Trochę ogólników, ważność SFG , o urazach trener nie chce rozmawiać . Chwalił zawodników za podejście do treningów .
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Ja odniosłem wrażenie, że trener był jakby zdziwiony pytaniami kwiatu dziennikarstwa o to jak to możliwe, że wszedł w ten projekt.
Poziom dziennikarzyn na konferencji - absmak totalny. Trener sprawia dobre wrażenie, ale wiadomo, punktów za to nie rozdają.
Najlepiej zgasił wszystkich odpowiedzią na pytanie o właściciela i zamieszanie w klubie. Był bardzo zdziwiony, powiedział wprost że jego bezpośredni kontakt to dział sportowy. Właściciela nie musi znać i w swoim dotychczasowym doświadczeniu poznał może jednego właściciela i rozmawiał z nim 5 minut. Czyli gabinety nie stanowią wymówki do złych wyników
Może w poprzednich klubach dyrektorem generalnym nie był nosiwoda a prezesami turecki Flip i Flap. Ja już nie mam żadnych nadzieji co do tego projektu.
Oglądnąłem konferencję. Mądry, normalny facet. Życzę mu powodzenia
Muszę przyznać że wywarł dziś na mnie świetne wrażenie czego nie można powiedzieć o "dziennikarzach" z tymi wislackimi scierami na czele. Nie chce nic zdradzać i liczę że element zaskoczenia da nam te 3 punkty. Gdybym był kibicem piłki nożnej to bardzo chciałbym być na jutrzejszym meczu z ciekawości.
Moja żona mówi, że jest przystojny, bardziej niż Elsner ;).
Po obejrzeniu konferencji trener wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, oszczędny w słowach (nie jak poprzednicy),konkretny, jak to się jeszcze przełoży na wyniki to strzał w dziesiątkę
prosze nie wystawiac tej kaleki henriksona
Trener wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, zwłaszcza jeśli idzie o jego wizję budowania ducha drużyny, jego podejście jeśli idzie o sprzedawanie zawodników i kontakt z właścicielem - gdzie uciął głosy lamentu.
PS. Trener od SFG brzmi obiecująco, może znowu zaczniemy stwarzać przy stałych fragmentach gry jakiekolwiek zagrożenie pod bramką przeciwnika.
Robi lepsze wrażenie niż Elsner, nie gada głupot pod publiczkę, twardo stoi na nogach. Ładnie gasi psich pismaków. Narazie same plusy.
Ja już się nie dam po raz kolejny otumanić słodkim pierdzeniem. Jak zaczniemy grać jak ludzie i wygrywać, to będę mówił, że zajebisty trener. Czekam na efekty, nic innego mnie nie interesuje: ani ręce w kieszeniach, ani nieskazitelna fryzura, ani znajomość języków.
Jak w 5 meczach zrobi 10 punktów to będę chwalił trenera i zmianę,coś czuję że za te wszystkie piękne słowa co padły o byłym trenerze dzisiaj karma nas dojedzie i będą becki.Gadac to on może pięknie na konferencji ale boisko zweryfikuje,także do roboty Czerkawski
Na początku z reguły trenerzy wypadają dobrze, bo nie ma jeszcze presji wyników. Jak dostanie w czapkę dwa/trzy razy to gadka się zmieni.
Mam jednak nadzieję, że będzie inaczej, coś w tym gościu jest, taka aura tajemniczości, ale wydaje się być stanowczy. Oby potrafił dodać naszym zawodnikom odwagi.
Na te ostatnie kolejki musi być pełna koncentracja wśród naszych chłopców, każdy indywidualny błąd może być gwoździem do trumny. Muszą się wzajemnie napędzać, zachować kolektyw, grać jako całość.
Rękę trenera na drużynie to będzie można wypatrywać w nowym sezonie, teraz to nie miejsce i czas.
Na wp sport pojawił się artykuł, oczywiście tuż przed meczem i po dobrej konferencji naszego trenera, w którym wyciągają mu negatywy, oczywiście w stylu domysłów i przypuszczeń. Wiadomo że wczoraj już trener podpadł dziennikarzynom, jak zapytał.... Czy może wymieniać klub w którym nie ma problemów lub nie było
[quote]#post1721676 Jak w 5 meczach zrobi 10 punktów to będę chwalił trenera i zmianę,coś czuję że za te wszystkie piękne słowa co padły o byłym trenerze dzisiaj karma nas dojedzie i będą becki.Gadac to on może pięknie na konferencji ale boisko zweryfikuje,także do roboty Czerkawski[/quote]
Zacytowałem sam siebie niestety 😬trener top
Po tym co trener zobaczył na żywo, nie na treningu, to za tydzień spodziewam się kilku zmian w wyjściowym składzie.
Minchev i Batoum nie mają prawa wyjść na Lubin
Problem w tym, że ktoś musi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Jake Blues, wrobelson, Goście (2)