Jedno jest pewne, na meczu z Kolejorzem będzie komplet.
-
-
Śląsk Wrocław 2 - 4 Cracovia, niedziela 6 października 2024, 14:45
[quote]#post1645451
Bez fałszywej skromności. Byłepierwszy, który napisał, że ten mecz można wygrać.
Chyba, że zaklinałeś rzeczywistość.
[/quote]
Kolega Ksiądz Robak prowadzący typera przy wyniku 2-0 napisał mi w SMS , że jeszcze dużo czasu i później, przy 2-2, że to dopiero połowa roboty i że wygramy 😋
[quote]#post1645289 8 min i już mecz wyjaśniony. Oglądasz bez emocji[/quote]
Tak, ja zgasiłem w dziewiątej.😛
[quote]#post1645135 Cracovia zawsze pomaga się "przełamać" rywalom a jutro Śląsk zaliczy pierwszą wygraną w sezonie.
Chyba że zagramy bez Ravasa i Glika[/quote]
Hej @paluch#1088 gdzie jesteś proroku? 😛
[quote]#post1645452 Najlepszy mecz Maigaarda w Pasach. Świetni Glik, Rózga, bardzo dobra gra wielu innych. Na drugim biegunie Al Ammari. Stracił wszystkie piłki, jakie miał przy nodze. Dosłownie wszystkie. [/quote]
Podał piłkę prostopadłą do Atanasova, który był bliski piątej bramki. Ale prawda.. zagrał słabo.
[quote]#post1644820 Najbliższa przyszłość rysuje się następująco :
Z malinowymi 3 pkt- wyszarpane
Lech gubi punkty z motorynką
2 tyg. czasu - nakręcamy się i na trybunach ocieramy się o komplet
Lech jadący na ciśnieniu po utracie punktów i mający lekko w portkach.
Cracovia-Lech 3 punkty- po meczu mistrzowskie nastroje i powrót do domu późnym niedzielnym popołudniem…😝
A potem… potem nie wiem 🤣
Jakieś skargi? Ktoś nie pije? 6 pkt za mało?
[/quote]
Pozdrawiam 😎
Ciekawie o Nas piszą po dzisiejszym meczu:
[i]Cracovia "spóźniła się" na ten mecz 10 minut, ale jak już dojechała, to ze Śląska nie było czego zbierać. [/i]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-93635883.png[/img]
przeklejam bo przez pomyłkę dałem w wątku o trenerze
[quote]#post1645457 [quote]#post1645289 8 min i już mecz wyjaśniony. Oglądasz bez emocji[/quote]
Tak, ja zgasiłem w dziewiątej.😛
[/quote]
Ja sięgnąłem po procenty i oglądałem na wielkim wkur..e.
W drugiej połowie wytrzeźwiałem😂
[quote]#post1645328 Chcę widzieć w drugiej połowie drużynę zapieprzajacą na całym boisku! Ten mecz można jeszcze zremisować a nawet wygrać. Ta połowa to będzie test charakteru!!!!![/quote]
No i ku..a była !!!
Człowiek już zwatpil po 20 minutach nie ukrywam..ale miazga zrobić 4 gole... Wielka Cracovia ! Gratulacje Panowie ..! Dzięki
Pięknie pięknie. Rozpędzaliśmy się powoli jak lokomotywa, ale potem już nie było co ze śląska zbierać.
Swoją drogą chyba dobrze, że nie grali od 44 minuty w 10kę (choć powinni) bo pewnie wtedy byśmy nawet nie zremisowali.
Kto po takim meczu nie przyjdzie na mecz z Lechem niech sobie da spokój raz na zawsze..
Niech idzie grac w pingponga 😁
Ledwo mecz się zaczął i remis był marzeniem a o wygranej można było zapomnieć... Akcja przy bramce na 3-1 majstersztyk... Jest dobrze a nawet bardzo dobrze, byle iść za ciosem.
,Zakładać wątek na mecz z Lechem , nakręcać wszystkich, to nasz czas 💪💪💪
Marzą mi się puchary europejskie i chyba nie bezpodstawnie. Tak trzymać. Im się po prostu chce.
Za bardzo człowiek byl/jest przyzwyczajony do głupich przegranych .
Który to już mecz ,w którym odwracamy wynik?
Brawo za walkę!
[quote]#post1645399 [quote]#post1645333 [quote]#post1645324
Ps. Zgadzam się z Wieszczyckim, faul nie na drugą żółtą.[/quote]
2 pytania pomocnicze:
1. czy to był faul na pierwszą żółtą kartkę?
2. Czym wg przepisów różni się faul na pierwszą żółtą od tego na drugą.
Moje odpowiedzi 1-tak, 2-niczym
Ergo powinien wylecieć z boiska. Tyle.
[b]Edycja z 06.10.2024 o godz. 15:43 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1645330 [quote]#post1645328 Chcę widzieć w drugiej połowie drużynę zapieprzajacą na całym boisku! Ten mecz można jeszcze zremisować a nawet wygrać. Ta połowa to będzie test charakteru!!!!![/quote]
Nie jestem przekonany czy oglądasz właściwy mecz....
[/quote]
Zgadzam się z TOM76. Trzeba wyjść na drugą połowę z pianą na ustach i wygrać.
Mam nadzieję, że Ravas zwolni miejsce w bramce Madejskiemu.
[/quote]
Widzę że dałem ci moim wpisem miejsce do fantazji interpretacji.😊
Drugą użyłem tutaj tylko pomocniczo, w kontekście, w odniesieniu do pierwszej, w sensie stwierdzenia faktu.
Powtórzę zatem istotę, to nie był faul na żółtą kartkę.
[/quote]
Masz prawo tak twierdzić, ale ja uważam, że był. Podobnie zresztą musiał pomyśleć trener Śląska, bo na drugą połowę już go nie wpuścił, a to przecież kapitan.
[quote]#post1645478 Marzą mi się puchary europejskie i chyba nie bezpodstawnie. Tak trzymać. Im się po prostu chce.[/quote]
Puchary już były, medal mi się marzy, a prawdę mówiąc...
Dobra nic nie mówię.
Brawo Pany, czemu aż 2 tygodnie trzeba czekać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)