https://www.ekstraklasa.org/komisja-ligi/decyzja-komisji/decyzje-komisji-ligi-2024-08-07
-
-
{3} Cracovia - Widzew Łódź, poniedziałek 5 sierpnia, 19:00
To samo co wieśniaki spod Łodzi.
Decyzje Komisji Ligi 2024.08.07
Komisja Ligi na posiedzeniu w dniu 7 sierpnia, po zapoznaniu się z materiałem dowodowym oraz raportem delegata PZPN podjęła decyzję w sprawie wydarzeń w czasie meczu 3. kolejki PKO Bank Polski Ekstraklasy pomiędzy Cracovią a Widzewem Łódź. Cracovia została ukarana karą finansową w wysokości 50 tys. zł. Ponadto na Klub nałożony został zakaz organizacji wyjazdu grup kibiców na 5 najbliższych meczów w ramach PKO Bank Polski Ekstraklasa oraz na 2 najbliższe mecze z Widzewem Łódź. Komisja Ligi ukarała także Widzew Łódź karą finansową w wysokości 50 tys. zł. Na Klub został również nałożony zakaz organizacji wyjazdu grup kibiców na 5 najbliższych meczów wyjazdowych w PKO Bank Polski Ekstraklasie oraz na 2 najbliższe spotkania z Cracovią.
- W czasie meczu Cracovia – Widzew doszło do zdarzeń i przypadków zachowań, które zagrażały bezpieczeństwu uczestników imprezy. W miejscach nieprzeznaczonych dla publiczności, pojawiły się osoby, które tam przebywać w żadnym wypadku nie powinny. Cała sytuacja, choć nietypowa, to była naprawdę niebezpieczna, dlatego kary są wyjątkowo wysokie. Jako Komisja Ligi podkreślamy, że w naszych działaniach zawsze kierujemy się dbaniem o bezpieczeństwo wszystkich uczestników dnia meczowego - powiedział Jarosław Poturnicki, Przewodniczący Komisji Ligi.
[quote]#post1635339 Nikt ich nie prostuje, że w pośpiechu źle sobie wyliczyli i wyszło im "widzewany"[/quote]
Ja prostuje - tam był transparent widzew jebany, nie zdążyli po prostu rozwinąć drugiej części.
Wspominając sw.pamieci profesora który stwierdził że dla komisji ligi darmowa kasa tylko nakładać kary
Prezes żyje?
Żyje, ale... aktualnie się nie rusza.
Pewnie liczy straty i zastanawia się kto to pokryje...
[quote]#post1635373 Żyje, ale... aktualnie się nie rusza.[/quote]
piecze co nieco po obietnicach stowarzyszenia kibicow druzyny przyjezdnej?
- Edytowany
Zwłaszcza, że „ Jest autorem ponad stu publikacji naukowych, licznych ekspertyz opracowanych na zlecenie ministerstw oraz Sejmu, współautorem projektu zmian do ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych oraz rekomendacji w sprawie organizacji imprez masowych na uczelniach wyższych. Jest członkiem komisji sejmowej ds. zmian ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych i autorem projektu zmiany ustawy[7] źr. Wikipedia
A rzeczywistość skrzeczy i biega mu pod dachach.
[quote]#post1635372 Prezes żyje?[/quote]
umiesz czytać i wiesz co oznacza Sw.pamieci??
[quote]#post1635380 [quote]#post1635372 Prezes żyje?[/quote]
umiesz czytać i wiesz co oznacza Sw.pamieci??[/quote]
Chłopie...odstaw internet.
a ty używki
[quote]#post1635381 [quote]#post1635380 [quote]#post1635372 Prezes żyje?[/quote]
umiesz czytać i wiesz co oznacza Sw.pamieci??[/quote]
Chłopie...odstaw internet.[/quote]
😂
@morgot2#10455
Ostatni raz z Tobą wchodzę w dyskusje.
Naucz się czytać ze zrozumieniem.
To zaoszczędzi Tobie i innym nerwów.
Tyle mam w temacie do Ciebie. Nie zapraszam do dyskusji.
Zaraz będę płakał proszę nie rób mi tego...
Czy wy kurwa nie możecie (do chuja) trochę grzeczniej się do siebie odnosić?!
Panowie powyżej to tylko jedna z wielu pyskówek jakie widziałem ostatnio w kilku wątkach.
W jedności siła.
Nie wiem co Wam przeszkadza, że Prezes siedzi cicho. Filipiak by kłapał jęzorem na swoich kibiców zanim by zdążyli z dachu zejść a i tak by dostał pewnie karę 2x większa.
Coś czuję że mocno tam za kulisami negocjowali przez cały dzień.
Macie spotkanie, pogadajcie:
https://x.com/MarzenaM_Warwas/status/1821237767134674947?t=LGIKHuIR66w4i3zDi9XBVQ&s=19
https://www.facebook.com/share/p/DZaN6DkikXUsZ6un/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)