Szok i niedowierzanie 😲
-
-
Kolejka 31 - Cracovia vs Górnik Zabrze, piątek 3.05.2024, godz. 18
Brawo... mecz na 5 z plusem...
Gratulacje... mecz marzenie przy walce o utrzymanie..
I tak kurwa mamy grać do końca sezonu i zawsze.
CRACOVIA
I doping fenomenalny
Rewelacja !Zgaga po Puszczy minęła i ten puchar dla psów jakby mniej znaczył przy dzisiejszym koncercie przy 12 tyś frekwencji przy Kałuży. BRAWO !Brawo cała drużyna brawo Patryk Makuch !
- Edytowany
[quote]#post1616695 Biorąc pod uwagę, że każda seria musi się kiedyś skończyć to wygramy do zera.
a. Nie wygraliśmy u siebie od 10 lutego
b. Muszą wreszcie nie strzelić [/quote]
To się nazywa logika E-klasy albo prawo serii.
Nie można się zachłysnąć. Trzeba trzymać ten poziom bo potrzeba jeszcze co najmniej 2 punktów. Dobrze, że "przy okazji" poprawiamy bilans bramkowy :) Za dzisiaj ogromne dzięki. Wróciła wiara w zespół i radość z oglądania piłki Cracovii.
Szacun kurw..a szacun !!!!!!
Oby to nie był tylko "wypadek przy pracy" jak z Radomiakiem.... wysokie zwycięstwo a potem przez kolejne kilka kolejek kaszana. Skupienie i walka na 100 % w ostatnich 3 kolejkach !!!
Gdy wychodzisz z meczu i mówisz sam do siebie,
5:0 jak to jest możliwe??????
BEZCENNE
Po wczorajszym mega chujowym dniu dzis daliście mi ogrom radości. ! CRACOVIO DZIEKUJE !
To chyba nasze najwyższe w historii zwycięstwo z Górnikiem?
Chyba Makuch w koncu odpalil z forma.. Dzis robil z obrońcami Gornika co chcial.
Dzis zrobilismy naprawde duzy krok w strone utrzymania.
Dzięki aj oglądałem na obczyźnie na telefonie i zastanawiałem się czy aby jakiejś innej transmisji mi nie wrzucili. Przecierałem oczy ze zdumienia..... Brawo Pasy 5:0 i to przy ponad 12 tys kibiców. Na Rakowie będzie ponad 13
Nie ujmując nam nic, bo zagraliśmy dobry mecz, ale Górnik dziwnie apatyczny mimo posiadania. Specjalnego oporu nie stawił.
Ja myślę że to taktyka duetu trenerskiego - żelazna obrona jak z Lechem i kontry. Długo się bałem tych zmarnowanych sytuacji. Ale niesłusznie ! Wystarczyło na 5:0 a mogło by więcej. Gdyby nie jeden babol Gliksona to nic nam nie zagrozili. Cracovia rządzi w Krakowie !!!
Roznieśliśmy ich jak gnój po polu, tak u siebie powinnismy grać zawsze. Mimo ciężkiego terminarza na koniec sezonu, potrafiliśmy urwać 7 pkt z Jagą, Lechem i Zabrzem. Nie wiem czy to nie był nasz najlepszy mecz w tym sezonie co jest niezłym prognostykiem przed kolejnymi spotkaniami. Ogień do końca!
Po prostu mamy łatwy terminarz na koniec i to wykorzystujemy.
Ciężkie mecze, Korony, Puszcze Łks za nami więc lzuzik.
Tradycji stało się zadość i znów mogę się jak co sezon ponabijać z mojego dyrektora, który jest fanem Zabrza. Ostatnio coś za barczo urósł i zaczął bredzić o medalach :)
Pozytywny szok bo Górnik w tym meczu przez 90 minut nawet "nie pierdnął"... 😵
[quote]#post1617205 Po prostu mamy łatwy terminarz na koniec i to wykorzystujemy.
Ciężkie mecze, Korony, Puszcze Łks za nami więc lzuzik.
Tradycji stało się zadość i znów mogę się jak co sezon ponabijać z mojego dyrektora, który jest fanem Zabrza. Ostatnio coś za barczo urósł i zaczął bredzić o medalach :)[/quote]
Jeszcze mamy Ruch 😉
Aż dziw bierze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)