[quote]#post1713939 Właśnie awansowaliśmy na 6 pozycję w tabeli. Zagłębie prowadzi z Płockiem 2-0...[/quote]
Ostatnie miejsce w pełni bezpieczne przed pucharami😁
-
-
Sytuacja w tabeli. Walka o MP,Puchary,Utrzymanie
Będzie ciężko utrzymać to szóste miejsce na koniec
Miało być pięknie jak nigdy, a skończy się słabo jak zawsze.
Najgorsze w tym sezonie jest mało zwycięstw u siebie co wiąże się z stratą punktów i zdenerwowanie kibiców.
Kibic po meczu Cracovii w Krakowie powinien wychodzić z "Bananem" na twarzy a nie z bluzgami.
Przecież nikt z bluzgami nie wychodzi ... po Piascie byly piątki klaskanie.. my tak lubimy jak wszyscy razem walczymy.. lokomotywa.. takze gdzie bluzgi..
zawsze mogles wpasc na meczyk i ich zjebac pod kratą, nie widze problemu.
Dobrze że jest Ekstraklasa,bo pamiętam 3 lige....
😁🤪XD
Ja nie mówię o bluzgach do piłkarzy tylko ja mam tak że wychodząc z stadionu "Ku..wa Mać znowu Lokomotywa a nie światełko w tunelu"
Aktualna sytuacja w tabeli patrząc na ten etap sezonu jest chora. Między czwartym a trzynastym miejscem jest różnica tylko 4 punktów i My gdzieś w tym sosie się mieszamy.
Obecnie każdy mecz jest o "6" punktów, ciężko wyrokować kto o co walczy i kto wyjdzie z tego zwycięsko.
Mam wrażenie, że każdy następny mecz jest coraz trudniejszy.
No cóż,pora spoglądać do tyłu ...
Spaść nie spadniemy, kilka remisów ugramy. Ale gramy na wiosnę bardzo bezjajecznie. Nie stwarzamy sytuacji. Obstawiam 12-13 miejsce na koniec sezonu.
- Edytowany
10-12 skończymy
To są nasze ulubione pozycje
taki złoty środek dla kibica Cracovii
Teoretycznie nie trzeba na przyszły rok się martwić o utrzymanie a i o sukcesach nikt nie pomyśli.
Może powinniśmy płacić extraklasie przed sezonem za przyznanie 12 miejsca z góry ? Chyba mało kto by się obraził….
Przy 6 punktach przewagi nad strefa spadkowa, nie wiem skad ta pewnosc, ze sie utrzymamy ?
Z taka gra, tylko Termalica jest od nas slabsza.
Nie mam zdania czy Cracovia musi się oglądać za siebie, czas pokaże ale patrząc kto jest z tyłu i jakie ma parcie na utrzymanie po na wszelki wypadek bym się tym przejął.
Legia wcale nie była dzisiaj lepsza. Poza Termaliką bardzo słaba jest Arka i Pogoń. A mamy nad nimi przewagę punktową.
Patrząc na to co się wyprawia w tym sezonie.... żaden scenariusz mnie nie zdziwi po 34 kolejce. Możemy "na farcie" ugrać 4 miejsce albo "na farcie" się utrzymać w lidze.
[quote]#post1714821 Patrząc na to co się wyprawia w tym sezonie.... żaden scenariusz mnie nie zdziwi po 34 kolejce. Możemy "na farcie" ugrać 4 miejsce albo "na farcie" się utrzymać w lidze.[/quote]
Jak i na niefarcie polecieć. Jedno jest pewne: to, że nic nie jest pewne.
Pisał już ktoś o Garbatej doli ?
[quote]#post1714812 Przy 6 punktach przewagi nad strefa spadkowa, nie wiem skad ta pewnosc, ze sie utrzymamy ?
Z taka gra, tylko Termalica jest od nas slabsza.[/quote]
Gdybyśmy byli na miejscach 13-15 z 6 punktami przewagi nad miejscem spadkowym to bym się obawiał spadku. Ale jesteśmy na 7 miejscu. Między nami a strefą spadkową znajduje się 8 drużyn. Będą tracić punkty między sobą, na pewno też któreś z nich mogą złapać kryzys i kilka porażek z rzędu. A my jeszcze kilka punktów uciułamy. W awans do eliminacji pucharów nie wierzę, ale w spadek też nie.
Jak co roku to samo od n lat........ Czy na ten klub nie nalozyli jakiejs klatwy? ........ A takie Zaglebie Lubin na 1 miejscu........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)