[quote]#post1696847 Kurwa, chyba przestanę chodzić na mecze. Siedzę sobie w knajpie na wyspach Fryzujskich i co sprawdzam wynik to jedna bramka więcej dla nas. :-)[/quote]
Zostań tam please do końca rozgrywek😁
-
-
Cracovia 2 - 0 Raków Częstochowa, sobota 18 października 2025, 20:15
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
0 głosów
0 głosów
0 głosów
10 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
13 głosów
0 głosów
2 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
Brawo, mecz poprawny bez fajerwerków z dobrym wynikiem, dopisane 3pkt, od jutra/poniedziałku praca i jazda po następny skalp.
Same pozytywy:
-bardzo dobry mecz
-Stoilkowic przypomniał o sobie
-Perkowic , kolejny gol
-Oskar Wójcik czyścił pole aż miło
-Michał Rakoczy- miło Cię znowu widzieć
-Ajdin wrócił !
Z minusów- tydzień musimy czekać na kolejny mecz
Martin Minchew zamawiam koszulkę :) z Perkovicia mam nadzieje przelew już poszedł. Jebać pogoń maczetami :)
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Chyba nasz najlepszy mecz w rundzie/ jak do tej pory/ , Luka taktycznie zjadł Papszuna na kolację . Medaliki bez sztycha .
Ale, jakim cudem ten zespół przegrał w Gdyni ?
Jaki ten Papszun musi być wqrwiony ? Podbierał naszych co sezon,żeby na Ziemi Świętej nie przegrać,w końcu kupił sobie w tym sezonie trenera,który miał mu zdradzić ,co polewał w autobusie po wygranych meczach,a i tak wszystko o doope rozbić ..brawo panowie ! świetna robota !
[quote]#post1696854 Cracovia 2 WPR 0 tak się to kończy jak za asystenta trenera bierze się piłkarskiego Dyzmę 😉[/quote]
Sterby, jak Cię lubię, przegiąłeś.
Po pierwsze, trzeba mieć szacunek dla Kroczka. Gdy wszedł w drużynę, wisiała nad nami poważni groźba spadku. Debiutujący jako trener w ekstraklasie osiągnął sumarycznie naprawdę ładny wynik. I runda zimowa była naprawdę dobra, lato gorzej. Ale było OK, rozstaliśmy się bez żadnych awantur, on jest taki "były" do którego czuję sympatię. Nie tylko ja, jego nazwisko było dziś skandowane.
Poza tym, tam akurat rządzi niewątpliwie Papszun.
Twój post był co najmniej nieelegancki. Lubię Cię, więc nie napiszę ostrzej.
Piździaków to był najsłabszy przeciwnik jaki przyjechał w tym sezonie do Krakowa, a być może nawet i w tym roku. Z trybun nawet przez chwilę nie czułem, że mogliby nam zagrozić, zagrali ten mecz na stojąco, po pierwszej bramce w okolicach 40 minuty w bocznych sektorach to ich rozgrywalismy jakbyśmy podawali sobie między pachołkami.
Zasłużone zwycięstwo, wolicjonalnie wróciliśmy do swojego poziomu, Ajdin wrócił i myślę, że w Szczecinie już może nawet zacząć w 1 składzie skoro już dzisiaj dostał minuty. Brawo!
Seba Madejski musi popracować nad podaniami, to był dzisiaj jedyny element, który tak naprawdę mógł stworzyć jakaś sytuację dla przeciwnika, gdy rozgrywając od tyłu niedokładnie podawał lub z krótko wybijał.
Bardzo ważne 3 punkty... TO SIĘ LICZY... Trudno wyciągać jakiekolwiek wnioski po tym meczu. Nie daliśmy pograć rywalowi i wykorzystaliśmy swoje sytuacje jedynie dwie w tym meczu....
[quote]#post1696878 Chyba nasz najlepszy mecz w rundzie/ jak do tej pory/ , Luka taktycznie zjadł Papszuna na kolację . Medaliki bez sztycha .
Ale, jakim cudem ten zespół przegrał w Gdyni ?[/quote]
Swietny komentarz, Papszun zjedzony!!! Teraz przy następnym meczu Luka musi tylko go wys...
- Edytowany
[quote]#post1696878 Chyba nasz najlepszy mecz w rundzie/ jak do tej pory/ , Luka taktycznie zjadł Papszuna na kolację . Medaliki bez sztycha .
