Źle, źle i źle. Ale jeśli coś ma dawać w klubie do myślenia, to teraz. Im krócej będą żyć zwycięstwem nad Sevillą, tym lepiej. Dla braku działań kadrowych nie będzie teraz łatwego usprawiedliwienia.
-
-
Cracovia 0 - 2 Pogon Szczecin, poniedziałek 3 sierpnia 2026, 19:00
Nierozumiem na co niektórzy liczyli, dwa mecze wygrane w 2026 i jeszcze skład osłabiony.
- Edytowany
A niech mnie zbanuje : chuj ci na imię, Lajkonik ty skurwysynie!!!!!!!
Jak mnie nie będzie na forum to ten Jonasz mnie zablokuje
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1785784007-417.jpg[/img]
Pan Janusz pozdrawia
Nie mamy napastnika - Zahir jedyne co może to wchodzić z ławki i czekać na Wrzutkowie
Nie mamy skrzydłowych- na skrzydłach gramy wachadlowymi którzy przy stylu rozgrywania gry od bramkarza nie mają możliwości zrobić różnicy odpowiednio blisko bramki aby napędzić akcje
Obrona bez Wójcika jest dziurawa Henriksen jest słabiutki a jego zmiennik Burlet nie podjął ani jednej dobrej decyzji w meczu
Zmienników jakościowych brak
Klich i Hasić nie wygrają meczu sami Otar walczy i pokazuje charakter ale w tym meczu nie dowoził
Ty sie Grzelak dalej przyglądaj czy nie trzeba wzmocnień a ty Colak idź z purpurowym knurem na kebsa. Nam pozostaje wstyd i bezradność .
Bylejakości ciąg dalszy
Kompromitacja, Piła ze Smiglewskim mają nas zbawić. Nie dało się tego oglądać. Jesteśmy kurwa klubem memem
No dobra...ale kolejny mecz to już na pewno wygramy.
[quote]#post1737143 Ty sie Grzelak dalej przyglądaj czy nie trzeba wzmocnień a ty Colak idź z purpurowym knurem na kebsa. Nam pozostaje wstyd i bezradność .[/quote]
Wczoraj był. Dziś idzie z nim Ela 😋
Patrzę na typy i jestem w szoku że są tacy optymiści którzy dawali 3-0 dla nas, nic na to nie wskazywało, drużyna nic się nie zmieniła, dlatego i wyniki nie będą lepsze niź w końcówce poprzedniego sezonu, brak nam jskości po prostu
- Edytowany
Jest źle ale może być jeszcze fatalnie
Przypominam, że narazie jesteśmy na miejscu dającym utrzymanie- dla mnie pełen sukces
Dobrze że nie mogłem oglądać natomiast powszechnie wiadomo że brakuje nam 5 piłkarzy do grania na już
Bramkarza i napastnika!!
Smiglewskigo to już był akt desperacji Grzelaka.
Hasic i Kameri harowali Cały mecz i wchodzi śmigło i nie wie po co jest na boisku.
Wcale się nie dziwię że zahir w tym rozdania jest jedynką, przynajmniej haruje w w ataku i obronie.
Madejski już to podałem wiele razy i powtórzę, gość jest niepewny, musi mieć konkurencję na plecach bo broni w kratkę. Tak kurwa się nie da
Chciałbym napisać coś sensownego ale naprawdę nie wiem co tu napisać.
Co mi da pisząc że Ajdin nie ma z kim grać.
Otara tak słabego jeszcze nie widziałem odkąd u nas gra.
Najbardziej mnie wkurwia wprowadzenie Mincheva jak każdy kibic widzi jak ten magik gra zabijając się o swoje nogi i dośrodkowania ma takie że każdy z nas mocniej leje do kibla.
Trudno.
Szkoda się wkurwiac panowie bo to nic nie zmieni. Ani nasze wkuwienie nie spowoduje że nagle zaczną grać.
Miłego wieczorku.
- Edytowany
Stopień nachylenia równi pochyłej widać po napastniku: Kallman-Stolijkovic-Minczew--Praszelik-Batoum-Zahiroleslam. Tak to z grubsza wyglądało w ostatnich kilkunastu miesiącach. Chyba samo się komentuje.
Jakbym wiedział, że będziemy grać w taki sposób, to bym się na ten wyjazd do Wrocławia nie zapisywał (niby wiedziałem, ale się łudziłem). A tak to już trzeba jechać... Na tę chwilę utrzymanie biorę w ciemno.
- Edytowany
no to juz wszystko wiemy
gramy późnego Elsnera
tym razem możemy zacząć grać o utrzymanie z dużym komfortem czasowym
[b]Edycja z 03.08.2026 o godz. 21:19 (scalono posty)[/b]
i żadnych gadek nie ma sensu kupować, nie wzmocnimy sie to spadniemy
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Spadniemy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!