Już nie mogę czytac tych wszystkich złotoustych.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Skoro jest tak super i profesjonalnie, to dlaczego jest tak kurwa chujowo i nieprofesjonalnie...??????????????????????????
- Edytowany
Nie mogli Prezesa Klubu znaleźć,istna komedia,ciekawe czy Platek rozmawiał z jakimś kandydatem w cztery oczy..... czy przez telefon tylko.
Niech oni wszyscy wydupcają.
- Edytowany
Tytuł wątku jest już nieaktualny
Teraz to bardziej turecki kuglarz
No i czym się matrwić?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786807723-351.jpg[/img]
Odwoławcze procedury od kurwa czego?
Chyba chodzi o odwołanie trenera, szkoda że nie Trąbalskiego.
- Edytowany
Jak wyjebią trenera i będę szukać nowego z takim zaangażowaniem jak szukali prezesa to może być cyrk na kułkach.
A na koniec okaże sie za Colak zostanie trenerem.
Czy ktoś mu zadał na tym spotkaniu pytanie gdzie jest kurwa sponsor główny? I gdzie jest sponsor na nazwę stadionu?
[quote]#post1739299 Ciekawy wywiad z prezesem, choć nie otrzymujemy odpowiedzi na najważniejsze dla nas pytania. Czy to Pan redaktor bał się zapytać, czy też to była ustawka?
http://terazpasy.pl/Wywiady/wywiady_teraz_pasy/TerazPasyWYWIAD-Prezes-Murat-Colak-Chce-poukladac-Klub-tak-aby-byl-jak-najsilniejszy[/quote]
Z tego wywiadu dowiedziałem się, ze się organizujemy bo np. obieg faktur w klubie był papierowy a dla takiego klubu jak Cracovia to pierwszoplanowa sprawa.. Nie ma żadnych kłopotów a te o których piszą dziennikarze to świadczy o wielkości klubu. Tak, jesteśmy wielkim klubem i dziwię się ,tylko że nie padło słowo o klubie globalnym. Kasa czeka na wydanie i od chwili gdy stołek prezesa został opanowany przez pana Colaka wszystko będzie szło w dobrym kierunku bo przed tym momentem nie mógł się wykazać. A jak kasy braknie to pan Płatek dosypie.
I tak uspokojony mogę spać spokojnie bo o wszystkich sukcesach które teraz spłyną na kibiców będą informować.
Ja się z tego wywiadu nie dowiedziałem nic co jest istotnego dla 99% kibiców. Korporacyjne pierdolenie.
Po przeczytaniu jest spokój, można iść spać.
- Edytowany
Po Filipiaku struktury naprawiał ptyś.
Po ptysiu struktury naprawia Colak.
Po Colaku...itd itp
Jeden wielki pierdolony plac napraw...
....
Zobaczymy jutro co pokaże Bob Budowniczy i Ska.
...
Ja jestem inżynier serwisu. Robotyka i mechatronika. Certyfikatów w huj.
Jak Murat potrzebujecie fachowca to jestem gotów.
Już mnie kurwa krew zalewa od tego korpo pierdolenia!!!
- Edytowany
Zarząd Cracovii z 1947 roku czyli kiedy Cracovia była największą potęgą sportową Krakowa (2 lata przed stalinowską reorganizacją polskiego sportu): [b]płk dr Ignacy Izdebski kierownik sekcji piłkarskiej ostatniego mistrza Polski z Cracovią z 1948 - [/b]uczestnik wojny polsko-bolszewickiej i kampanii wrześniowej, [b]dr Aleksander Moroz - prezes sekcji lekkoatletycznej drużynowego mistrza Polski z 1946 roku - wychowawca pokoleń wybitnych lekkoatletów,[/b] [b]Stanisław Żur prezes Cracovii bezgranicznie oddany tradycji i historii Cracovii (wyrzucony przez komunistyczną bezpiekę z klubu), dyr Zygmunt Chruściński - świetny przedwojenny napastnik Cracovii[/b] i wielu innych zasłużonych dla Cracovii i polskiego sportu. Co łączyło tych wszystkich ludzi? Że byli bezgranicznie oddani Cracovii, z całego serca kochali ten klub, pracowali dla Cracovii najlepiej jak potrafili, byli zjednoczeni, solidarni i mieli poparcie krakowskiego środowiska sportowego. Bo Cracovia to był wyjątkowy klub, który łączył ze sobą idee sportowe, patriotyczno-moralne, duchowe i intelektualne.
[b]Życzę Panu Panie Prezesie by byli Oni dla Pana wzorcem i aby Pan przynajmniej w połowie osiągnął dla klubu to co każdy z nich! [/b]
W tamtym czasie przez 4 lata Cracovia zdobyła 9 tytułów drużynowego mistrza Polski (nie licząc indywidualnych) w 6 dyscyplinach sportu i była najbardziej utytułowanym krakowskim klubem. Siła Cracovii w konsolidacji i szacunku dla tradycji i wartości humanistycznych w sporcie, lojalności i wierności!
No właśnie, ciekawe, czemu w tym wywiadzie, prowadzonym przez pasiastego dziennikarza, nie padło żadne konkretne pytanie o sponsora głównego oraz sponsora stadionu.
[quote]
Z tego wywiadu dowiedziałem się, ze się organizujemy bo np. obieg faktur w klubie był papierowy a dla takiego klubu jak Cracovia to pierwszoplanowa sprawa..[/quote]
To raczej nie o faktury chodziło bo od lutego nie ma papierowych faktur bo jest KSeF wprowadzony przez Ministerstwo Finansów a nie Colaka.
- Edytowany
Sadczuk to tłumaczył mniej więcej na spotkaniu, że musi papiery podpisywać ręcznie, dziennie przechodzi przez niego kilkadziesiąt papierów do podpisania, gdzie normalnie się to robi podpisami elektronicznymi i tego typu rzeczy. W każdym razie brzmiało to na spore zacofanie faktycznie i dobrze, że to poprawiają. Ogólnie jak to tłumaczyli, to rzeczywiście cały "back office" wygląda słabo, dobrze, że pracują też nad tym, ale myślę, że to nie jest kluczowe dla postawy drużyny na boisku, a transfery jednak tak.
Ptyś o tym mówił w 5 dwugodzinnych wywiadach, że on unowocześnia księgowość i struktury. Ale chyba się mu przez te dwa lata nie udało widocznie.
[quote]#post1739360 No właśnie, ciekawe, czemu w tym wywiadzie, prowadzonym przez pasiastego dziennikarza, nie padło żadne konkretne pytanie o sponsora głównego oraz sponsora stadionu.[/quote]
Bo się kurwa Nowak bał że mu akretydacje cofną...
I co, będzię wyścig wiewiórek po scianie komentował...?
Lepiej pytać o chujowiny niż konkrety...
- Edytowany
Poprzedni Prezes takie same kocopoly gadał, o tym że stadion będzie rozbudowywał, tylko ten cholerny Wawel mu przeszkadza, że struktury będzie budował, że zastal Cracovia drewniana a chce zostawi murowaną etc
Takie farmazony, ten też wiele nie powie. Od ptysia różni się tym, że nie nawija makaronu na uszy i nie wyskakuje z lodówki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)