Ale, jakim cudem ten zespół przegrał w Gdyni ?[/quote]
Ja tłumaczę sobie to faktem, że był to mecz na wodzie...a takie spotkania rządzą się swoimi prawami.
Postep w naszej grze jest niesamowity. Dzisiaj naprawdę miło się oglądało.
Dzisiaj Gts w mundurach przechodził samego siebie.
Ps. Kogo dotyczyła minuta ciszy dzisiaj?
@VelVet#5900
Minuta ciszy dla kibica Cracovii "Jowes"
[quote]#post1696856 [quote]#post1696847 Kurwa, chyba przestanę chodzić na mecze. Siedzę sobie w knajpie na wyspach Fryzujskich i co sprawdzam wynik to jedna bramka więcej dla nas. :-)[/quote]
Zostań tam please do końca rozgrywek😁[/quote]
I co chwila sprawdzaj wynik 😁
[quote]#post1696906 [quote]#post1696856 [quote]#post1696847 Kurwa, chyba przestanę chodzić na mecze. Siedzę sobie w knajpie na wyspach Fryzujskich i co sprawdzam wynik to jedna bramka więcej dla nas. :-)[/quote]
I co chwila sprawdzaj wynik 😁[/quote]
Zacznij chodzić na mecze a nie chwalić się na forum gdzie spędzasz urlop
- Edytowany
[quote]#post1696847 Kurwa, chyba przestanę chodzić na mecze. Siedzę sobie w knajpie na wyspach Fryzujskich i co sprawdzam wynik to jedna bramka więcej dla nas. :-)[/quote]
To ja miałem chyba gorzej, bo zamiast oglądać mecz to byłem pierwszy raz w operze. Niestety bilety z żoną dostaliśmy w prezencie kilka miesięcy temu. Ale humor mi dopisywał podczas powrotu z tej opery 😁
[quote]#post1696908 [quote]#post1696906 [quote]#post1696856 [quote]#post1696847 Kurwa, chyba przestanę chodzić na mecze. Siedzę sobie w knajpie na wyspach Fryzujskich i co sprawdzam wynik to jedna bramka więcej dla nas. :-)[/quote]
I co chwila sprawdzaj wynik 😁[/quote]
Zacznij chodzić na mecze a nie chwalić się na forum gdzie spędzasz urlop[/quote]
Taka uwaga do leszeczka to akurat kulą w płot...
Zasłużona wygrana, Raków bezradny
I ani żeśmy się nie oglądnęli a już mamy 1/3 sezonu za sobą.
Ponownie okazuje się, że odpowiada nam gra z drużynami, które chcą grać w piłkę biorąc inicjatywę w swoje ręce. Wtedy możemy stosować swoją taktykę szybkiego ataku po przejęciu piłki na naszej połowie. Kompletnie nie odpowiada nam, gdy przeciwnik daje nam piłkę i świadomie mówi : grajcie. To jednak coś do dalszej poprawy i zadanie dla trenera.
Mnie osobiście cieszy, że zagrał Hasic i Rakoczy. Nasza ławka zaczyna wyglądać imponująco a w blokach startowych czekają jeszcze Charpentier i kontuzjowany Kameri. Po słusznie napiętnowanej postawie Sutalo w Gdyni, dziś udowodnił swoją przydatność w defensywie. Elsner znalazł miejsce dla Bosko i dla Piły. W ogóle dzisiejsza gra defensywna bez zarzutu, a Perković wyrasta na nie lada kozaka. Fajnie, że na meczu był Urban i mam nadzieję, ze zapamięta grę Oskara. Liczyłem, ze go powoła na mecz z Nową Zelandią, no ale nie gra w Legii, więc ma trudniejszą drogę 😀. Kop Klicha przy bramce na 1-0 to zagranie wzorcowej lagi. Jakiż on ma przegląd pola...
Nadal liczę na to, ze wiosna będzie wyglądać w naszym wykonaniu dużo lepiej co da efekt w kwalifikacji do pucharów. Warunkiem jest, by w najgorszym wypadku do czołowej czwórki nie stracić więcej niż 3-4 punkty. Oczywiście wynik lepszy mile widziany .
Niemniej najważniejszym jest nie patrzeć za daleko w przód, lecz skupiać się na najbliższym meczu. Teraz Pogoń, mecz z podtekstami...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)