[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/1000030663-jpg-62395841.jpg[/img]
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
- Edytowany
A ten janosik skąd się urwał? Znaczy z którego komisariatu?
[b]Edycja z 16.09.2024 o godz. 14:31 (scalono posty)[/b]
Za moich czasów mój śp. Tata mówił , że kapusta to najgorsze zło, a teraz te kapusty wyrastają jak grzyby po deszczu...
Bedo teraz sznuchcic i kompinować jak nam przywalić na różne sposoby.
Policyja ,komisyja ligi i ciekawe kto jeszcze?
Klęska kurde żywiołowa jest ,niech się odpierniczą wiślane ćwoki.
Kąsają po kostkach bo wyżej z 15 miejsca w II lidze nie sięgają - psy szczekają karawana jedzie dalej
Wyglądają jak takie małe jazgotliwe ratlerki co to najwięcej jazgotu robią a tak naprawdę ani serca, ani możliwości żeby realnie coś zrobić nie mają
Nie powinno być tak źle, najwyżej nałożą jakąś karę finansową i trudno, ktoś zawalił w Zarządzie, trzeba ponieść konsekwencje
Oburzony i Janosik z krakoskiego oddziału ORMO :)
Ten Janosik to jest chyba kibic Pasów. Tylko taki mniej rozgarnięty.
Mnie się wydaje, że kibiców na stadionie nie było .
To był innowacyjny doping z użyciem AI, która stworzyła hologramy i awatary kibiców , a doping już był wcześniej testowany z głośników
Nawet dość realistycznie to wyszło..🫣
Przeciez doping byl puszczany z glosnikow, a na sektorze D byli sami pracownicy klubu, wiec o co chodzi :P
- Edytowany
A ta ochrona o którą tak się upominają to chodzi o te wątłe dziewczynki w żółtych lejbikach wzdłuż murawy?
Istotnie bez nich organizacja meczu grozi śmiercią .
" Upszejmie informuje ze rzydzi byli na meczu a powinno ich nie być.
Rzyczliwy kibic krakowskiej piłki."
- Edytowany
Kara finansowa i tyle... A w ogóle skąd to całe zamieszanie??? O co tutaj chodzi??? Na mecz nie poszedłem z uwagi na uraz nogi i widać, że nic nie straciłem pod tym względem. Dlaczego kibiców nie wpuszczono? Czy był jakiś zakaz? Niech ktoś mnie uświadomi.
To naprawdę jest robienie z premedytacją by zaszkodzić Cracovii. Ktoś już to napisał, komisja Ligi nie powinna mieć nic do organizacji imprez masowych. 1000 to nie przepis Komisji Ligi. Łazili widzowie po dachu? Zdemolowali toalety? Puszczali race? Wtargnęli na boisko? Pobili piłkarzy przeciwnika? Postawili prze linii autowej wielką paprykę wysokości 3 metrów z brzydki napisem? Niech się więc odpiórkają. Niech się zajmą sędziami którzy podejmują błędne decyzje. To jest ewentualnie sprawa dla policji, ale też nie wiem czemu. Jeśli przejdę przez jezdnię w miejscu niedozwolonym, to jak nie nie złapią na gorącym uczynku, nic mi nie mogą zrobić. Chyba że ktoś doniesie, ale wtedy musi to udowodnić... A jak te wiślackie kapusty udowodnią, ze było więcej niż 1000? Oj, boli pozycja w tabeli, oj, boli...
[quote]#post1642160 Kąsają po kostkach bo wyżej z 15 miejsca w II lidze nie sięgają - psy szczekają karawana jedzie dalej
Wyglądają jak takie małe jazgotliwe ratlerki co to najwięcej jazgotu robią a tak naprawdę ani serca, ani możliwości żeby realnie coś zrobić nie mają [/quote]
Z 16 😎
Zdychaj kurwo :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/1000030673-jpg-76064060.jpg[/img]
Wygrana z paprykarzami okiem przegrywów...
Tym bardziej smakuje wygrana patrząc na te wygibasy turbodzbana...
BTW. Czy tylko ja na początku filmiku na murawie w sztabie paprykarzy widzę Dawida Nowaka?
https://youtu.be/oh6-gGwTpFg?si=jLdPLs3YCn2YHHnq
Tak to Dawid Nowak.
"W poniedziałek zwróciliśmy się do krakowskiego klubu z pytaniem, na ile wyceniono szkody spowodowane przez ulewę. W odpowiedzi dowiedzieliśmy się, że "dokonaliśmy weryfikacji wszystkich szkód oraz oszacowaliśmy straty, które wynoszą około 110 tys. zł. Uszkodzeniu uległ głównie system zasilający monitoring stadionowy oraz pomieszczenia klubowe w związku z przedostaniem się deszczu do środka pomieszczeń. Klub dokonuje aktualnie wszystkich możliwych napraw, w tym w zakresie monitoringu, tak aby mógł spełnić wymagania w zakresie organizacji imprez masowych z udziałem publiczności na stadionie Cracovii". Z kolei straty z odwołania tzw. dnia meczowego – wg klubu – to około 200 tys. zł.
Sprawa będzie miała ciąg dalszy, bo choć klub ogłosił, że mecz rozegrany zostanie bez udziału widzów, część kibiców Cracovii samowolnie dostała się na trybuny i dopingowała zespół w trakcie spotkanie. Tym zajmie się m.in. Komisja Ligi, a więc organ dyscyplinarny Ekstraklasy"
Całość:
https://www.onet.pl/sport/przeglad-sportowy/stadion-zalany-cracovia-podliczyla-straty-znamy-kwote/35b0s0y,5e4c2379
Czyli zapisu z monitoringu raczej nie ma.
[quote]#post1641909 Tam to sprawiedliwie było by dać po żółtej obu, za karate w meczu piłki nożnej. Zdecydowanie czerwona to przesada. Nie było zagrożenia poważną kontuzją bo nie było żadnego impetu, Lechita też miał wysoką noge i to w wyskoku.
W skróce od 1:25.[/quote]
Bart, to Ishak atakował piłkę i był przy niej wcześniej, zdążył ja zagrać a obrońca jakimś karate wszedł w Ishaka. Taka różnica.
Do tego miałby realną szansę na bramkę gdyby się w niego nie wbił stąd ta kartka a nie za samą brutalność.
Napisałem że jak by obrońca stanął to by Ishak w niego wleciał. Błędna decyzja o wyskoku. A szansę na bramkę to ma i bramkarz wybijając z 5.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)