[quote]#post1739995 Zaraz zostanę zjedzony, ale niestety nie uważam Jagodyńskiego za osobę wiarygodną.[/quote]
To.komu.wierzyć, jak nie rzecznikowi klubu. Jak pisze znaczy, że to ma info od Colaka, który ma odpowiedź od Płatka. No innej możliwości.nie widzę.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
To są jakieś jaja co się wyprawiają w tym klubie..
Nie jaja tylko walka o władze.
Cóż, że tak to ujmę: do najdroższych nie należy:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786992567-994.png[/img]
Potrzebujemy czynów, a nie pustych słów czy gestów, napastnik, bramkarz.... transfery...absolutne minimum, to będzie dowód co do intencji właścicieli.Moze jestem naiwny, ale mam nadzieję...
[quote]#post1739995 Zaraz zostanę zjedzony, ale niestety nie uważam Jagodyńskiego za osobę wiarygodną.[/quote]
Kamil Jagodyński super gość,ale to on włożył nam kit że Żabka na Stadionie nie będzie "zielona" po prostu skłamał.
- Edytowany
Mati Borek nie będzie walczył z Canal Plus, choć nie raz z nimi współpracował, nie musi walczyć po prostu niech da swoje pytania albo będzie jednym z rozmówców. Czy już nie jest taki odważny? Czy nie ma takiego wejścia?
Niech zada pytania wprost na socialach płatka lub jego spółek Platek footballu grup. Może też wysłać oficjalnego maila , opublikować go również w swoich socialach. Taki elokwentny przecież jest, poliglota. To się stawia do biednego Jagodynskiego. Bohater, atencjusz okresowy.
Nie zapłacił biletu na wislacki autobus to odrabia czy jak.
[quote]#post1739926 dopóki mamy jeszcze kilka hektarów przy Wielickiej powrót Filipiakowej jest całkiem realny…[/quote]
zwlaszcza, ze jedna z jej spolek wydmuszek od nieruchomosci ma siedzibe po sasiedzku na Dauna.
On liczy ze go zaprosza i mu jeszcze stawke jak na FameMMA za to zaproponują.
Borek rycerzem Cracovii.😂
Panowie wzucajcie na bieżąco info, nie każdy ma konto i korzysta z platformy X, taka prośba.
Jedna mała uwaga. "Fakty, które nie są powszechnie znane w internecie" to chyba jednak informacje które zostały zasłyszane od trzeciej osoby.. Niekoniecznie FAKTY... No i bez przesady, że jedynie Borek może zadać niewygodne pytania. Taki gorący temat to dla dziennikarza świetna okazja do grilowania delikwenta.
Zakładam, że najbliższe 2 tygodnie pokażą prawdę - np. czy będą transfery i jakiej jakości. Dobrze byłoby dostać informację od rzecznika na kiedy Płatek jest umówiony z C+ na wywiad. Aby nie okazało się że po Nowym Roku.
A na jakiej niby podstawie Płatek zapierdolił pieniądze za Wojcika? jakby kupil firme IT to kradlby kase z faktur za uslugi pozyczal spolce na wyplaty? to kurwa mafia nas kupila?
Zimowe okienko transferowe i aktualne pokazuje kim jest Platek,chłop wydał 500tyś euro w dwa okienka,istny cyrk,teraz pewnie coś kupi to takie pudrowanie siniaków..... Jednym słowem Platek został już rozpracowany,niech wydupca jak najszybciej.
- Edytowany
A ile wydaliśmy w letnim za Drożdza? Chyba Stojković 300 tys, Trahore i Kameri coś kosztowali Tutaj polityka niewiele się zmieniła. Z tym że płatek sprzedał Stojkovića za 3 mln a Drożdż za tyle samo Githe, Bzdyla i Rozgę razem wziętych. Bynajmniej go nie bronię, tylko wydaje mi się że polityka transferowa to constans w naszym wydaniu. Takie gaszenie pożarów.
Co do Borka to kto jak kto ale on amerykański rynek zna jak malo kto. Pewno przez kontakty bokserskie. Chyba jako jeden z pierwszych mówił o Lewym i Chicago. Także może mieć sporo racji o tym amerykańskim hohsztaplerze.
- Edytowany
Nie uważam Pana Platka za idealnego właściciela, mam do niego dużo pretensji, ale zauważcie wysyp negatywnych opinii akurat teraz to jest po prostu skomasowana zaplanowana akcja... i to osób, które w przeszłości wogóle w Nasz Klub wbijali szpile, gdy mogli typu Borek czy Rzepecki... To jest podejrzane i śmierdzi na odległość. Jak wcześniej pisałem dla mnie jest to walka o władze w Naszym klubie i niekoniecznie czystymi metodami. Wcześniej podobno akcja była po ataku Colaka na Panią Elżbietę Filipiak.
Caly czas jest wiele niedomowien i spekulacji...szkoda, ze poza Panem Borkiem nikt inny nie potwierdza tych wielkich rewelacji... Jedno jest pewne. Im dluzej sam Pan Platek bedzie milczal i ignorowal wszelkie ataki medialne. Tym wiecej bedzie swoim zachowaniem dolewal oliwy do ognia. Osobiscie nie rozumiem, dlaczego tak niby szanowany biznesmenn nie chce nawet bronic swojego dobrego imienia...
- Edytowany
Ja pierdolę... ludzie... naprawdę ktokolwiek traktuje Borka serio? W tej sytuacji? jakieś pierdolenie, że on jest "rycerzem Cracovii"? Was już naprawdę rozum opuścił? Chłop walczy o atencję, pitoli o jakiejś większej oglądalności niż Canal+, a wy jeszcze podbijacie bębenek? Na tym forum?
Przecież to farmazoniarz ciężkiej wody. W tym momencie dostaje niusy od jednej strony konfliktu, a łykacie to jak pelikany...
@rmszar#2806
Absolutnie się nie zgadzam.
Porozmawiajmy o faktach: w klubie jest burdel i to jest fakt. Właściciel ma wyjebany wór w klub.
Jak chcesz zobaczyć jak działają właściciele klubów, którym zależy to odsyłam do każdego innego.
W tym wypadku nawet jak Borek nie ma racji to ma racje.
[quote]#post1740041 Ja pierdolę... ludzie... naprawdę ktokolwiek traktuje Borka serio? W tej sytuacji? jakieś pierdolenie, że on jest "rycerzem Cracovii"? Was już naprawdę rozum opuścił? Chłop walczy o atencję, pitoli o jakiejś większej oglądalności niż Canal+, a wy jeszcze podbijacie bębenek? Na tym forum?
Przecież to farmazoniarz ciężkiej wody. W tym momencie dostaje niusy od jednej strony konfliktu, a łykacie to jak pelikany...[/quote]
100% się zgadzam z tą opinią. Ludzie są sfrustrowani złym początkiem sezonu i brakiem transferów, które by ich zadowoliły więc łykają jak pelikany każdego fejka byle pluł w obecnego właściciela. Jakiś Borek czy inna pseudodziennikarzyna stają się autorytetami bo pierdolą kocopoły, które oni chcą usłyszeć. Mniejsza o wiarygodność, jakiekolwiek dowody. Nic nie jest istotne byle tylko delikwent pluł w obecny zarząd. Dramat, Muszę się na chwilę wypisać, bo tracę szacunek dla niektórych osób, a nie chcę by mi się to nasiliło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)