Ajdin znowu nas ratuje !!!!! Piękna brameczka spadajacy liść 💪💪💪💪
-
-
[PP] Znicz Pruszków 1 - 1 Cracovia, środa 2 września 2026, 17:30
Hasić goat!
Nie wiem. Nie wiem jak to możliwe, że ten piłkarz jeszcze gra u nas... Dobrze, że zagraniczne okienka się pokończyły.
Kończmy to!
[quote]#post1743836 Nie wiem. Nie wiem jak to możliwe, że ten piłkarz jeszcze gra u nas... Dobrze, że zagraniczne okienka się pokończyły.[/quote]
Miałem to właśnie napisać. Odetchnąłem dziś rano, wiedząc, że przynajmniej do kolejnego okna nikt nam go nie weźmie.
Ale bedzie nerwówka... nie możemy się tak cofać grać swoje
Nóż kurwa
Brawo pipy
Ja pierdole ...
Błagam...kiedy to się skonczy !?
Ja jebie...
NIE WIERZE
Ale te grajki to sa pizdy...
- Edytowany
Kurwa mać!
Muro daczego?!
Co zrobił Perković,?
Rozpaczliwą kurwa obrona przed drugoligowcem no ja jebie
Perkovic niech se te ręce do dupy schowa
Brak słów..
- Edytowany
No i nonszalancja Klicha kończy się tak, że będzie dogrywka.
Hasić biega, walczy, pozostali człapią. Klich... wstyd. Berte w ogóle bez zaangażowania, zero walki. Kameri niewidoczny.
Nie no my jesteśmy po prostu frajerami totalnymi. Co mecz konsekwentnie to udowadniamy.
Aktualizacja wyniku:
[h4]Znicz Pruszków [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/6964.png[/img-s] 1 - 1 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
Dobra w dogrywce nam dojebią i tyle. Łajzy
Brawo kurwa.
Z tej mąki chleba nie będzie.
Grzelak pakuj się chłopie.
Przypomina mi się mecz z Sandecją.
perkovic reka teraz i reka z randomiakiem
Zaczęło sie od pierki Klicha w środku. Jprdl
- Edytowany
No obrońcy grają ofiarnie i tak to się kończy, ale już nie będę tego komentować dalej.
Co za dziady 😂... Znicz 1 celny strzał 1 gol.
[quote]#post1743856 No i nonszalancja Klicha kończy się tak, że będzie dogrywka.[/quote]
Niestety, tak . Asiorskie zagranie i strata !!!!!
@DareCki#1243 co ma zrobić Grzelak? Obciąć ręce Mauro? Drugi mecz drugą ręką drugi karny
Hasic zapieprza na całym boisku, a reszta ma w dupie. Nie chce się grać to spier.alać.
Dokładnie to co zrobił wcześniej Klich… nonszalanckie zagranie i z tego strata. Kryminał.
Oddajcie ten mecz walkowerem i zejdźcie z boiska. Dogrywka to tragedia bo mamy sto razy ważniejszy mecz z Górnikiem.
[quote]#post1743856 No i nonszalancja Klicha kończy się tak, że będzie dogrywka.[/quote]
Od razu po jego stracie pomyślałem sobie, żeby tylko po tej zjebanej piętce nie poszła zabójcza kontra. No i kurwa poszła. Co za w ogóle gówniarski mental.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788370055-621.png[/img]
Frajerzy jak zwykle dodatkowe 30 minut to na Lige z Górnikiem jesteśmy dojechani
Kolejny raz to samo-strzelamy bramkę i cofka i oddanie inicjatywy. Zamiast dobić i mieć spokój to nerwówka i w pałę.
11 celnych strzałów i ledwo jedna bramka.
[quote]#post1743870 @DareCki#1243 co ma zrobić Grzelak? Obciąć ręce Mauro? Drugi mecz drugą ręką drugi karny[/quote]
Zmotywować, ustawić, opierdolić itd.
Typowa Cracovia w pucharach, brak słów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)