Tylko wiesz, że czasami jest podnieść się bardzo ciężko. Trzeba wszystko budować od nowa.
Wole juz opcje cały czas jesteśmy w ekstraklasie. Sprzedajemy zawodników aby wyjść na zero. W końcu może ktoś sensowny od Płatka odkupić akcje.
Każdy myślał że JF będzie trwać i trwać i w końcu i ten etap się zamknął.
Ps. Cały czas w paru procentach liczę, że Platek zmieni chociaż trochę opcję i zacznie poważnie nas traktować, a nie jak.jedna pewnie z 1000 firm jakie ma.
-
-
Luka Elsner - nowy trener Cracovii 25/26 - taktyka, wyniki, rozwiązania
Jest kwas, rak. To nie jest kwestia (imo) trenera czy grajków, mieszanka jest zatruta. Czemu?
Temu na 100%.
Jak się oczyści to samo zaskoczy, a jak nie to się spierdolimy z tej śmiesznej ligi.
Dawajcie lajki i wpisujcie wasze miasta.
[quote]#post1716023 ... obudzimy się w 3 lidze...[/quote]
Raczej w IV...
Zachciało mi się zerknąć w statystyki, pojedynków. W powietrzu i na ziemi . Otóż , w powietrzu stoczono 49 pojedynków, z których nasi wygrali 23 a przegrali 26 . Z tego nasi obrońcy wygrali 12 a Płock 18 . Zaś zawodnicy ofensywni wygrali 11 , przegrali 8 .
Na ziemi stoczono 43 pojedynki, nasi wygrali 19, przegrali 24 . Obrońcy wygrali 5 , przegrali 5 , ofensywni wygrali 14 , przegrali 19 .
Te dane to tylko ułamek statystyk meczowych , ale jak widać jest nad czym pracować , słaba gra głowa obrońców, zwłaszcza Traore i Sutalo , na ziemi nie lepiej , najsłabszy w tym elemencie Hasić .
Trenerze i sztabie - do pracy !
Do wszystkich statystyk należy wziąć poprawkę na fakt, że Płock przejebał 4 wcześniejsze mecze z rzędu a tydzień temu cienka Arka go wprost zgwałciła.
Więc wyrównany mecz to nie jest powód do tłumaczenia trenera ani piłkarzy,.
My zas trzy i zanosi się na czwarty . Na podstawie tylko małego wycinka chciałem pokazać , jacy słabi jesteśmy .
[quote]#post1716036 Do wszystkich statystyk należy wziąć poprawkę na fakt, że Płock przejebał 4 wcześniejsze mecze z rzędu a tydzień temu cienka Arka go wprost zgwałciła.
Więc wyrównany mecz to nie jest powód do tłumaczenia trenera ani piłkarzy,.[/quote]
I to jest 8 w skali kryzysu od 1-10. 10 byłoby dostanie w czapę od Bruk-Betu. 9-10 zacznie sie byc moze za 2 mecze jak Legia i Widzew ugraja kilka punktow i zostaniemy tuz nad strefa z nimi tylko pod spodem bo reszta ciuła punkty
Gramy w 90% wrzutki w pole karne chociaż nie mamy zawodników do wykończenia. W zasadzie to powtórka z Probierza.[
Kolejny kamyczek do ogródka .
Może Elsner nie wie że Bogacz ma kontuzje a Zahir siedzi na ławce....?
A ja się pytam na tyle dośrodkowań dlaczego nie ma tam Glika? O opierdoleniu z boiska nie wspomnę. Kurwa Glik ma przynajmniej jaja, on gra bo chce, a kurwa reszta musi grać i tyle chuja wychodzi.
[quote]#post1715920 @Rock#1477
Nie chce cię wkur...ć 😤 ale ten Tabisz wczoraj według mnie coś tam pokazał...... Coś tam ożywił na skrzydle.[/quote]
Co pokazał , że umie jeden zwód , że nie ma wykończenia , że w obronie jest mniej niż zerem i zajebał 3 bramkę w 2 meczu ? przypomnij sobie jak dostawali szansę Bzdyl , Rózga , Kapustka , Rakoczy za każdym przemawiały liczby i nie walili w każdym meczu babola za babolem .Szukacie na siłę wychowanka który będzie grał w przeciętniaku , błąd trenera że go w puścił trzeba było trzymać na boisku Perkovicza i wpuścić Knapa wtedy chociaż może byłby jeden punkt . I to opinia sportowa , a za to co ojciec robił w Cracovii to nazwisko tabisz powinno być zakazane na najbliższe 200 lat . Jeżeli uważasz że gra tak super to sklej kompilację z bramkami i asystami albo kluczowymi podaniami po których mamy pożytek ,interwencje w obronie też mile widziane
Ten sezon to typowa równia pochyła.... Na początku wierzyliśmy, że możemy mieć mistrza, później na ewentualne podium lub europejskie puchary a teraz zagląda w oczy widmo możliwego spadku.... Jeszcze kilka tygodni temu patrzyliśmy na wyniki zespołów z czołówki a teraz powinniśmy na te zespołów z dołu tabeli ale nie ma po co.... Jak nie będzie jakiegoś wstrząsu to... szkoda gadać.
