https://x.com/P_SlomiaC/status/2053691733536301528
-
-
Cracovia 0 - 0 Radomiak Radom, poniedziałek 11 maja 2026, 19:00
[quote]#post1724305 [quote]#post1724281 Radomiak przyjeżdża?[/quote]
Raczej tak.
Gdyby nie przyjechali to by był W.O.
W sumie dobre rozwiązanie.
Jednak nie robię sobie nadziei
Ale może przylatują, w końcu mają lotnisko.[/quote]
Śmiem twierdzić że pytanie dotyczyło fc legii, kibiców znaczy się. Odpowiedź brzmi pewnie przyjadą ale nie liczyłbym na więcej niż 300.
[quote]#post1724316 https://x.com/P_SlomiaC/status/2053691733536301528[/quote]
I tak rok w rok... wspominanie derbow i jopa...
Ale bym powspominaliśmy tak co roku jakies Mistrzostwo Polski zamaist jakis śmiesznych zremisowanych derbow... ale widac .. jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi byle co..
W tym roku wygrywamy co siódmy mecz a ten jest szósty - zagrane x2 za 200zł kurs 1,8 - albo pije za darmo albo cieszę się ze zwycięstwa
- Edytowany
Ja postawiłem po kursie 2.0 na nas i drugi zakład za mniejszą kwotę 1x, over 1,5 i Cracovia będzie mieć więcej roznych za kurs 3.0
Wg "praw ligi" powinniśmy ten mecz wygrać tak jak Motor z Płockiem czy Pogoń (z kim oni to grali, też z Płockiem?) mając u siebie rywala nie grającego o nic, a samemu broniąc się przed spadkiem. To najważniejszy mecz w sezonie, a Radomiak powinien teoretycznie grać otwartą piłkę na luzaczku więc powinni nam leżeć w tym momencie sezonu bardziej niż Zagłębie grające u siebie w 10.
U mnie też zaklęcie. Z uwagi na to, że Mocarski przedłużył kontrakt z Cracovią i dziś o tym napisali to na mecz ubieram bluzę z Jego autografem wylicytowaną po „hokejowych pluszakach”. A że Mocarski gra z numerem 21 to wygramy ten mecz dwa do jednego.
3:0
Pasy Grać!
Na mecz się nie wybieram. Mam nadzieję że przyniesie to szczęście. Z Katowicami też mnie nie było i wygrali. Oby się udało
- Edytowany
Ja na meczu z Katowicami byłem, to chyba muszę iść :-(
Z drugiej strony byłem też w Zabrzu.
Nie jestem przesądny, ale jeżeli ktoś ma się poczuć lepiej i pewniej - w tym sezonie jeszcze nie przegraliśmy ze mną na stadionie (fakt, nie bywam regularnie) :)
Sytuacja wygląda tak, że;
- jeżeli przegramy będzie już tragicznie (ocena 1 w skali 1-6);
- jeżeli zremisujemy, to będzie bardzo niedobrze (ocena 2 w skali 1-6)
- jeżeli wygramy to będzie dobrze ale nie najlepiej (ocena 4 w skali 1-6).
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2053868310307962944?s=20
ja pierdole z tą ofiarą henriksonem w obronie wiecznie
Stadion pusty, a do meczu pół godziny, nie lubię tego, no ale poniedziałek jest.
Trochę stres już jest, tylko zwycięstwo dzisiaj da spokój.
[quote]#post1724354 Stadion pusty, a do meczu pół godziny, nie lubię tego, no ale poniedziałek jest.
Trochę stres już jest, tylko zwycięstwo dzisiaj da spokój.[/quote]
Bo większość ludzi wchodzi na trybuny przy samym końcu 5-10 minut przed rozpoczęciem meczu, 9k sprzedane... więc nie jest zle.
Ten paralityk w ataku znowu ,ale rozumiem nie ma kogo dać .
Filipiakowa elegancko sobie siedzi..
Sędziowie dziś to kwintesencja kurestwa, skichuj i varciniak.
tylu murzynów w radomiaku ze nie ma bata ze my to wygramy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)