Odetchnalem z ulga po postach glosu mlodego pokolenia, bo juz myslalem ze tylko ja jestem nienormalny ;) Po meczu z Lechem pomyslalbym o petycji dotyczacej rozbudowy stadionu, bo sie zaczynamy nie miescic. Blogoslawieni posiadacze karnetow albowiem oni drzec o miejsca nie beda musieli. I tak o to zaczyna sie nowa tradycja przekazywania miejsca na stadionie z pokolenia na pokolenie :) Ano tak... zapomnialem o ogromnych dochodach z dnia meczowego :)
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
- Edytowany
Ja również, to dane z raportu z wszystkich drużyn E, który omawiali tutaj koledzy szeroko.
https://grantthornton.pl/wp-content/uploads/2024/09/Finansowa-ekstraklasa-2024-RAPORT-01-10-2024.pdf
22 zł
EOT
- Edytowany
Jak ktoś czyta moje posty to wie, że z reguły nie jaram się frekwencją i uważam, że jest to mit promowany dla podtrzymania trupa gts.
Jednak realna mozliwość zapełnienia naszego stadionu + danie do myślenia tym, którzy kupno biletu odkładają na ostatnią chwilę (bo może nakreci się jakaś imprezka i nie trzeba będzie iść na mecz) i mnie podjarała.
Stan na 9.45 dostępne 1313
- Edytowany
Frekwencja frekwencja ale co z tym Rózgą bo połowa stadionu idzie dla niego…
… albo przynajmniej Sektora H3😝 ( taki żart bo Bulti to K.O.zak)
- Edytowany
@SaNtO#842
To zostań w domu jeśli przeszkadza ci ścisk, ewentualnie kup sobie 3 miejsca obok sb też powinno być ok
🤍♥️🤍♥️🤍
[quote]#post1646339 Jak ktoś czyta moje posty to wie, że z reguły nie jaram się frekwencją i uważam, że jest to mit promowany dla podtrzymania trupa gts.
Jednak realna mozliwość zapełnienia naszego stadionu + danie do myślenia tym, którzy kupno biletu odkładają na ostatnią chwilę (bo może nakreci się jakaś imprezka i nie trzeba będzie iść na mecz) i mnie podjarała.[/quote]
Ja tam czekam zazwyczaj na ostatnią chwilę z zupełnie innych powodów - bo nigdy nie wiem czy okoliczności rodzinne mi pozwolą iść ale tym razem nie było dyskusji i bilet już od paru dni kupiony :)
- Edytowany
@Karvin#16
Oczywiście, że są różne powody. Ale dla mnie mecz jest zawsze nr1 i pod niego ustawiam inne sprawy. Żona się śmieje, że ten dowcip, który tutaj ostatnio wpisałem jest trochę o mnie - zresztą ona do wypatrzyła w internetach. (różnica polega na tym, że ona nie chodzi ze mną na mecze ;-) )
Dlatego mam karnet.
SaNto ma trochę tak jak Filipiak. Lubi mecze tylko kibice mu przeszkadzają.
Różnica polega na tym, że:
po pierwsze Filipiak więcej płacił,
po drugie Filipiak zęściej był na meczach
po trzecie Filipiak nie wymądrzał się na forum, choć zapewne też uważł się za eksperta
Karvin jakie okoliczności rodzinne? Chyba nie czytasz uważnie forum, kolega axe już wydał wyrok. Nie chodzisz na mecze bo nie masz kolegów Pasiaków
- Edytowany
Tak naprawdę w drodze do kompletu sektory A1, E1, G2 i H2 się wyprzedadzą, to kwestia kilkunastu godzin. Trochę inaczej sprawa przedstawia się z rodzinnym. za moment I3 będzie wyprzedany (zostało na chwilę obecną 20 miejsc), ale na I1 i I2 jest dalej prawie 400 miejsc. To sektor, który procentowo najwolniej "schodzi".
Odrębną kwestią jest H3, tam jest sprzedanych całe 20 krzesełek z 319 dostępnych 😀
- Edytowany
bo sporo dzieciakow, tych młodszych, zostanie w domu, 20.15 w 2 polowie pazdziernika to juz zimno niestety. zeby nie bylo, ja syna jako hartowanie organizmu i charakteru biore, ale corka juz grzecznie w domu. poza tym na I sporo Comarchowcow chodzilo, nie wiem, jak teraz.
H3 to sektor - legenda! prawdziwym fanatycznym pasiakiem jest ten. kto tam ogladnal mecz! ilu jest takich?
Santo, źle spałeś? :D
[quote]#post1646320 bawi mnie jaranie się frekwencją. ogólnie. szczególnie gdy jest związana z faktem, że przyjeżdża do nas dużo Lecha.[/quote]
jaramy się frekwencją, bo nas to bawi! niektorych jarają liczby wyjazdowe, lista skrojonych flag, rekordy w kapkowaniu, wyniki ligi mistrzów itp. kazdy jest inny!
H3 to sektor - legenda! prawdziwym fanatycznym pasiakiem jest ten. kto tam ogladnal mecz! ilu jest takich?[/quote]
Plan na Motor......sektor H3🤪😎
Wybiła 10.10, mamy przekroczone 12k, nieco ponad 1300 dostępnych wejściówek pozostaje
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-83431742.png[/img]
@marcinesz#3917
Jestem za!
- Edytowany
[quote]#post1646345 Karvin jakie okoliczności rodzinne? Chyba nie czytasz uważnie forum, kolega axe już wydał wyrok. Nie chodzisz na mecze bo nie masz kolegów Pasiaków[/quote]
Jakoś nie narzekam na liczbę kolegów Pasiaków - nawet kolega Axe się do nich zalicza co mnie niezwykle cieszy :)
Edit:
A gadamy więcej o frekwencji niż o piłce bo jest przerwa i do meczu jeszcze daleko - do pogaduszek o piłce jeszcze dojdziemy bliżej meczu 😎
Czy sektor H3 będzie miał własne oficjalne koszulki?
Biedny ten Santo sądząc po treści większości jego wpisów to on zawsze źle sypia 😁
Sektor H3 z góry na stadion PA3.
Jak nie będzie księgowych, to nie będzie transferów, jak nie będzie transferów to nie będzie sukcesów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)