[quote]#post1714791 Zacząłem się bać najgorszego ...[/quote]
Spadku? No i co? To spadniemy. Co za różnica być klubem bez ambicji w ekstraklasie czy I lidze? Tu i tu możesz się kompromitować i nic nie znaczyć.
-
-
Legia Warszawa 1 - 0 Cracovia, niedziela 8 marca 2026, 20:15
Haha jaka mordercza walka o utrzymanie? 😆 Przecież oni nie walczą chyba, że z piłką.
Niektórzy twierdzą, że Elsner ich "zajeżdża" na treningach, zamiast ćwiczyć taktykę i nowe warianty gry.
[quote]#post1714779 Można by zapytać co oni robili na obozie ?[/quote]
Pewnie tak pracowali żeby pik formy był na Mistrzostwa Świata.
@Rock#1477
Uważasz że Probierz wróć ;) ??
Lajkonik odpiął temat globalnie.
W 3 lidze grali z większym zaangażowaniem i ambicją niż te panienki dzisiaj. Z tymże wtedy to były chłopaki dla których gra w Cracovii nawet za darmo była zaszczytem i chlubą. Dzisiaj oni mają w dupie grę i naszą Cracovię, liczy się tylko ich stan konta. Dlatego może przy najbliższej okazji trzeba uświadomić tym panienkom czym dla nas jest ten klub.
- Edytowany
Po co było się pozbywać Kroczka jak chyba jest jeszcze gorzej jak było. A Elsner na bank kosi więcej z klubu gdzie i tak nie ma na nic siana
- Edytowany
trza ochłonąć
i zrobić przerwę od tego
mam juz spore doświadczenie,
a tak swoją drogą najwiekszy progres w lidze ewidentnie Lechia, jakoś podobnie ich projekt startował z naszym?
Na ostatnie 5 spotkan, zdobylismy jedynie - UWAGA - 3 punkty !!!!
Czyli zrobimy jeszcze 6, powinno wystarczyć, na styk. Super....
[quote]#post1714802 @Rock#1477
Uważasz że Probierz wróć ;) ??[/quote]
Skoro diabelskie nasienie Tabisz mógł zadebiutować w 1 składzie to mnie już nic nie zdziwi.
Szlak człowieka może trafić po takim meczu.
Elsner powinien się wytłumaczyć, prezea nie ma to może wiceprezesom jaki ma Plan, aby Cracovia była w ŚRODKU TABELI.
Wielki zawód Trenerze.
Największy plus dzisiejszego meczu to oprawa z bardzo oryginalnym pomysłem i super wykonaniem. Cała reszta bez komentarza...
Brak ataku, brak ataku, brak ofensywnych graczy w drugiej linii umiejących strzelać. Cracovia jest po prostu bezzębna. Nie ma czym ugryźć przeciwnika.
Alarm czas zacząć. Elsner zbyt uległy i chyba nie daje rady.
[quote]#post1714715 Nie spadniemy. Chyba, Arka i Termalika są jednak gorsze. Brakuje mi tylko tego trzeciego...[/quote]
No właśnie... Termalika i niestey Arka to wg mnie niemal pewni spadkowicze. Legia nie spadnie, to niemożliwe. A Widzew zaczął punktować... Jak w najbliższych meczach nie zdobędziemy punktów, może być bardzo gorąco! Tfu, na psa urok!
Jak jutro Arka wygra to 5 punktów zapasu do strefy spadkowej.
Kibicowsko jeden z lepszych wyjazdów w ostatnim czasie
Piłkarsko jeden z gorszych meczów w ostatnim czasie.
Po porannej prasówce cieszę się że poszedłem spać po pierwszej połowie, wyspany i głowa spokojniejsza .Walczymy dalej ale o co…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)