[quote]#post1691753 [quote]#post1691747 "Gabriel rozpocznie od treningów indywidualnych, a do treningów z drużyną dołączy po około 3 tygodniach."
🙄
Tzn że do gry będzie pod koniec października?[/quote]
To pewnie nie zdąży przed 4 żółtkiem Filipa[/quote]
Myślę, że ta pauza będzie niedługo. Póki co Filipa pewnie Minchev na środku ataku zastąpi.
-
-
Gabriel Charpentier, zdrowia i wielu bramek w Pasach
Wygląda dobrze, umie strzelić z główki, piłka go szuka w polu karnym, a on się nie boi wsadzić nogi w gąszcz nóg i strzelić. Jak tylko będą go omijały kontuzje, to powinno być dobrze. no i jeszcze te barwy Parmy takie znajome...
Na ten moment transfer zagadka, i chyba nie można nazwać go bombą ostatniego dnia transferowego....martwi kontuzjogenność i obecny rozbrat z piłką. może lepiej było wziąć Rochę sprawdzonego na polskiej ziemi i do gry od zaraz.
Zdrowia Gabriel i bądź miłym zaskoczeniem.
Kolejny wydaje się dobry ruch transferowy i to w ostatniej chwili...
John Carpenter. Wierzę, że to będzie COŚ. ☺
21 dni później
- Edytowany
Nasz trenejro na konferencji zadowolony z postępów - Gabriel już normalnie trenuje z drużyną i możliwe, że wejdzie na końcówkę w rezerwach.
i to jest wiadomość!
6 dni później
Czyli na mecz pucharu Polski może zobaczymy go chwilę na boisku
@bu3o#7380 grał w rezerwach 45 minut - pewnie zagra z Rakowem w drugiej połowie
Myślę, że może w piątek w rezerwach znowu dostać minuty.
Po kontuzji potrzebuje trochę się rozegrać, poczuć piłkę. Ja się jak zwykle szykuję na tour de Rączna :)
19 dni później
Sory ma ktoś informacje co z nim? Gość przyszedł do sanatorium czy jak?
Była mowa o urazie mięśniowym, od tego czasu - cisza na morzu .
Ale od tego czasu już niby normalnie trenował, nawet zagrał 45 minut w rezerwach i strzelił bramkę. Coś mu się odnowiło?
Tak, właśnie ten podobno drobny uraz . Nastąpiło to na treningu , po występie w rezerwach .
Coś mi się wydaje że gość będzie bardziej szklany niż Van Buren..
dopóki Filip strzela, to nie ma presji, żeby go stawiać na nogi na już
w rezerwach potrzebny na wczoraj
Przydałby się jak najszybciej, bo Filip ma już 3 żółte.
5 dni później
Dalej kontuzja ?
Dalej, była mowa o ewentualnym powrocie do treningów od dziś .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)