby mniejszy wstyd.
Na 7 karnych cztery nietrafione no to brawo oni
KURWA ONI CHCĄ NAS WYKOŃCZYĆ ‼️‼️‼️‼️‼️
XDDDD
A tak się tu śmiali z gtsu
[quote]#post1744038 Trzeba było wystawić drugi skład, byłby mniejszy wstyd.[/quote]
A może większa chęć to gry.
- Edytowany
[quote]#post1744028 No coz ..mamy potwierdzenie z ligi ze potencjał tej drużyny jest 1 ligowy. Kolejny sezon walki o utrzymanie[/quote]
Poziom pierwszoligowy? Marzenie!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)