Te komentujące na C+ mecz kurwy chyba się zaraz na antenie aktywnie włączą w doping dla P.
-
-
Pogon Szczecin 5 - 2 Cracovia, piątek 14 marca 2025, 20:30
[quote]#post1666144 [quote]#post1666138 Co tam się działo ?
[quote]#post1666102 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-03/img-20250314-195919-jpg-98587617.jpg[/img][/quote][/quote]
Jedni drugich prowokowali, tam bufory mają 2 metry. Weszła milicja i się uspokoiło.[/quote]
Szkoda, że przed milicją było 0:2, a po milicji 2:2. Kurwa mać! Chuj mnie strzeli!
To jak zaczęliśmy drugą połowę niczego dobrego nie wróży niestety
[quote]#post1666155 [quote]#post1666144 [quote]#post1666138 Co tam się działo ?
[quote]#post1666102 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-03/img-20250314-195919-jpg-98587617.jpg[/img][/quote][/quote]
Jedni drugich prowokowali, tam bufory mają 2 metry. Weszła milicja i się uspokoiło.[/quote]
Szkoda, że przed milicją było 0:2, a po milicji 2:2. Kurwa mać! Chuj mnie strzeli![/quote]
12 zawodnik śledzi wszedł i wyrównali na fali
Jak nie wygramy, to frajerzy wiosny
No to frajerzy wiosny.
czerwo
Będzie czerwona
Komentatorzy twierdzą, że Van Buren został zmieniony. Oni już odpłynęli totalnie
Lubię oglądać na "mute" polecam ten przycisk na pilocie
Nie ma powtórki, która jasno pokazuje, że Van Buren trafił typa w ogóle
- Edytowany
Te chujki już wydały werdykt…żałośni są.
Żółtą się należy ale czy czerwona? Żółta ok bo go trafił ale no bez przesady
Żart kurwa, podmuch powietrza go powalił
Sam mu wszedł głową pod noge. Van buren stał plecami,nie widział go w ogóle
Trafił, nie trafił. Rozwiązał się problem piłki odskakującej od nogi van Burena. W najbliższym czasie będzie odskakiwać tylko w Rącznej.
Sami sobie kurwa zgotowaliśmy ten los. Pół godziny, żeby pokazać stalowe jaja albo potwierdzić frajerstwo, bo inaczej się tego nazwać nie da.
kurwa mać tu trzeba winić tylko piłkarzy bo przestali grać od 15 minuty!!!
[quote]#post1666164 Komentatorzy twierdzą, że Van Buren został zmieniony. Oni już odpłynęli totalnie[/quote]
Mi już ręce opadają.
Stał plecami wygiął kolano bo ubiegło staw kolanowy działa w dwie strony i kopnął go w głowę
Dostał czerwo i zachodzi z uśmiechem. To oddaje jak oni mają wyyjebane
Komentujące kurwy oburzone zbyt długim weryfikowaniem ewentualnej czerwonej kartki, skoro oni - jak to kurwy - już dawno takąż decyzję podjęli
Może to w nich w końcu wkurw wzbudzi, może wszyscy zaczną teraz zapierd...
Klasyczny przykład jak spierdzielić wygrany mecz
Dość mam już tego cyrku. Swoją drogą ciekawy ma plan na podbijanie frekwencji nasz złotousty prezes.
Van buren jest drewnianany jak swego czasu Van bizen... Kallmana odchodzi a my zostajemy bez napastnika.
A tak poza tym to nasze mecz już bez emocji.. Spadek nie grozi, europejskie puchary też. Poświęcić ten czas na odgrywanie młodych :)
Wygramy 3:2
[quote]#post1666180 Van buren jest drewnianany jak swego czasu Van bizen... Kallmana odchodzi a my zostajemy bez napastnika.[/quote]
Rozwiązanie jest jedno, potrzebny nam kolejny śo
pogoń...CO.... TY KUR🤬O
Chyba w kosza
[quote]#post1666174 ... kopnął go w głowę...[/quote]
No właśnie nie kopnął, jeśli był kontakt, to tylko muśnięcie, co Frankowski w pewnym momencie pokazał gestem. Ale ci z VAR-u nie odpuścili i cisnęli, aż się ugiął. Bo w czasie rzeczywistym widział zdarzenie z bliska i żółta kartka za nieostrożność była OK.
Gdyby był kontakt to wyjebało by mu głowę w trybuny. No proszę Cię.
Moze jeszcze wyciągną jaja z dupy i coś sobą zaprezentują... Żeby chociaż nie przegrać
Mam wrażenie, chyba że to już alko, które wziąłem do znieczulenia, że nieco lepiej graja w osłabieniu 🙂
I tak miał już jedną żółtą.
Mam to samo uwierz mi że alko
Prawie druga samobójcza 😂 nosz ja pierdole...
Ja pierdole co to za kurwy komentują?
Gdzieś na pilocie/kompie masz opcje "mute" kliknij tam i twój problem zniknie.
Mnie bardziej martwi że jesteśmy dalej w głębokiej piździe jeśli chodzi o grę.. ile to już 180dni?
- Edytowany
No i chuj...
[b]Edycja z 14.03.2025 o godz. 22:15 (scalono posty)[/b]
No i cześć
Skończony kretynizm !!!!!!
I po ptokach .🙁
Sami sobie kurwa te bramki strzelamy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)