No Fabian jak ty mnie zaimponowałeś.
-
-
GKS Katowice vs Cracovia, niedziela 1 marca 2026, 17:00
Pozwolę sobie zauważyć, że we wszystkich 4ch seriach jest 1-1.
W rolę "adwokata diabła" teraz wejdę, ale ja generalnie od lat nie kumam czemu w plastikowej gramy 2-2-1-1-1 a nie "na zmianę".
[quote]#post1713834 No Fabian jak ty mnie zaimponowałeś.[/quote]
To Damian był. po prostu (cytując Mickiewicza) "fleszskor duby smalone bredzi" 😀
Że też pojechałem do Katowic wczoraj zamiast dzisiaj, a po wczorajszym na dzisiejszy już mi się odechciało...świetny mecz, prawie zawału dostałem przed TV.
- Edytowany
Było pisane nie jechać w sobotę, jechać na niedzielny 😋
Czyli jednak da się
Brawo
Hokej jest piękny po wczorajszym blamażu chyba można śmiało powiedzieć - super niespodzianka
Jestem z naszych tak cholernie dumny. Jak w samochodzie flashscore mi dał powiadomienie, że te karne były udane to tak ryknąłem z radości, że się aż teściowa na tylnym siedzeniu z babcią zląkły, że mnie jakiś szatan opętał.
Fantastyczny rollercoaster na trybunach Małego Spodka. 55 minut bardzo konsekwentnej naszej gry, popartej świetnie grającym Lipiainenem. Potem na chwilę szczęście uśmiechnęło się do gospodarzy. Dogrywka to samo, my w przewadze, oni w przewadze, ale bez bramek. Karne. Tracimy, od razu odrabiamy. Potem nikt nie potrafi przechylić. A w „dogrywce” karnych Kapica genialnie dobija gieksę.
Dawno nie byłem na ligowym hokejowym wyjeździe, ale jestem mega zadowolony, że akurat na ten się wybrałem. Sztos! I mega gratulacje dla drużyny! W środę walczymy dalej!
[quote]#post1713841 [quote]#post1713834 No Fabian jak ty mnie zaimponowałeś.[/quote]
To Damian był. po prostu (cytując Mickiewicza) "fleszskor duby smalone bredzi" 😀[/quote]
To rzeczywiście moja pomyłka bo zaufałem flaschcore, ale tym bardziej zaimponował mi starszy z rodu Kapiców bo to tej pory w karnych był "bezobjawowy"😄
Brawo PASY brawo!!! To całkiem inny mecz i inna drużyna niż w sobotnie popołudnie. Montgomery to rasowy snajper i bardzo mocny filar naszej drużyny, no i Santeri wrócił do swojego wysokiego poziomu do jakiego nas przyzwyczaił. Trenerzy zafundowali nam potężny dreszcz emocji , no bo żeby próbować dowieźć wynik z pierwszej tercji do końca meczu? W hokeju? No ludzie! To się naprawdę rzadko udaje. Na szczęście drużyna zagrała konsekwentnie z zimną krwią wszystko prawie do samego końca. Jak już doszło do najazdów, to byłem w 80% pewny, że wygramy, bo karne, to taka pięta Achillesowa Katowic. Na szczęście w naszej bramce stał dobrze dysponowany Lipiainen a kropkę nad i postawił bezbłędny Damian Kapica.
Mam wielką nadzieję, że na S7 w środę i czwartek będzie już TYLKO lepiej. 💪 💪🏽 💪🏿
Czy dobrze wnioskuję z wpisów powyżej, że stan play off po dwóch meczach w Katowicach jest 1-1, teraz gramy 2 mecze w Krakowie, a ogólnie do 4 zwycięstw?
Damian jak Gustaf Berling 😎
[quote]#post1713869 Czy dobrze wnioskuję z wpisów powyżej, że stan play off po dwóch meczach w Katowicach jest 1-1, teraz gramy 2 mecze w Krakowie, a ogólnie do 4 zwycięstw?[/quote]
tak
Dzięki
Brawo, przynajmniej legniemy z honorem, a nie tak jak w poprzednim sezonie.
https://x.com/PZHL/status/2028395428014588025
[quote]#post1713890 Brawo, przynajmniej legniemy z honorem, a nie tak jak w poprzednim sezonie.[/quote]
Kolego we wszystkim jesteś takim pesymistą. Gdzie u Ciebie duch kibica? Jasne, że Katowice są dalej zdecydowanym faworytem w tej rywalizacji, ale w sporcie nie takie cuda się zdarzały. Zagraliśmy bardzo konsekwentny mecz w niedzielę, jeśli powtórzymy to w środę i szczęście nas nie opuści to gieksie się zrobi ciepło. Co szkodzi wierzyć i mieć nadzieję?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)