[quote]#post1742970 Al-Amari jest tragicznie słaby w tym sezonie[/quote]
Może jak raz wszedłby z ławki to dobrze by mu zrobiło.
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Trenerze - wytrwalosci i musi Pan poukladac jakos inaczej ten srodek pola. Al Amari - tragicznie gra i biega bardzo wolno. Mati niestety nie ma sil na wiecej niz 30-40min. W II polowie w srodku pola, to byla gra w stojonego...
https://x.com/Piotrek26386895/status/2093975751334715591
Świetna analiza.
Ciekawy jestem jak wygląda ich skuteczność na treningach. Czy na treningu potrafią pokonać bramkarza.
Pewnie tak bo strzelają Ravasovi 😉
Kolejny trener się trafił z dupy... Idź chłopie w pizdu.
Podaj się do dymisji miej HONOR
Przykro mi bardzo że trafiłeś na taką bandę niedorajd, którzy nie potrafią kopnąć w bramkę. Bardzo pozytywne wrażenie na mnie robiłeś do tej pory, gra wygląda przyzwoicie, niestety mamy w składzie debili, którzy zaraz Cię zwolnią. Pewnie zanim wrócę na stadion to już Cię nie będzie także dzięki za utrzymanie i wiele zdrowia i cierpliwości, nie zazdroszczę, ja bym ich za dzisiaj po mordach wystrzelał na Twoim miejscu.
Trafiłeś w bagno, współczuję 😪
Nic nie zrobisz .. 2/3 składu się do niczego nie nadaje ..Z czym do ludzi kurwa? To naprawdę będzie ostatni rok w ekstraklasie..
Po meczu z Wieczystą biłem brawo Panie trenerze. Że jest charakter kurwa wreszcie że jest drużyna z jajami. Ale Radom pokazał noszalsncje, bramk takiej zaciętości tzn zemba. A dziś w Pruszkowie odjebaliscie pańszczyznę. Współczuję trenenowac takie pizdy ( oprócz kilku graczy Traore,Hasic,) ale wyjeb Pan kilku w kosmos paralityków...Bo za 3 tygodnie przerwa na kadrę moze Pana nie być.
- Edytowany
Kaweh nie idzie na kawe, Klich słaby poza stałymi fragmentmi gry niestety emerytura z Glikiem.
Idę na portera mam na myśli coś mocniejszego, nie mylić z postacią.
- Edytowany
Może jednak.nie.problem trenera, a samych zawodników po kolei ?
Ewidentnie to Nasz główny problem.
https://x.com/MaciekSerdak/status/2095408145543594323
nasz głowny problem to właściciele, prezez i zarządzający.
Nie widać w grze Cracovii realizacji jakiegoś planu. Akcje wydają się przypadkowe. Wyniki przypadkowe. Raczej złe niż dobre. Nie widać by trener konsekwentnie układał klocki i by zaczęła wyłaniać się jakaś budowla. 3 słaby mecz pod rząd
czas pogonić tego patałacha
To on zatrudnia Arysa? On kazał Perkovicovi grać ręką 2 mecze z rzędu i spudłować karnego?
Dziś graliśmy z wyżej notowanym rywalem i był mecz na remis. Przesądziło drukowanie Arysa śmiecia. We wcześniejszych meczach było widać pomysł, były akcje tylko patalachy nie potrafią strzelać. Miały być wzmocnienia a przyszedł napastnik gorszy od Zahira i Batum2
Będziesz pisał te usprawiedliwienia, a to sędzia, a to nie ten transfer, a to deszcz, a to pech, do samego spadku. Jasne, jest wiele problemów, ale on nic sensownego nie daje od siebie.
W porównaniu z tym co graliśmy za Eisnera poprawa jest znaczną
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)