Za niedługo trzeba się będzie obudzić i zacząć walczyć o tę pierwszą ósemkę...
-
-
Cracovia 3 - 1 Puszcza Niepołomice, sobota 29 marca 2025, 14:45
- Edytowany
[quote]#post1666841 ... Przecież to nie Kroczek (...) nie potrafi wykreować sytuacji bramkowej....[/quote]
Z tym bym dyskutował. Jest trenerem i to jego zadaniem jest tak ustawić piłkarzy by wiedzieli jak kreować sytuacje bramkowe. Gdyby to nie zależało od trenera to drużynę mogłaby prowadzić Goździkowa.
Jednak co do zmiany trenera mam podobne zdanie co @wrobelson#15679
@TOM76#4042
Chyba mimo wszystko większość z nas chyba chcę żeby trener Kroczek odszedł, jeśli będziemy w 8 to na 99% zostanie..
@saszkaa18#42232
A kto za Kroczka ?
I co da zmiana trenera? Co roku kontraktujemy zawodnikow na ostatnią chwilę, zamiast mieć kompletny skład na obóz.
Tu Murinio by sobie nie poradził.
Musimy zmienić podejście
Nwm kto.. może ktoś ze Skandynawii
Wynik ogólny jak na ten moment nie jest tragiczny ale nie da się tego oglądać oczy krwawią, już będąc na wyjeździe w Gdańsku z wysokości trybun było widać że coś jebło
A może w myśl zasady jaka gra taki doping?
Zacząć od np 70 minuty? Nasi też przecież grają 20 minut a potem "maniana".
Cytując Stowarzyszenie:
"Tak, przegraliśmy z Pogonią 5:2. Tak, nastroje po meczu nie są (lekko mówiąc) dobre. Tak, mamy już znikome szanse na walkę o top 3. Co z tego? Absolutnie nic. My jesteśmy kibicami Cracovii. Wychowaliśmy się w bólu i krwi, a nie w blasku sukcesów i euforii. Znów musimy pokazać charakter prawdziwego Pasiaka. Znów musimy wspólnie nieść to brzemię ale razem możemy unieść wszystko.
Jedność to coś czego nie zabiorą nam nigdy. Wszyscy na mecz‼️
Zjednoczona Cracovia"
I odpowiedź Nowej Huty do jednego z komentarzy:
"Raczej idziemy w tą stronę aby już na rozgrzewce ich wesprzeć, jak to MY 😉. Jednak gdy nie będzie zwycięstwa możemy okazać wkurzenie... To są też dorośli ludzie, wiemy i rozmawialiśmy już na ten temat, że ochrzan też się przyda czasami. Rzadko musimy po to sięgać oby i nie teraz. CRACOVIA TO MY! #KompletNaCracovii"
[quote]#post1666888 Cytując Stowarzyszenie:
"Tak, przegraliśmy z Pogonią 5:2. Tak, nastroje po meczu nie są (lekko mówiąc) dobre. Tak, mamy już znikome szanse na walkę o top 3. Co z tego? Absolutnie nic. My jesteśmy kibicami Cracovii. Wychowaliśmy się w bólu i krwi, a nie w blasku sukcesów i euforii. Znów musimy pokazać charakter prawdziwego Pasiaka. Znów musimy wspólnie nieść to brzemię ale razem możemy unieść wszystko.
Jedność to coś czego nie zabiorą nam nigdy. Wszyscy na mecz‼️
Zjednoczona Cracovia"
"[/quote]
Standardowo, te same teksty od parunastu lat. Odwołując się do słów wieszcza "Cracovia Chrystusem klubów piłkarskich". Nam jest pisane cierpienie katuszy, żeby inni mogli zdobywać medale i grać na poziomie europejskim. Jestem tym już zmęczony. Serio tak po ludzku.
Wobec stanowiska Stowarzyszenia, dla jasności wszyscy jesteśmy tu Pasiakami, ale nie każdy lubi jak się go robi w @&ja. Niektórzy grali w piłkę, niektórzy zjedli na piłce zęby i większość na trzeźwo widzi kiedy coś nie wychodzi, a kiedy widoczny jest brak zaangażowania!!!!!
Nie wiem czy brak zaangażowania to jest właściwe określenie.
Powiedziałbym duch walki, lub serce do walki.
W rundzie jesiennej było serce do walki i skutecznie goniliśmy co chwilę wynik. W piątek z piłkarzy stopniowo schodziło powietrze, poddawali się stopniowo wraz z kolejnymi niekorzystnymi wydarzeniami.
Brakuje walecznego lidera zespołu.
To prawda. Brakuje w kazdej formacji lidera, ktory nakreca wszystkich do pracy. Na dzis nie widac takiej reakcji i zlosci sportowej. Tylko wzruszanie ramionami po kolejnym samobóju...
- Edytowany
Brakuje kapitana, kapitana z prawdziwego zdarzenia . Kaka w Szczecinie zachował się jak ciepłe kluchy .
Z ten durny uśmiech po samobóju powinien dostać wpierdziel... od kapitana.
[quote]#post1666916 Z ten durny uśmiech po samobóju powinien dostać wpierdziel... od kapitana.[/quote]
A nigdy Ci się nie zdarzyło nerwowo dziwnie zareagować?
Przecież chyba nikt o zdrowych zmysłach nie uważa, że Kakabadze się cieszył z tego samobója.
Podobnie uśmiech Van Burena gdy schodził. Dla mnie to był uśmiech politowania dla sędziego...
Szczerze , jeśli to były oznaki sportowej złości, to wolał bym by były wyrażane w inny sposób .
Wyobrażacie sobie ładną grę z Puszczą i prowadzenie meczu ?
Bo ja nie…
Nie wyobrażam sobie prowadzenia gry z Puszczą Niepołomice, która znana jest z tego, że jeden piłkarz rzuca piłką z autu na 15 metrów…
Będzie kolejna młócka i rąbanka…
Ehh chce się iść
W Puszczy gra 4 byłych naszych zawodników....oby żaden z nich nas nie "pozdrowił" bramką w tym meczu 😉
Zakaz mają.
[quote]#post1666961 Zakaz mają.[/quote]
Rozwiń...
Szymonowicz..Serafin czy Siplak niby czemu maja mieć jakis zakaz??
Ananasov moze i owszem bo wypożyczony ale czemu niby reszta??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)