Czy bramka z piątki byłaby uznana? Nie jest z tym jak z autem? Spalonego nie ma.
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
- Edytowany
Ja by napastnik był na polowie przeciwnika za obrońcami mógłby absorbować bramkarza i spalony by był chyba wtedy. Nawet będąc tuż za okręgiem środkowym.
Gdybam sobie.
- Edytowany
Przy wybiciu z piątki nie ma spalonego, więc o absorbowaniu też raczej nie może być mowy, dlatego właśnie zastanawiam się czy mógłby paść gol. Oczywiście, że jest to gdybanie czysto teoretyczne.
Kuszczak chyba wpuścił z wybicia po interwencji.
Tak. Bramkarz wykopywał z ręki. My z kolegami takich bramek nie uznajemy. Dla nas piłka musi być odbita od ziemi.
[quote]#post1642422 [quote]#post1641909 Tam to sprawiedliwie było by dać po żółtej obu, za karate w meczu piłki nożnej. Zdecydowanie czerwona to przesada. Nie było zagrożenia poważną kontuzją bo nie było żadnego impetu, Lechita też miał wysoką noge i to w wyskoku.
W skróce od 1:25.[/quote]
Bart, to Ishak atakował piłkę i był przy niej wcześniej, zdążył ja zagrać a obrońca jakimś karate wszedł w Ishaka. Taka różnica.
Do tego miałby realną szansę na bramkę gdyby się w niego nie wbił stąd ta kartka a nie za samą brutalność.
[/quote]
Chyba koziołku sobie jaja robisz takim tłumaczeniem
Zawodnik Jagi stoi w miejscu i podnosi nogę chcąc wybić piłkę. Isak na pełnej ku..wie wpada na niego i taranuje gościa. Ty dziwnie widzisz , że było odwrotnie.
Usprawiedliwiając taka patologie dla jednostkowej korzyści dla siebie jest słabą akcją. Może nasz Kallman pójdzie za przykładem i w waszego obrońcę tak się wryje jak ten nie zdąży zwiać. No bo wystarczy się wpie...r..do..lic w gościa i to on ma porobione.
Pies miga za punkt "honoru" wziął sobie grzanie tematu:
https://sport.tvp.pl/82379914/echa-meczu-cracovii-z-pogonia-czas-na-policje-prokurature-i-komisje-ligi
Niech jeszcze powiadomi Komisję Europejską, Trybunał w Hadze i ONZ.
Oraz Polski Związek Kynologiczny.
Obrońca praworządności psiamać.
To go najbardziej gryzie (poza pchłami)"(kibice) Wtargnęli na stadion i przez 90 minut dopingowali swój zespół. Po meczu piłkarze podziękowali im za wsparcie,"
Nie tak mają wyglądać mecze Cracovii zgodnie z wyobrażeniem tego kundla.
Niech Rodado zbiera kasę z murawy a od Cracovii wara psy!
Może trzeba podpowiedzieć naszemu prezesowi, aby odebrał akredytację takiemu szanownemu kundlowi midze. Skończy się szkalowanie naszego klubu.
[quote]#post1642488 [quote]#post1642422 [quote]#post1641909 Tam to sprawiedliwie było by dać po żółtej obu, za karate w meczu piłki nożnej. Zdecydowanie czerwona to przesada. Nie było zagrożenia poważną kontuzją bo nie było żadnego impetu, Lechita też miał wysoką noge i to w wyskoku.
W skróce od 1:25.[/quote]
Bart, to Ishak atakował piłkę i był przy niej wcześniej, zdążył ja zagrać a obrońca jakimś karate wszedł w Ishaka. Taka różnica.
Do tego miałby realną szansę na bramkę gdyby się w niego nie wbił stąd ta kartka a nie za samą brutalność.
[/quote]
Chyba koziołku sobie jaja robisz takim tłumaczeniem
Zawodnik Jagi stoi w miejscu i podnosi nogę chcąc wybić piłkę. Isak na pełnej ku..wie wpada na niego i taranuje gościa. Ty dziwnie widzisz , że było odwrotnie.
Usprawiedliwiając taka patologie dla jednostkowej korzyści dla siebie jest słabą akcją. Może nasz Kallman pójdzie za przykładem i w waszego obrońcę tak się wryje jak ten nie zdąży zwiać. No bo wystarczy się wpie...r..do..lic w gościa i to on ma porobione. [/quote]
Nie wcale sobie jaj nie robię.
Na tym screenie dobrze widać jak to biedny jest ten obrońca :)
Oczywiście w jakimś stopniu jest to kontrowersja ale nadal upieram się, że był pierwszy przy piłce i gdyby nie cios karate byłby sam na sam.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/lech-jagiellonia-kartka-rostkowski-1024x596-jpg-72926296.jpg[/img]
A w całości wygląda tak [url=https://x.com/polski_ligowiec/status/1835029270676017531?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1835040907847954768%7Ctwgr%5E09d5977fb6afeb85a500741b5cfec15422aa907b%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fsport.tvp.pl%2F82313250%2Fsprzeczne-opinie-sedziow-stefanskiego-i-marciniaka-kontrowersyjna-decyzja-w-meczu-lech-jagiellonia][/url]
Towarzysz Miga mówi, że można go spotkać na szlaku. Może jakiś dobry Pasiak go spotka
- Edytowany
Ważniejsza chyba Komisja ligi, żeby tam czego z punktami nie wymyślili.
Prekuratura , najwyżej zamknie stadion i skaże wtargających.
Tak że nie pamiętam kto z forum wtargiwał , chyba Garry, Rock , Leszeczek , ale jakby co to PDW.
8 lat szybko minie.
Monitoring nie działał...
Ja tylko przechodziłem z tragarzami.
[quote]#post1642563 Ważniejsza chyba Komisja ligi, żeby tam czego z punktami nie wymyślili.
Prekuratura , najwyżej zamknie stadion i skaże wtargających.
Tak że nie pamiętam kto z forum wtargiwał , chyba Garry, Rock , Leszeczek , ale jakby co to PDW.
8 lat szybko minie.
[/quote]
Ja nie wtargiwałem konfidencie ;-)
Ja jestem ramol z kijem w dupie i nie dla mnie takie zabawy :-)
Forumowicze to pikuś. Wiadomo, że zaprawieni w bojach.
Mnie zastanawia jak wtargał (wtargiwał?) wiceminister. Musiał mieć gajer wygodny, bo ciężko w stroju wizytowym forsować ogrodzenia...
- Edytowany
No jasne tera to nikt nie wtargiwał ( wtargał).
Swojo drogo powinniśmy wydać okolicznościowe odznaki , proporczyki, szaliki i koszulki.
"67 okolicznościowy wjazd z bramą", "Stadiony bez barier", "Pseudo piłka dla pseudokibiców", etc.
@Kajak#3674
No bo tak było. Nikt nie wtargiwał ani nie targał. No jak nazwiesz przejście przez bramę beż jej dotykania, żadnych odcisków palców...Mokro było, ścierkę do wycierania krzesełek miałem i lateksowe rękawiczki...;)
Szacun. PDW.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)