20 lutego (piątek):
Piast Gliwice - Motor Lublin, godz. 18:00, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa)
21 lutego (sobota):
Raków Częstochowa - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 15:00, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa)
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin, godz. 17:45, sędzia: Wojciech Myć (Lublin)
Legia Warszawa - Wisła Płock, godz. 20:30, sędzia: Jarosław Przybył (Kluczbork)
22 lutego (niedziela):
Arka Gdynia - GKS Katowice, godz. 12:15, sędzia: Paweł Malec (Łódź)
Jagiellonia Białystok - Radomiak Radom, godz. 14:45, sędzia: Damian Sylwestrzak (Wrocław)
Korona Kielce - Lech Poznań, godz. 17:30, sędzia: Piotr Lasyk (Bytom)
23 lutego (poniedziałek):
Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin, godz. 19:00, sędzia: Sebastian Krasny (Kraków)
-
-
Pozostałe mecze 22 kolejki ekstraklasy 2025/2026
O, w pierwszym meczu Kwiatkowski.
To, że ten tendencyjnie sędziujący człowiek nie dostał kilku spotkań karencji, uważam za skandal.
Pomyłki się mogą każdemu zdarzyć, ale tu - ze względu na to, jakie były te pomyłki i ile ich było - ciężko mówić o pomyłkach. To było co innego.
Jak jeszcze człowiek sobie przypomni derby sprzed lat...
Ja bym mu zadał pytanie, czemu on tej Cracovii tak nie lubi?
Motorynka do przerwy prowadzi 1-0
Odpaliłem statystyki 2 połowy Rakowa i z tego co widzę to Termalica nacierała mocno całą 2 połowę, ale jakoś i tak dowiezli to 1:0.
3 pkt dla Rakowa i 4 miejsca wyżej w tabeli. Remisami to można się utrzymać bezpiecznie.
Raków póki co wygrał na wiosnę z tym samym rywalem co my wygraliśmy, a tak to też głównie remisy.
Paprykarze wcisnęli w końcówce gola z karnego.
Dziwne uczucie oglądać mecz i chcieć żeby obie drużyny przegrały. To samo będzie w Legia - Wisła.
Jeśli dziś legła nie wygra, to zwycięstwo rybiej puszki, porażka Górnika i nasze własne ambicje złożą mi się w składną i obiecującą całość.
Spadnie Arka, Terma i ktoś 3. Nie wierzę w ległe i widzew
[quote]#post1712365 Jeśli dziś legła nie wygra, to zwycięstwo rybiej puszki, porażka Górnika i nasze własne ambicje złożą mi się w składną i obiecującą całość.[/quote]
Ta całość może być obiecująca tylko w wypadku wygrywania własnych meczy. W przeciwnym razie zaczną nas mijać w tabeli Radomiaki i Lechie...
Legia już 1-0. Trzeba szukać pozytywów. Przy wyniku 2-0 wyprzedzimy Płock. 😁
Jeżeli ktoś wierzył w to że Legia spadnie to w ogóle nie zna się na piłce
1-1 🙂
To, że Płock i Zabrze odpadną to było raczej pewne, jeszcze Lubin, w górę będzie szedł Raków i Lech, i jeżeli oczywiście my też nie odpadniemy to z nimi będziemy się bić o pierwszą trójkę.
A jeżeli chodzi o spadek to trudno wyrokować, ale boję się, że legła się wywinie spod topora.
to takie wzruszające jak oni sie cieszą z tych punktów w stolycy
Płock po serii hurtowych remisów (tak, wiem, my też zbyt często "zadowalamy" się 1 punktem), zaraz zacznie serię meczów zaznaczanych w statystykach na czerwono.
Swoją drogą, jak jutro Arka wygra, to dalej po tej kolejce miejsca spadkowe będa wyglądać wybornie
- Edytowany
[quote]#post1712378 to takie wzruszające jak oni sie cieszą z tych punktów w stolycy[/quote]
Masz na myśli komentatorów?
- Edytowany
Ja dalej mam nadzieję że Legia spadnie, i owszem nie znam się na piłce, to jakiś kulwa obowiązek jest czy co?
- Edytowany
Jak narazie wszyscy zagrali dla nas, oprócz nas 🙃
Jeszcze grać nie zaczęli, a Arka już w pałe.
Do boju ARKOWCY.
W Gdynii boisko też fatalne..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)