Ten gość nie powinien nigdy powąchać boiska w ekstraklasie, przypominają mi się czasy agentów z obwoźnymi Murzynami z łapanki, tylko wtedy tacy odpadali na meczach testowych, ten jakimś cudem się załapał i chyba sam nie wierzy gdzie jest.
-
-
Jean Batoum. Witamy. Powodzenia w Pasach!
Lepszy jest Carpentier na leżance
Ale dlaczego wyżywacie się na tym biednym Murzynie? On się raz machnął, oczywiście kompromitująco, ale jakieś tam atrybuty ma, znacznie większym problemem jest ten pierdolony przybłęda Minchev, który dziś spierdolił właściwie wszystko co mógł.
I wiem, nie powinienem wyzywać typa, który nie ma żadnych papierów na grę na tym poziomie, powininem tych, którzy go tu sprowadzili, ale piszę tu, bo jedziecie po Botoumie, a on przy Minchevie jest wirtuozem kurwa futbolu
już bez przesady, Minchev jest zwyczajnie po kontuzji bez jakiegokolwiek czucia piłki. Powinien wchodzić na końcówki i zagrać w rezerwie... a że nie ma kto grać no to padło na niego. W przeciętnej formie z jesieni strzeliłby dzisiaj przynajmniej jednego gola.
A Batoum... no cóż. Gość nie ma ani techniki ani wybitnej szybkości czy skoczności. Generalnie nie ma na dzisiaj nic co by uprawniało jego grę. Natomiast było w historii piłki od groma napastników, którzy też nic nie mieli a strzelali dużo goli. Niestety to chyba nie jest ten przypadek.
Jeżeli lew go nie dogonił na sawannie, to nie dlatego, że jest szybki, lwy po prostu nie jedzą padliny, a ten gość jest piłkarską padliną.
Nie nie jest Mincheva i Batmana dzieli przepaść. Minchew nie jest wirtuozem ale jak ktoś nie widzi różnicy w poruszaniu się po boisku i technice między nimi to kieruje się tylko emocjami.
Może ku...wski z gorszej strony błoń opłaca jego "wyczyny"..
[quote]#post1720717
W systemie „Pasów” ma pełnić rolę egzekutora, wykorzystującego prostopadłe podania od pomocników oraz dośrodkowania z bocznych sektorów boiska.
Cracovia.pl[/quote]
No nie da się ukryć, dziś była poglądowa demonstracja tej zapowiedzi
- Edytowany
On grać piłką nie umie, ale przeszkadza obrońcom i z tego się jako tako wywiązał.
Jakiś tam jego wpływ był na to, że Minczev miał okazję spierdolić 4 setki. Kompromitujące jedynie było gdy dośrodkowania przeszło mu między nogami.
Ja się nie zdziwię, gdy w kolejnym meczu znów będzie w podstawie.
Przyszedł bo był tani, drogie struktury, drogi trener tani zawodnicy - recepta na sukces. Przy takich skrajnościach to nie ma szans żeby coś wyszło. Widzew poszedł w drugą skrajność i wygląda to podobnie
Nie wyszło mu nic dzisiaj ale chęci nie można odmówić.... W sytuacjach bramkowych zachował się jak neptyk ale widać było jego radość z wywalczonego punktu gdy wbiegł na murawę po golu na 1-1 podobnie jak Traore. Mimo wszystko nie widać żeby był dobrym napastnikiem.
- Edytowany
Michael Djabong z III ligowej Cracovii nakrył by go czapką!
Wódz go ojebał za paczkę fajek i się cieszył że się go pozbył.
Ja wiedziałem że chłop będzie kaleką w momencie w którym sam ogłosił swój transfer, zanim jeszcze zrobiła to oficjalna. Zresztą nie wiem jak Wy, ale widać po jego mimice twarzy, że na tym boisku jest zupełnie z przypadku.
Dokładnie, lepiej grać Kamerim tylko trener mówił na konfie że brakuje zawodnika co umi grać tyłem. Zahir też nie umie, a Bogacz chory. Ale nauczyli zahira w 4 dni grać głową, szacun
Umiejętności na 5 ligę , grając nim gramy w 10 szybki nic więcej
Koszmarnie zachował się mijając z piłką zwłaszcza za drugim razem ale poza tym w polu nie zagrał najgorzej. No cóż..., W Pogoni za to Mukairu mógł w 83 min przypieczętować im niesprawiedliwą wygraną ale zamiast do pustej bramki trafił w słupek. Mieliśmy w tym meczu tyle pecha, co też szczęścia.
Biega szybko, walczy.
Może jeszcze coś mu się uda.
Silny, szybki, tylko szkoda, że ma problemy z grą w piłkę ...
- Edytowany
Przypomnę, że temu klockowi hebanu zawdzięczamy w 50% ostatnie zwycięstwo jakie odnieśliśmy i być może w efekcie, ewentualne, utrzymanie, więc pamiętajmy, że raz na jakiś czas strzelba może wypalić sama i nie wyzłośliwiajmy się słownie nad jego "kunsztem". Może w końcu coś się od niego właściwie odbije. Ja w każdym razie trzymam kciuki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)