Ten gość jest jakimś wałem albo słupem.. Tyle majątku a kluby zawsze na spadku..
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
I na ch..j kupuję te kluby, jak wszystko leci na dół i zostają zgliszcza. To jakiś wariat. Dziwne by to było zresztą jakby nam (Cracovii) cokolwiek się udało. Mój dobry kolega pyta w takich sytuacjach: a komu kibicujesz ? Barcelonie?
Sponsor widmo, kto go tu przyciągnąl?.
Prezes mial znajomego z czasow Widzewa, gdy ten "kupowal" ŁĶS, to mu to pasowalo.Ciepła posadka na jakiś czas. A Filipiakowa łyknęła to jak pelikan.Nic z tego nie będzie.
Jeżeli Właściciela nie ma w klubie,to jak ma być dobrze.Tu szef musi mieć pasje wyjść do pilkarzy i powiedzieć gramy kurwa o Mistrza.
Z tym właścicielem w klubie to nie wiem. Bardziej pieniądze właściciela. Mioduski na ten przykład w klubie od lat wysiaduje ległej status klubu-mema.
38 dni później
Kiedy człowieku Platku coś powiesz ?
A może zrobisz konferencje na temat Klubu celów itp.
Moze to niemowa.
To niech opublikuje oświadczenie.
A ja wolę żeby cicho siedział. Cupiał w gts siedział cicho, zero wywiadów, a milicyjni non stop coś wstawiali do gabloty.
Cisza nie jest zła, gdy się wie, jakie są intencje i przemyślenia siedzącego cicho. Gdy np. współmałżonek/żonka siedzi cicho przez dłuższy czas, to się nie wie, czy po prostu nie chce się mu/jej gadać, czy chce się rozwieść. Ten typ ciszy jest niestety destrukcyjny dla drugiej strony.
@Jeden9Zero6#42513 myślę, mam nadzieję, że jakaś konferencja prasowa się pojawi i Ela coś tam powie o co chodzi.
Skoro jednym z ostatnich wystąpień Dróżdża jako prezesa były odpowiedzi na pytania kibiców to by wypadało by stara-nowa Pani Prezes swoje urzędowanie też od tego zaczęła. A skoro jest równocześnie współwłaścicielem Klubu to powinien być wręcz Jej obowiązek.
Na początek to co nas najbardziej interesuje:
1. Cel na najbliższą rundę, z którego będziemy mogli nowy zarząd w maju rozliczyć.
2. Deklaracja, że tereny przy Wielickiej nie są i nie będą przeznaczone na sprzedaż i będą przez Klub wykorzystywane w celach sportowych.
Nie wystarczy Ci że ładnie cieszy się po bramkach Cracovii? Niektórym to wystarczy. Za dużo wymagasz.
Znowu wchodzimy w gówniany układ gdzie prezes jest współwłaścicielem więc nie musi się w mediach nikomu spowiadać.
Może za mało cisnęliśmy w przeszłości i teraz trzeba to zmienić?
[quote]#post1705266 Znowu wchodzimy w gówniany układ gdzie prezes jest współwłaścicielem więc nie musi się w mediach nikomu spowiadać.[/quote]
Mniejszościowym współwłaścicielem, a nie hegemonem i dobrodziejem (dla niektórych "okupantem"). To zupełnie co innego, trudniejszego na pewno. Nic gównianego tu nie widzę, czekamy na rozwój sytuacji.
Najlepszym krokiem Eli jako właścicielki było to, że nie poszła śladami zadufanego w sobie męża i na stanowisku prezesa zatrudniła najemnego, nazwaliśmy to, fachowca.
A teraz taki zwrot. Kto będzie nadzorował codzienną pracę klubu? Pani Ela czy Turek z AGH?
- Edytowany
Comarch sprzedał już dwa budynki i zamknął basen z siłownią. krwawica Januszowa idzie na zyski jakiegoś funduszu, ciekawe, co z Cracovią.
Cracovia już nie jest w żabkofunduszu co rozsprzedaje Comarch.
@Jake Blues#10100 przecież Cracovia nie należy już do Comarchu - czas kiedy to był jeden organizm minął bezpowrotnie. BTW - fundusz poza budynkami wycina także ekstremalnie nierentowne gałęzie. Standard po przejęciu przez inwestora finansowego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)