Bylem na meczu.
Ogolnie po 1 połowie powinnismy zamknąć mecz,Van Buren...
Ale ogólnoe brawo.
Pytanie, czy można podciagnąc osoby an mexsy pod nie impreze masową?
Jakie myslicie będą konsekwencje ?
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
[quote]#post1641765 Jestem wkurw że nie byłem na meczu...
Ale zwycięstwo cieszy [/quote]
Ja jak tylko zobaczyłem co się stało z bramą na D, zebrałem dupe sprzed tv i pod koniec pierwszej połowy udało się pojawić na sektorze. Jedyne czego żałuję, to widok pustych krzesełek na reszcie stadionu.
[quote]#post1641767 Byłem na meczu bo do końca nie chciałem się poddać i nie żałuję![/quote]
Myśmy zawrócili z drogi.
Gra i wynik nagradzają nam, naszą nieobecność na stadionie!
Za tydzień derby! 😁
Ten mecz pokazał, że ... potrafimy grać w piłkę, potrafimy grać kombinacyjnie , płynnie , że stwarzamy sytuację . Do poprawy skuteczność .
Dziś dobre ustawienie zespołu przez trenera , wyciągnięte wnioski z meczu w Radomiu .
Do tego dobre zmiany .
Tak, że umiarkowany optymizm .
Ja dojechałem na mecz w przerwie. Atmosfera na sektorze super. Wynik super. Pogoda w czasie meczu super, bez kropli deszczu. Wódka krążyła jak za starych czasów. I kooltura na stadionie jak za starych czasów.
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Kolejne wspaniałe przeżycie na K1.
Media i prognozy swoje a pogoda swoje.
Nie wszyscy kibice dopisali, ale Ci co dopisali, dali radę.
Z bramą, z dopingiem, z Prezesem.
Kto wieży mediom, niech żałuję, była petarda.
Nawet niektóre niedowiarki 😉 z pod Żaczka, były na meczu.
Dobra bo obsrałem trochę zbroje przez tą pogodę, mea culpa.
Wszyscy na Derby
Kibice uratowali honor z Widzewem i dziś z Pogonią, DACH I BRAMA. Jeśli kiedyś zwatpicie w Oprawcow w Stowarzyszenie to Jak JUDASZ wyprzecie się Cracoviii.. nie jesteście godni nosić barw TYCH!!@
Dobry mecz do oglądania ,zwłaszcza z perspektywy szpitalnego łóżka.Zauważalna poprawa stylu gry,Hasić wreszcie tam,gdzie umie najlepiej,specjalność zakładu jak przystało na Cracovię,wyborna /sfg/ ,tylko te niemiłosierne pudła..Gratuluję,Cracovia wreszcie na szczycie !
No faktycznie ja nie nosze barw Tych , chociaż ich lubię.
Należy wytłumaczyć naszemu Prezesowi, że jest Prezesem Boskiej CRACOVII a mecze gramy na Ziemi Świętej, bo teraz znowu leje a w trakcie meczu z trybuny D nie dało się oglądać, bo słońce waliło po oczach.
Byłem na meczu.
Współczucie dla tych co nie poszli przez komunikat klubu , szacunek dla tych co pomimo to byli.
CRACOVIA PONAD WSZYSTKO.
@Bruno#9389
Dużo zdrowia. Szybkiego powrotu ze szpitalnego łóżka na K1.
Eot
[quote]#post1641790 (...) godni nosić barw TYCH!!@[/quote]
Tychów!
Obie formy są poprawne. Tych i Tychów.
Wyjść „na dwór” niby też. Ale nie tu. I dobrze.
A to Polska właśnie jest, a nie jakaś enklawa.
Po dwóch latach kupiłem bilet i tak się wqrwilem na info że niby bez kibiców, że poszedłem. Amtosfera petarda. Jest nadzieja na uratowanie tego świata, jeśli coś takiego ma miejsce.
Midze uj w tę wiślacką dupę.
Co najbardziej lubi Miga? Jak mu murzyński kutas w dupie śmiga.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)