Źle, źle i źle. Ale jeśli coś ma dawać w klubie do myślenia, to teraz. Im krócej będą żyć zwycięstwem nad Sevillą, tym lepiej. Dla braku działań kadrowych nie będzie teraz łatwego usprawiedliwienia.
-
-
Cracovia 0 - 2 Pogon Szczecin, poniedziałek 3 sierpnia 2026, 19:00
Nierozumiem na co niektórzy liczyli, dwa mecze wygrane w 2026 i jeszcze skład osłabiony.
- Edytowany
A niech mnie zbanuje : chuj ci na imię, Lajkonik ty skurwysynie!!!!!!!
Jak mnie nie będzie na forum to ten Jonasz mnie zablokuje
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1785784007-417.jpg[/img]
Pan Janusz pozdrawia
Nie mamy napastnika - Zahir jedyne co może to wchodzić z ławki i czekać na Wrzutkowie
Nie mamy skrzydłowych- na skrzydłach gramy wachadlowymi którzy przy stylu rozgrywania gry od bramkarza nie mają możliwości zrobić różnicy odpowiednio blisko bramki aby napędzić akcje
Obrona bez Wójcika jest dziurawa Henriksen jest słabiutki a jego zmiennik Burlet nie podjął ani jednej dobrej decyzji w meczu
Zmienników jakościowych brak
Klich i Hasić nie wygrają meczu sami Otar walczy i pokazuje charakter ale w tym meczu nie dowoził
Ty sie Grzelak dalej przyglądaj czy nie trzeba wzmocnień a ty Colak idź z purpurowym knurem na kebsa. Nam pozostaje wstyd i bezradność .
Bylejakości ciąg dalszy
Kompromitacja, Piła ze Smiglewskim mają nas zbawić. Nie dało się tego oglądać. Jesteśmy kurwa klubem memem
No dobra...ale kolejny mecz to już na pewno wygramy.
[quote]#post1737143 Ty sie Grzelak dalej przyglądaj czy nie trzeba wzmocnień a ty Colak idź z purpurowym knurem na kebsa. Nam pozostaje wstyd i bezradność .[/quote]
Wczoraj był. Dziś idzie z nim Ela 😋
Patrzę na typy i jestem w szoku że są tacy optymiści którzy dawali 3-0 dla nas, nic na to nie wskazywało, drużyna nic się nie zmieniła, dlatego i wyniki nie będą lepsze niź w końcówce poprzedniego sezonu, brak nam jskości po prostu
- Edytowany
Jest źle ale może być jeszcze fatalnie
Przypominam, że narazie jesteśmy na miejscu dającym utrzymanie- dla mnie pełen sukces
Dobrze że nie mogłem oglądać natomiast powszechnie wiadomo że brakuje nam 5 piłkarzy do grania na już
Bramkarza i napastnika!!
Smiglewskigo to już był akt desperacji Grzelaka.
Hasic i Kameri harowali Cały mecz i wchodzi śmigło i nie wie po co jest na boisku.
Wcale się nie dziwię że zahir w tym rozdania jest jedynką, przynajmniej haruje w w ataku i obronie.
Madejski już to podałem wiele razy i powtórzę, gość jest niepewny, musi mieć konkurencję na plecach bo broni w kratkę. Tak kurwa się nie da
Chciałbym napisać coś sensownego ale naprawdę nie wiem co tu napisać.
Co mi da pisząc że Ajdin nie ma z kim grać.
Otara tak słabego jeszcze nie widziałem odkąd u nas gra.
Najbardziej mnie wkurwia wprowadzenie Mincheva jak każdy kibic widzi jak ten magik gra zabijając się o swoje nogi i dośrodkowania ma takie że każdy z nas mocniej leje do kibla.
Trudno.
Szkoda się wkurwiac panowie bo to nic nie zmieni. Ani nasze wkuwienie nie spowoduje że nagle zaczną grać.
Miłego wieczorku.
- Edytowany
Stopień nachylenia równi pochyłej widać po napastniku: Kallman-Stolijkovic-Minczew--Praszelik-Batoum-Zahiroleslam. Tak to z grubsza wyglądało w ostatnich kilkunastu miesiącach. Chyba samo się komentuje.
Jakbym wiedział, że będziemy grać w taki sposób, to bym się na ten wyjazd do Wrocławia nie zapisywał (niby wiedziałem, ale się łudziłem). A tak to już trzeba jechać... Na tę chwilę utrzymanie biorę w ciemno.
- Edytowany
no to juz wszystko wiemy
gramy późnego Elsnera
tym razem możemy zacząć grać o utrzymanie z dużym komfortem czasowym
[b]Edycja z 03.08.2026 o godz. 21:19 (scalono posty)[/b]
i żadnych gadek nie ma sensu kupować, nie wzmocnimy sie to spadniemy
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Spadniemy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Obiektywny1906, Goście (11)