Jak to się wszystko nagle zmieniło...jeszcze w przerwie zimowej były marzenia o pucharach, a teraz jesteśmy na poziomie Termalici... bo tylko oni i my nie wygraliśmy 5 ostatnich meczy 😡
- Edytowany
Z Cracovią w sercu i z wypiekami na twarzy oglądam mecz paprykarzy z Koroną. Mecze takie jak Górnika z Rakowem już mnie nie interesują. A to wszystko na skutek tego, co się z nami działo w ostatnich trzech tygodniach.
[quote]#post1716074 [quote]#post1715920 @Rock#1477
Nie chce cię wkur...ć 😤 ale ten Tabisz wczoraj według mnie coś tam pokazał...... Coś tam ożywił na skrzydle.[/quote]
Co pokazał , że umie jeden zwód , że nie ma wykończenia , że w obronie jest mniej niż zerem i zajebał 3 bramkę w 2 meczu ? przypomnij sobie jak dostawali szansę Bzdyl , Rózga , Kapustka , Rakoczy za każdym przemawiały liczby i nie walili w każdym meczu babola za babolem .Szukacie na siłę wychowanka który będzie grał w przeciętniaku , błąd trenera że go w puścił trzeba było trzymać na boisku Perkovicza i wpuścić Knapa wtedy chociaż może byłby jeden punkt . I to opinia sportowa , a za to co ojciec robił w Cracovii to nazwisko tabisz powinno być zakazane na najbliższe 200 lat . Jeżeli uważasz że gra tak super to sklej kompilację z bramkami i asystami albo kluczowymi podaniami po których mamy pożytek ,interwencje w obronie też mile widziane[/quote]
Gdzie napisałem że gra Super ? Policz Tabiszowi minuty które rozegrał w Ekstraklasie i powiedz mi ile byś chciał bramek i asyst od tego chłopaka.
Spytaj Elsnera przed meczem z GieKsą co widzi w Tabiszu że go puszcza do gry,i powiedz mu że jest synem chuja i nie ma prawa grać w Cracovii i powiedz mu że to opinia sportowa.
Pozdrawiam
- Edytowany
Elsner ma nie tylko fatalną rękę do zmian (po Jego zmianach w drugiej połowie drużyna przegrywała wyrównane mecze vide z Piastem, z Wisłą Płock czy kilka meczów pod koniec rundy jesiennej) ale ma też fatalne rozeznanie w klasie piłkarzy. Odstawił nielubianego na forum Rakoczego, a ja twierdzę, że w naszej sytuacji jednooki królem, a poza tym Rakoczy jest o dwie klasy lepszy od amatora Zaharoleslama czy bardziej skuteczny od kilku gwiazdek w drugiej linii i zna ligę (dwa lata temu uratował nam ligę ważnymi bramkami z Rakowem, a w całym sezonie strzelił 4 gole w naszej obecnej sytuacji nie do pogardzenia). Poza tym jest to zawodnik do gry z kontry.
Dzisiaj nawet Rakoczy byłby ratunkiem na naszą grę ofensywną choćby na ostatnie pół godziny.
- Edytowany
Ile zagrał w Górniku minut Rakoczy? Moze kiedyś strzelał, ale ewidentnie nie chciał grać w Cracovii, a formy też raczej brak.
Farciarz z Rakoczym to dojebales.😂
[quote]#post1716090 [quote]#post1716074 [quote]#post1715920 @Rock#1477
Co pokazał , że umie jeden zwód , że nie ma wykończenia , że w obronie jest mniej niż zerem i zajebał 3 bramkę w 2 meczu ? przypomnij sobie jak dostawali szansę Bzdyl , Rózga , Kapustka , Rakoczy za każdym przemawiały liczby i nie walili w każdym meczu babola za babolem .Szukacie na siłę wychowanka który będzie grał w przeciętniaku , błąd trenera że go w puścił trzeba było trzymać na boisku Perkovicza i wpuścić Knapa wtedy chociaż może byłby jeden punkt . I to opinia sportowa , a za to co ojciec robił w Cracovii to nazwisko tabisz powinno być zakazane na najbliższe 200 lat . Jeżeli uważasz że gra tak super to sklej kompilację z bramkami i asystami albo kluczowymi podaniami po których mamy pożytek ,interwencje w obronie też mile widziane[/quote]
Gdzie napisałem że gra Super ? Policz Tabiszowi minuty które rozegrał w Ekstraklasie i powiedz mi ile byś chciał bramek i asyst od tego chłopaka.
Spytaj Elsnera przed meczem z GieKsą co widzi w Tabiszu że go puszcza do gry,i powiedz mu że jest synem chuja i nie ma prawa grać w Cracovii i powiedz mu że to opinia sportowa.
Pozdrawiam[/quote]
Skoro mało grał w ekstraklasie to na pewno musiał mocno się wyróżniać w rezerwach i mieć masę asyst i goli do tego pięknych powrotów dzięki czemu grali na 0 z tyłu i dlatego dostał szanse w 1 . Poproszę w takim razie jakiś film z tymi zagraniami mogą być nawet wplecione super zagrania jak grał w juniorach , przecież taki talent na pewno musi generować masę takich materiałów .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)