[quote]#post1620786 Fajnie po meczu czyta się posty z początku meczu i tak jest praktycznie przy każdym meczu - wszyscy beznadziejni, wszyscy do zwolnienia, wszyscy pseudo piłkarze itd. Dobra zabawa. [/quote]
Ano...
[quote]#post1620428 Czy ktoś może sprzedać Rakoczego? Tak już, teraz? [/quote]
[quote]#post1620433 Rakoczy chyba nie ogarnia w co gra [/quote]
Jest takie powiedzenie, by nie chwalić dnia przed zachodem słońca. Odnosi się to zapewne i do ganienia dnia
😉
-
-
33 kolejka Cracovia-Raków, niedziela 19.05.2024, godz. 12:30
- Edytowany
Brawo dla Grajków i Trenerów za dzisiejsza walkę i zwycięstwo. Dawali dupy przez większość meczów ale stanęli na wysokości zadania i ojebalismy sraków .
W dodatku zajebista frekwencja . Tak to ma wyglądać właśnie. Będziemy grać o wyższe cele to stadion może być za mały..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/1-jpg-41714252.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/1-jpg-65086640.jpg[/img]
Źródło: https://kr24.pl
- Edytowany
[quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
Co do pierwszej części wypowiedzi zgoda, ale co do drugiej to coś ci się popierdoliło, wjebaliście 2-5, a powinniście 2-8, gdyby nie sędziowie i nonszalancja cyganów xD
[b]Edycja z 20.05.2024 o godz. 00:40 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1620588 taa ,,,,,,,,,,śwetna taktyka "obrona Częstochowy" i koppnij i biegnij" no cud że się udało, ale jakby nie to co by było[/quote]
to byście nie zdobyli tego PP, ciesz się, bo o kolejne trofea powalczycie na szczeblu okręgu xd
[b]Edycja z 20.05.2024 o godz. 00:45 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1620653 Ależ optymiści, my gramy jeden wygrany następny przegrany więc po co to xmieniaç[/quote]
Po to, bo Słonie chcą was dobić w stoczni i ja osobiście prorokuję, że im się to uda na luziku xD
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/img-20240519-wa0010-jpg-91188443.jpg[/img]
I kto jest debeściak?
podoba mi sie zachowanie piłkarzy np po bramce podbieganie do kibiców czy jak Rakoczy strzelił bramke polerowanie butów bramkarz ładnie broni prawie wszyscy do niego podbiegaja i gratuluja obrony czy Glik kierujacy obrona widac ze jest dobra atmosfera w zespole przykładów na pewno znalazło by sie wiecej ale to sie rzuca w oczy oby tak dalej tak nastawiony zespół to skarb
Jak został przywitany Miszalski? Zapowiedział go w ogóle spiker?
Nie słyszałem.
Nic nie było o towarzyszu z Gtsu i zwolenniku LGBT
[quote]#post1620776 W lidze + najlepszym zawodnikiem meczu wybrano Makucha.
W 11 kolejki aż 4 naszych! 😊 Jaroszyński, Glik, Rakoczy, Kallman. A Makucha nie ma...
Grunt to konsekwencja... 😉 [/quote]
Wszystko zależy od konkurencji na jego pozycji :)
- Edytowany
Średnia z całego sezonu 2023/24 na meczach na K1 to 9049.
Średnia tylko z ostatnich 5 meczów to 11489, widać, że jest potencjał i atmosfera by w przyszłym sezonie osiągnąć średnią mocno ponad 10k 👌
Jak widać nie potrzebne nam derby by zapełnic stadion ; )
powoli robi sie ze u nas ekstraklasa jest.......ale jeszcze troche
Ważne, że wróciła moda na chodzenie i radość z bycia na stadionie.
chyba czesto była ale póki rzeka jest nizej bedzie wiecej ludzi i wiecej....
Ogólnie atmosfera i entuzjazm ostatnich meczy na K1, to wspólne nakręcanie się, przypomina mi lata 2003/2004r. Wtedy zmarnowano ten potencjał i reaktywowanych śpiących kibiców ( rycerzy). Nie zmarnujmy tego.
[quote]#post1620917 Ogólnie atmosfera i entuzjazm ostatnich meczy na K1, to wspólne nakręcanie się, przypomina mi lata 2003/2004r. Wtedy zmarnowano ten potencjał i reaktywowanych śpiących kibiców ( rycerzy). Nie zmarnujmy tego.
[/quote]
Druga szansa była po otwarciu stadionu też zmarnowana. Do trzech razy sztuka
Pamiętam pierwsze 3 pkt z Arką
A czy Pasiaki w średnim wieku pamiętają taki piłkarz jak Marek Podsiadło?
Normalnie chodzi na mecze , klaska, śpiewa pieśni, przeżywa, generalnie się identyfikuje i siedział w tym samym rzędzie( albo w okolicach) co TOM76 i Ian Torpeda.
A ja go w dzieciństwie znielubilem niepotrzebnie zresztą, tylko dlatego że poszedł do Widzewa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)