Jest do tego Madejski, Wójcik, Maigaard, Klich...zbiera się paczka.
-
-
Filip Stojilkovič witamy w Pasach!!!
Szkoda tej bramki ze spalonego,poniewaz wykonczenie akcji bylo prima sort,zadnego walenia na sile,tylko szukanie pieknego finiszu. To,oprocz zadziornosci,szybkosci i agresywnowsci,najbardziej mi sie podoba q tym zawodniku. Kandydat na krola strzelcow tej ligi,jesli tylko partnerzy mu pomoga. Na ten moment jedyny udany transfer,bo reszta gra to co kazdy widzi.
- Edytowany
[quote]#post1687869 ... Na ten moment jedyny udany transfer,bo reszta gra to co kazdy widzi....[/quote]
ciiii...
Widzi, widzi .Tak samo jak widzi jak grają potężne transfery Widzewa, Lecha, Rakowa czy Legii czyli klubów z budżetami o których Cracovia w tym momencie może jedynie śnić.
- Edytowany
Po pierwszych meczach zapowiada się na najlepszego napastnika Pasów lub jednego z najlepszych w ostatnich 21 sezonach spędzonych w ekstraklasie. Widać, że ma smykałkę do strzelania bramek. Jeżeli będzie zdobywał bramki z taką regularnością to długo u nas nie pogra. Dobrze, że ma ważny kontrakt do 2028 roku.
Wszystkie akcje bramkowe wykańczał w inny sposób. Z Lechem huknął siłowo, z Lechią lobbował, z Jagiellonią minął bramkarza, z Widzewem podcinka.
Wszedłem z ciekawości na fb widzewa poczytać komentarze po piątkowym meczu.
I tak sobie pomyślałem,że tutaj to mamy wersal.
Jadą tam równo głównie po trenerze i Fornalczyku. Szrot do wydupcenia natychmiast itp.
A jak się ma ta informacja do Filipa?
A nawet nie zwróciłem uwagi że to temat o Filipie😁Przepraszam😊
[quote]#post1687932 Wszedłem z ciekawości na fb widzewa poczytać komentarze po piątkowym meczu.
Jadą tam równo głównie po trenerze i Fornalczyku. Szrot do wydupcenia natychmiast itp.[/quote]
Źle porównujesz :) Komentarze na FB to wszędzie chlew, tutaj to rzeczywiście Wersal przy tamtym :) Poczytaj forum Widzewa dla porównania.
[quote]#post1687941 [quote]#post1687932 Wszedłem z ciekawości na fb widzewa poczytać komentarze po piątkowym meczu.
Jadą tam równo głównie po trenerze i Fornalczyku. Szrot do wydupcenia natychmiast itp.[/quote]
Źle porównujesz :) Komentarze na FB to wszędzie chlew, tutaj to rzeczywiście Wersal przy tamtym :) Poczytaj forum Widzewa dla porównania.[/quote]
żeby poczytac to trzeba sie najpierw zalogowac😉
A ja mam prośbę, nie zmieniajmy w postach jego nazwiska na Stojkovic. Wiem, że trudne, ala się trzeba uczyć😉
Od dzis ksywa Stuleja...bedzie prosciej 😉
czemu jest tak, ze ignorowane posty są niewidoczne wewnatrz tematu, a na stronei glownej, jako ostatni post już nie? nie da sie tego propagowac na strone glowna? ile bedziecie mnie katowac tym Kruszyną?
Szydera też powinna mieć jakieś granice, czasem niektóre żarty są niesmaczne i wystarczyłoby ich nie powtarzać - to prawda, bo inaczej loża zamienia się w chlew.
Jeśli ktoś ma problem z napisaniem lub prawidłowym wymówieniem nazwiska naszego napastnika niech po prostu użyje Jego imienia - Filip .
Dobrze hanku.. niech będzie Filip Stuleja 😉😉😉
@KruszynaKSC#7322
Skończ już.
[quote]#post1688133 Dobrze hanku.. niech będzie Filip Stuleja 😉😉😉[/quote]
Jesteś idiotą
Kruszyna ty odpocznij chwilę moze od forum
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)