mi przypomina Bobariko.
-
-
W Cracovii jest Bosko!
[quote]#post1698068 mi przypomina Bobariko.[/quote]
Ano był taki z początkiem lat 90-tych sprowadzony z jeszcze jednym zawodnikiem z Ukrainy (Olejnik)... Mało pamiętam ale przez mgłę kojarzę, że były to drewna sprowadzone by ratować drugoligowy byt opartej w 70% na juniorach drużyny. Juniorskiej drużyny ale mistrzowskiej.
W Cracovii jest bosko, w Polsce jest fajnie,
Niechże się Bosko wreszcie ogarnie,
Niech Twoje niemrawe skoki do główki
Nie będą jak wygibasy miękkiej parówki,
W murze też nie ma co się uchylać,
Pasom wygrane mecze przegrywać,
Pozdrawiamy serdecznie, życzymy sukcesów,
Tylko prosimy: w obronie czujnie, bez żadnych ekscesów.
Obawiam się, że w głowie ciągle jakieś resztki wody sodowej. Oby trener go postawił do pionu, bo takie teksty jak wywiad Gambala na Onecie nie pomagają:
O Bosko Sutalo Polacy rywalizowali z tak mocnym zespołem, że Jarosław Gambal mówi otwarcie: "Nie wierzyłem, że to realny temat".
Jeśli to tak dobry piłkarz a popełnia tyle błędów, może jest zmęczony i powinien trochę odpocząć ?
Zmieńmy tytuł tego wątku, posadźmy tego chłopaka na ławkę, zacznijmy szukać zastępstwa i odeślijmy w zimie skąd przyszedł. Dawno nie było u nas tak słabego środkowego obrońcy.
Brak słów
Šutalo, zgłoś może chłopie jakąś niedyspozycję czy coś. Ławka.
Wydupcaj słabiaku pozorować grę gdzie indziej
Delikatnie mówiąc piłka go nie lubi.
Koordynacja ruchowa poziom zerowy.
Dramat .
Gość gra gówno nie tylko dziś, nawet Traore był lepszy od niego, ale to jest chyba pupilek Elsnera
Wyjebać w pizdu. Żytko wersja 2.0
Całkiem nieźle ociosany kawałek drewna. Aż mi się przypomniały czasy Filipiaka.
[quote]#post1698473 Całkiem nieźle ociosany kawałek drewna. Aż mi się przypomniały czasy Filipiaka.[/quote]
No tak bo filipiak nie ma już w Cracovii
Nie było za czasów Filipiaka gościa co odjebal aż tyle baboli w tak krótkim czasie.
Hehe,
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/obraz-png-91928915.png[/img]
Wy myślicie, że belgowie by go puścili jakby był coś wart ?
Piła sobie świetnie na prawym stoperze radził to się zaczęło wymyślanie
[quote]#post1698479 [quote]#post1698473 Całkiem nieźle ociosany kawałek drewna. Aż mi się przypomniały czasy Filipiaka.[/quote]
No tak bo filipiak nie ma już w Cracovii[/quote]
No niektórzy gładko z tym przeszli do rzeczywistości :D
Zamykam oczy i widzę Sutalo,który potyka się o własne nogi.
Dramat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)